Ezt most fotóztam fél 5-kor, 8 órával a sminkelés után. Döbbenet…
Veletek volt már, hogy a saját készletetekben, selejtezés közben találtok valamit, amit végülis kipróbáltok megint és aztán kb. kinccsé válik? én most jártam így a 183days by TIU “Galactic Juice” nevű - elvileg már nem kapható - palettájával. nyár közepén ennek az egyik színe (egy arany-zöld duokrómos szín) volt a favorit, aztán valahogy meguntam, elfelejtettem, félreraktam… és most hogy a kezembe akadt, egy másik szín, egy metálos-csillámos nude ejtett rabul. nem különösebben őszi, de csak egy tusvonal kell mellé, semmi más.
A világosat ujjal vittem fel, a sötéteket ecsettel.
@Isabelle sajnos reggel a borús, sötét idő miatt nem tudtam értekelhető fotót készíteni. Na meg általàban rohanok is munkába, de hétvégén majd jobban lesz időm, akkor fényképezek majd
Ha lesz a szombathelyi Rossmannban, biztos beszerzem a lila palettát.
Ma nagyon szerettem volna egy jó képet a sminkemről, mivel kompletten egy órát bíbelődtem vele - oké, a cég ötöde van jelenleg bent, főnökség sehol, úgyhogy ráértem elkésni (a délutánt legozással töltöttem, valszeg a holnapi program is hasonló lesz…)
Na de most este, így kb 12 órával a felapplikálása után, egy munkanapot és egy edzést követően azért megörökítettem, mégha sajnos ez meg is látszik rajta. A magic minit használtam, mint mostanában állandóan.
Uhh! Ez nagyon ütős lett! Mint egy pop star! Vagy csillagos égre emlékeztet… Olyan álom színek! Gyönyörű a satírozás is
Én most hoztam el az utolsót a Rossmannból. Nagyon ígéretes!
Narancsos és kék is volt még.
Azta!!!
Nagyon szép, egyáltalán nem látok rajta kopást. Csupa fényes színt használtál, vagy csak a fények miatt tűnik úgy?
Ez nagyon-nagyon szép lett
Woooow, hát ez igen, ez gyönyörű lett!
Meseszép . Tényleg mint egy csillagos ég . Nagyon ügyesen sminkelsz és gyönyörű a szemed :). El se hiszem, hogy lehet ilyen szép sminket készíteni :O.
A lilát? Kérlek mutass swatchot!
Gyönyörű és csodásan bírta a gyűrődést.
Ez csodás még akárhány óra után is. Milyen lehetett frissen?
Elég béna vagyok ehhez…
Köszönöm! Nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz majd, hogyan teljesít élesben
A halvány rózsaszínt felkentem most ecsettel. Krémes és pigmentált is. Ennyi pénzt bőven megért. És nem egy újabb szír-szar a neszesszeremben.