Mit használtál ma?

Nagyon jó ötlet! Szép nagy felületű szemhéjad van, amin igazán mutat a festék!

A zsibin most láttam sok eladót. Vagy újat szeretnél?
Nekem a Dreamy-ből is csak bordós-lilás sminket sikerült kihoznom. :see_no_evil:

2 Likes

Köszönöm szépen! :slight_smile: Igen, nagy mázlim van a szemhéjammal, lehet vele szórakozni rendesen, sok a hely, hálát is adok ezért minden nap. Nagy tiszteletem azoknak, akiknek rejtett a szemhéja, mert nagyon nehéz lehet rá sminkelni.

Mindig nézem én is a zsibit, de mindig rájövök, hogy újat szeretnék :blush: Drogériásból szívesen veszek használtat, de valahogy a drágábból jobban szeretnék teljesen újat :slight_smile:

4 Likes

Az a helyzet, hogy ez most kevéssé az én ügyességem, tényleg nagyon jól és könnyen lehet boldogulni vele, semmi kínlódás. Persze a színek erősek, nem is mertem most feljebb vinni, de szépen elsatírozhatóak. Kíváncsi vagyok, hogy a többi változat is ilyen jó-e?

1 Likes

Igen, ez tényleg hatalmas mázli! Látod, én megcsinálok egy ilyen kék szemsminket, amiből utána alig látszik valami a lelógó szemhéjam és a szemüveg miatt.

Valamennyi azért biztosan látszik, mert ma a postán maga elé engedett egy férfi, akinél egy csomó levél volt, de előttem lett volna. :blush:

4 Likes

Szerintem Te mindig olyan jól meg tudod oldani, annyira ügyesen sminkelsz :blush:

3 Likes

Megértelek, hogy újat szeretnél! :innocent:

Köszönöm szépen a rejtett szemhéjú sorstársnőim nevében is az együttérzést! :innocent:
Azt hiszem, mostanra már beletörődtem, hogy csak a saját magam szórakoztatására sminkelem a szemhéjamat. Én is megtehetném, hogy egy szép monoval, esetleg szemhéjceruzával csak szimplán áthúzom a szemhéjamat, de ehelyett én minden reggel átszellemülten 10 percet satírozok, mert az átvisz engem egy más világba.
A palettákat meg azért nem váltogatom naponta, mert úgy érzem, hogy mindegyikkel össze kell szoknom, meg kell, hogy ismerjük egymást. Ennek ellenére mégis mindig irigykedve nézem a naponta más-más színű szemsminkjeiteket. :innocent:

3 Likes

Köszönöm a swatchokat. Nagyon szépek. KM zsibin leütöttem a 01 és 03 árnyalatot. :slight_smile:

2 Likes

Jaaaj de nagyon így érzek én is :slight_smile: De cserébe igyekszem fotókat készíteni a szemhéjamról, ha már nem látszik annyira élőben.

1 Likes

Velük sminkeltem ma:
Max Factor pirosító árnyalata: Gorgeous Berries
L’oreal rúzs: Topless árnyalat
Mac highlighter: Soft&Gentle
K%C3%A9p K%C3%A9p

7 Likes

Mert Neked még szép üde és friss a szemhéjad! Fényképezd is! :innocent:

Szép az a MaxFactor pirosító, de nekem az hideg árnyalat lenne. Már alig várom, hogy végre el tudjak menni kuponnal megvenni azt a mélybordós színt belőle! Talán majd ma este!

Nagyon szép lett a sminked. Ezt már én is próbáltam, hogy egy hét egy paletta, de nagyon untam. Ahol sok szín volt, ott nem volt gond, de némelyik palettánál alig vártam a hét végét.

2 Likes

Szegény már elég régi, a fedele is letörött, de imádom. Extra pigmentált és gyönyörű szín. Simán el tudnám képzelni szemhéjra is, lehet ki is fogom próbálni.

Én is épp azon spekuláltam, hogy azt a bordót, amit ma meg akarok venni, kipróbálom majd a szemhéjamon. :smiley:

1 Likes

Köszi szépen :slight_smile:
Én most kényszerítem magam, hogy egy kicsit próbáljak kreatívabban gondolkodni, ne csak mindig ugyanazokat a színeket használni. Most egészen elégedett vagyok magammal, mert tök sokféle sminket csináltam már a palettával. Holnap használom utoljára és még nagyon nincs ötletem mi lesz, ami eddig nem volt, de majd összehozok valamit :smiley:

1 Likes

Egyébként ez tényleg izgalmas, mert így az összes szín sorra fog kerülni. Én most azt csinálom, hogy minden nap más palettát veszek elő, hogy mindegyik használva legyen.

Egy rugóra jár az agyunk. Egyébként a Milani Dolce Pink fényes pirosítót én már használtam a szememen és nagyon szép.

1 Likes

Ha végig megyek az összes palettámon (ami el fog tartani egy darabig), akkor szerintem én is ezt fogom csinálni :slight_smile:

A Too Faced palettából a fényes színeket mivel viszed fel a szemhéjadra? Ecsettel, vagy az ujjaddal?

1 Likes

És hol marad a fotó a sminkedről??? :innocent: nagyon kíváncsi vagyo ka gingerbread színeire :slight_smile: Az újabb kiadás már kapható azt hiszem cultbeautyn? :smiley: