Mindig azzal szárítom, mert hosszú és sok, fejjel lefelé, hogy tovább tartson a volumen De legtöbbször nem tart sokáig, max másnapig. Az a baj, hogy vékony szálú.
Az enyém is sok és vékonyszálú. Azt vettem észre, hogy ha megszárítom, sokkal egyenesebb lesz, mint amikor magától szárad meg. De a tiéd jóval hosszabb, a súlya is húzza.
@Amadea, ezzel én is tökéletesen így vagyok, ha hajszárítóval szárítom meg, sokkal egyenesebb lesz a hajam, (így hajvasalót alig használtam), télen, tavasszal, akkor ezek tökéletesen beváltak. :D. Mostanában viszont nyáron illetve most is bent a szobába szárítom, extrán sokszor fésülöm száradás közben és egyenesre szárad :O. Érdekes, de vagy több tucatszor alkalmaztam már ezt. Nekem is rengeteg a hajam és vékonyszálú, régen extra hullámosságra volt hajlamos (sosem szárítottam hajat) eléggé utáltam akkoriban a hajam :D.
Más: Azt vettem észre hogy a hajvasaló ugyanolyan gyorsan és szépen kivasalja a hajat ha nem 220 fokon, hanem csak 180 fokon vasalom ki, nem is tudom a 220 fok nagyon-nagyon égette.
Azért, mert fésülöd száradás közben, akkor nekem is egyenesebb lesz.
Meg a fodrászom azt mondta, a hormonok is közrejátszanak.
Nyáron tök jó pl. nyaraláskor nem szárítom, csak jól befújom néha só spray-vel és hullámos hatása lesz.
Bár azt vettem észre, hogy pl. Batiste szárazsamponok dúsítják is kicsit a töveknél, szeretem őket nagyon.
Ma próbáltam teljesen a ruhámhoz igazítani a sminkemet. Ezért kék szemsminket készítettem és az alsó pillasort bordó szemceruzával húztam ki.
Pont tegnap mondtam én is a másik topikban, hogy a Batista szárazsampontól olyan volumenem lesz, tiszta oroszlán look. Legjobb hajtőemelő.
Nagyon jó termék, eddig bármelyiket vettem belőle mind szuper volt
Hűha! De csinos lettél!!!
Ez a kék-bordó párosítás nagyonjó ötlet, tegnap aztán a másik DM-ben nekem is sikerült a bordó szemcerkát beszereznem!
Olyan aranyos, fiatalos bájos vagy ezen a képen! Ez a kedvencem
Hatefő van, meg CP Sweet Talk és a Mini Breaker, ill. a Jackie Aina duokróm színe, a számon a Melt Lucretiával.
Ma én is hasonló sminket készítettem, csak nem ezeknek a palettáknak a színeiből, hanem a Nabla Dreamy-ből és egy MAC mono-ból. Sőt, a rúzsunk színe is hasonló.
Szép őszi színek én is ilyeneket készítek
Mai főszerepben a Nabla Selfish duo króm monója. Annyira csodálatos ez a szín, a fotók (legalábbis az enyéim) nem tudják visszaadni.
Az arcomon nincs semmi (pedig ráfért volna, csak időm nem volt), a Neostrata színezett ásványi fényvédőt púdereztem le 3W porpúderrel.
Tegnap csak lovely push up szempillaspirált, Essence Berry on highlightert, púdert használtam. (Valahova eltüntettem a korrektorom). Egyébként a Helia-d szőlős arckrémjének hála eltüntek a pattanásaim . Remélem tartós állapot lesz . Jaa és este buliztunk, így használtam még a HoHoHo szemhéjfesték palettából azt az arany színt ( annyira örülök, hogy más árnyalat, mint ami a Sydney palettában van :)). Nagyon gyönyörű és tartós szín.
Jaa és barátom öccsének csináltam egy indián sminket, amihez a disney belle palettából, a matt sötétkék színt használtam, az orrától az álláig egy függőleges kék csík, illetve fehér szín volt a szemei körül :D. A kéket ecsettep vittem fel, és nagyon jól pigmentált volt szerencsére, a fehéret inkább ujjal tudtam felvinni, mindkettő remekül pigmentált volt szerencsére :D, és a smink is jól sikerült :D, megtudta vele viccelni egy későn érkező másik barátunkat . Egyébként élveztem a ,smink" készítést, annyira vicces egy férfi szemhéját befesteni . A barátomnak szóltam hogy legközelebb őt festem ki :D.
De gyönyörű vagy! Csodás a sminked, nagyon jól áll a kendőd és szép a hajad :). De jól néznek ki ezek a Nabla paletták! :).
Pedig igazán jól áll, használj gyakrabban!
én is csak az elöttem szólókat tudom ismételni: nagyon szép vagy és jól áll a rúzs!
Mai kellékek
A rúzs 105-ös árnyalat