Mit használtál ma?

A felső sor 1; 2; 4; és 6. színét, valamint az alsó sorból a 3. ès 5. àrnyalatot. És mivel ma zöld felsőben voltam, a középső sor utolsó színe (sötétzöld) ment az alsó pillatőbe.

gyönyörű az a pirositó, megkérdezhetem, melyik árnyalat ez? :blush:

Ez a Pupa egyik limitált kiadása volt azt hiszem talán tavaly. Marbled Blush 001 Ha jól tudom csak ez az egy árnyalat jelent meg

Nekem is megvan, valóban gyönyörű, sőt a szemfestékek is nagyon szépek és jók.

1 Likes

A szemfestékeket is nézegettem KM zsibin. Melyik van meg neked? Mutathatnál swatchot, nagyon érdekelne :pray:t2::blush:

1 Likes

Mind a három! Akkor még nem rendeltem semmit külföldről, és ezek a monók voltak talán az elsők, amiknek az újabb textúrájuk volt.

Holnap reggel csinálok swatchokat.

1 Likes

Köszönöm előre is! :gift_heart:

Kár, hogy az ilyen szépségek mindig limitáltak :frowning: a catrice és essence is mindig ezt csinálja :no_mouth:

2 Likes

Jaj de jòl àll ez a smink is :sparkling_heart:.

1 Likes

@Anheszenamon itt a kép. Az ezüstszürke a 001, a középső a 002, a világosabb rózsaszínes pedig a 003.

IMG_20191010_080014

3 Likes

Ezek Pupa mono szemhéjfestékek? Nagyon szépek!

1 Likes

Igen, limitált volt, szerintem már nem kapható sehol.

1 Likes

Kipróbáltam a Lovely palettát, azt kell mondjam, egészen jó vétel volt, bőven megéri az árát. Nagyon pigmentált, jól satírozható, látványos színek. Porol, de nálam ez nem gond. Úgy gondolom, akár az eredeti 1990 forintos árát is megéri.

A Too Faced palettából csak a matt csontszínt használtam.
IMG_20191010_105038

IMG_20191010_104937

IMG_20191010_092449

13 Likes

Wow, gyönyörű lett ez a smink. Ha nem tudom hogy lovely, simán elhiszem hogy high-end paletta, bár ez inkább a te ügyességedet dicséri, azt hiszem.

2 Likes

Továbbra is nagyon jól áll neked a kékes színvilág :slight_smile::+1:

2 Likes

Igen, én is csatlakozok, nagyon jól áll Neked a kék szemsmink! :ok_hand:

1 Likes

Olyan szép vagy, és gyönyörű a mosolyod, több mosolygós képet kérünk :blush:

1 Likes

Project panning keretében kitaláltam, hogy két hétig csak ugyanazt a palettát használom. Szerintem ez pont annyi, hogy még ne legyen elegem egy palettából, de azért kihozzak belőle sok mindent és használjam is. Szóval ez lett ma a Red Alert-es sminkem (ez már az 5. ezzel a palettával ):

20191010_093231

A rúzs az Revolution Pro, minden más ugyanaz, mint amit előzőleg használtam.

13 Likes

:clap::clap::clap:
Gyönyörű lett(él)!!!
Egyébként én nem a project panning keretében, de én is ugyanazt a palettát és ugyanazon színeket is szoktam belőle használni, elég huzamos ideig. Most éppen a Nabla Dreamy van porondon. :slight_smile:

1 Likes

Azt a palettát annyira szeretném megvenni! Az összes Nabla közül az tetszik a legjobban. Lehet jövő hónapban beruházok rá, hátha lesz valami jó kis Black Friday akció :slight_smile:
Köszönöm szépen egyébként :slight_smile: Most úgy vagyok vele, hogy minden színt igyekszem kipróbálni, hogy lássam milyen sokoldalú a paletta. Gondolkoztam rajta, hogy egymás mellé teszem majd az összes sminket, ha “végeztem” ezzel a palettával :slight_smile:

2 Likes