Mit használtál ma?

Nem tudom hova írjam, ha valaki szeretne 10 Eurós eredeti beauty blendert jelezze. Van a Müllerben lila meg fukszia leárazva. Holnap is járok arra.
A Karl Lagerfeld x L’Oréal kollekciónak se híre se hamva, pedig szerettem volna 1 rúzst.

Ma is nincs rajtam smink-sminkben voltam. IT CC nem volt rajtam az utóbbi hetekben, mert még meleg volt, most gondoltam egyet és a világosabbat kentem önmagában, alig világosabb az arcbőrömnél, 6 óra alatt eléggé fényes lett rajtam ez is, ahogy az olajmentes is azon az 1 napon amikor az volt rajtam nyáron.
A fekete tetős üvegben a Mac Painterly paint pot van.
IMG_20191007_182426

7 Likes

A PTR hidratálóról mi a véleményed?

Röviden, a Peti tud valamit.
Első felkenéskor már szerelem volt. Átlátszó, géles, azonnal beszívja a bőröm. Nekem annyi hidratálás elég amennyit nyújt, de nincs száraz bőröm. Érzésre egy szérumra emlékeztet ill. kicsit a Clinique krémjére is, csak ez mégkönnyedebb.
Ma a hozzá tartozó lemosóval mostam le a sminket az arcomról, teljesen leszedte, a fehér törcsi fehér maradt, pedig azért az EL korrektora nagyon tartós. A bőrömet nem szárította ki. Nincs illatosítva, az illata olyan semleges, szokatlan, nekem fura.
Idáig mindkét termék jól vizsgázott, de majd meglátom, ennyi pénzért komoly elvárásaim vannak.

2 Likes

Arcomra a szokásos blabla ment, Missha Cushion alapozó (végül nagyon megharagudtam az eddig kedvenc alverdemre és kihajítottam reggel a kukába, le is késtem a vonatot miatta), Essence blush, Lovely bronzer, Maybelline rúzs, stb. Na de a Revolution Red Alerttel ma ezt alkottam:
IMG_20191008_180332_482
IMG_20191008_180332_484

Felhasználtam még a tegnap vett essence bordó szemceruzát is és imádom egyszerűen. Amúgy szerintem a paletta is nagyon jó, nyilván nem Jeffree minőség, de 4 fontért megkapni majdnem ugyanazokat a színeket nem rossz. Ráadásul RdeL alappal egész nap tart.

21 Likes

Nagyon szép vagy.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :blush:

1 Likes

Gyönyörű!

1 Likes

Csodás lett a sminked. Nagyon jól áll. :gift_heart:

1 Likes

Woow, ez isteni! :slight_smile:

1 Likes

Mai sminkhez felhasznált termékek:
A Maybelline rúzs árnyalata: 376 Pink for me
A fotón még nem volt rajtam rúzs
Rimmel Scandaleyes lila ceruza: 007 Purple
CP SSS Koosh árnyalat
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

10 Likes

@Kokapu, @Anheszenamon, @anon46483502 nagyon köszönöm, nagyon kedvesek vagytok :blush:

1 Likes

Nagyon csini vagy! Igazan jol allnak ezek a szinek :slight_smile:

1 Likes

Ú, nagyon jó lett! Szép vagy:)

1 Likes

@Bella, @dunaimano Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen :slight_smile:
Mindenkinek köszönöm még egyszer, ezzel a sok szép kommenttel feldobtátok az estémet :blush:

3 Likes

Ma a Huda Desert Dusk paletta volt a főszereplő, amit pár napja @Bella hozott szóba.

IMG_20191009_094645

IMG_20191009_094520

IMG_20191009_094615

13 Likes

Gyönyörű! Érdemes használni! :heart_eyes: Hamarosan én is beszerzem majd.

(A sálad olyan,mintha Griffendéles lenne :see_no_evil:)

2 Likes

Nem olyan, hanem az! :smiley:

Köszi!

3 Likes

Hp fanként nagy hibat kovettem el :see_no_evil:
Nekem hollohatos kell majd :heart_eyes:

1 Likes

Ezekkel kèszült a mai smink:

K%C3%A9p K%C3%A9p

8 Likes

Szép ez a paletta! Melyik színeket használtad?