Mit használtál ma?

Ezt most fotóztam fél 5-kor, 8 órával a sminkelés után. Döbbenet…

IMG_20191010_163055

10 Likes

@Kokapu Még a végén megveszem ezt a palettát :rofl:.

1 Likes

Veletek volt már, hogy a saját készletetekben, selejtezés közben találtok valamit, amit végülis kipróbáltok megint és aztán kb. kinccsé válik? én most jártam így a 183days by TIU “Galactic Juice” nevű - elvileg már nem kapható - palettájával. nyár közepén ennek az egyik színe (egy arany-zöld duokrómos szín) volt a favorit, aztán valahogy meguntam, elfelejtettem, félreraktam… és most hogy a kezembe akadt, egy másik szín, egy metálos-csillámos nude ejtett rabul. nem különösebben őszi, de csak egy tusvonal kell mellé, semmi más.

6 Likes

A világosat ujjal vittem fel, a sötéteket ecsettel.

@Isabelle sajnos reggel a borús, sötét idő miatt nem tudtam értekelhető fotót készíteni. Na meg általàban rohanok is munkába, de hétvégén majd jobban lesz időm, akkor fényképezek majd :blush:

3 Likes

Ha lesz a szombathelyi Rossmannban, biztos beszerzem a lila palettát.

2 Likes

Ma nagyon szerettem volna egy jó képet a sminkemről, mivel kompletten egy órát bíbelődtem vele - oké, a cég ötöde van jelenleg bent, főnökség sehol, úgyhogy ráértem elkésni (a délutánt legozással töltöttem, valszeg a holnapi program is hasonló lesz…)
Na de most este, így kb 12 órával a felapplikálása után, egy munkanapot és egy edzést követően azért megörökítettem, mégha sajnos ez meg is látszik rajta. A magic minit használtam, mint mostanában állandóan.
IMG_20191010_195955
IMG_20191010_195647

20 Likes

Uhh! Ez nagyon ütős lett! :star_struck: Mint egy pop star! Vagy csillagos égre emlékeztet… Olyan álom színek! Gyönyörű a satírozás is :crescent_moon::star:

2 Likes

Én most hoztam el az utolsót a Rossmannból. Nagyon ígéretes!
Narancsos és kék is volt még.

1 Likes

Azta!!! :ok_hand:t2:

2 Likes

Nagyon szép, egyáltalán nem látok rajta kopást.:slight_smile: Csupa fényes színt használtál, vagy csak a fények miatt tűnik úgy?

2 Likes

Ez nagyon-nagyon szép lett :star_struck:

1 Likes

Woooow, hát ez igen, ez gyönyörű lett!

1 Likes

Meseszép :heart_eyes::heart_eyes:. Tényleg mint egy csillagos ég :heart_eyes:. Nagyon ügyesen sminkelsz és gyönyörű a szemed :). El se hiszem, hogy lehet ilyen szép sminket készíteni :O.

1 Likes

A lilát? Kérlek mutass swatchot! :pray:t2:

Gyönyörű és csodásan bírta a gyűrődést.

1 Likes

Ez csodás még akárhány óra után is. Milyen lehetett frissen?
:heart_eyes:

1 Likes

Elég béna vagyok ehhez…

20191010_212337

20191010_212531

3 Likes

Köszönöm! Nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz majd, hogyan teljesít élesben :slight_smile:

1 Likes

A halvány rózsaszínt felkentem most ecsettel. Krémes és pigmentált is. Ennyi pénzt bőven megért. És nem egy újabb szír-szar a neszesszeremben.:blush:

6 Likes

@anon27689852 , Nem egy újabb szír-szar a neszesszeremben"- Imádom a humorod :rofl::rofl::rofl::kissing_heart:

3 Likes