Ma egy fényes levendula lila szemsminket és nude szájat csináltam. Sajnos a reggeli sötétségben nem tudom fotózni az elkészült sminket.
Zara Pink Flambé
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream és Cloud Cream Cleanser
Burt’s Bees Tinted lip balm Pink Blossom
Benéztem a TK-be, de estefelé tömegnyomi van. A sminkes részleghez konkrétan nem fértem oda. Teljesen tele volt a sor és sorra bontogattak.
Elmentem a melltartók felé, hogy kijussak. Egy agyhalott osztrák tini elkiáltotta magát valahol a közelben. “Feuer!” Még szerencse, hogy egy idősebb osztrák hang odaszólt neki, hogy szerinte ez nem vicces, még mielőtt kitört volna a pánik. Tele volt az üzlet. Ha képesek egymáson és a termékeken taposni, akkor mi lett volna, ha egyszerre megindulnak a kijárat felé, ahol bejöttek… .
Vettem egy Rösle serpenyőt és egy 300DEN-es harit, majdnem otthagytam őket, hatalmas sor volt.
A MAC pirosítóhoz milyen ecsetet használsz? Keményebb, vagy puhább sörtéjűt?
Puha, de tömött ecsetet. Főleg ezeket szoktam:
https://kremmania.hu/kremek/catrice-glow-patrol-puder-ecset
Igaz, hogy púder ecset a megnevezése, de elég kicsi feje van, én bronzosítóhoz, pirosítóhoz használom.
Itt pedig a jobb oldali Multi Task Brush
https://kremmania.hu/kremek/real-techniques-deluxe-gift-set
Én mindig púderezéshez használtam ezt az ecsetet, de valahogy a héten pont a bronzosításnál akadt a kezembe, és tényleg nagyon jól működik ahhoz is, sőt talán még jobban, mint púderezéshez.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Trend it up-os compact púderben van egy szivacs. Azt ki lehet mosni, és minden alkalommal ki kell mosni mikor használom? Vagy használjak inkább ecsetet?
Volt egy hülye ötletem hogy a szemhéjamra is raktam belőle , aztán le kellett törölnöm, mert a szemhéjfestéket így borzalmasan lehetett csak felvinni. Lemostam, de mégis egész nap, majd hogy nem könnyeztem, valamennyi púder maradhatott a szemhéjamon.
Olyan szép, bájos arcod van!
Ma vègre színesebb sminket készíthettem (munkába még nem merek) Élőbben durvább
Nagyon szép a hajad (is)!
Szerintem a szivacsot inkább igazításhoz érdemes bevetni, ha út közben, házon kívül használnod kell púdert. Otthon inkább ecsettel, mert azt egyszerűbb tisztítani. Tapasztalatom szerint a púderhez adott szivacsok csak néhány mosást bírnak, aztán szétmegy a ragasztás.
A szemedet lehet, hogy a púder irritálta, nem a szivacs “mosatlansága”
Szerintem ez munkába is vállalható! Ha szépen van eldolgozva, ízlésesen, a színes smink is simán iroda-kompatibilis
Az arcod is nagyon szép, és a hajad is tök jó, alapból ilyen vagy beállítod vmivel? Nekem általában lelapul
Én is használom ezt a púdert, már többször is újra vettem. Régen használtam a szivacsot, de hamar koszos lett és néhány mosás után tönkre is ment. Azóta már ecsettel használom, így szerintem szebben is lehet felvinni, nem lesz olyan vastag az eredmény. Én néha szoktam a szemhéjalap fixálására is használni, de neked lehet hogy érzékenyebb a szemed. Amúgy azóta az új szivacsot kiszedem belőle, és tushúzásnál használom. Általában olyankor már van rajtam alapozó, és én a külső szemzugomnál muszáj kézzel elhúzzam a szemem, így a szivacsot szoktam erre használni, hogy a kezemmel ne szedjem fel az alapozást.
Hasonló lehet, mint a a Zoeva 110.
Az is tömött, de puha ecset és jó bronzosításhoz, pirosításhoz is, de eddig én csak kontúrhoz használtam.
Én is vagy pirosítóhoz, vagy bronzerhez használom. vagy highlighter. Púderhez nagyon kicsi
Köszi, nagyon kedves vagy! Elaludtam. Ha két perc alatt mosom meg és csak a sampon van rajta, behullámosodik, élőben még jobban látszik, mint a képen.
Szoktad hajszárítóval szárítani?
Köszi, önálló életet él.
Szerintem abszolút viselheted ezt a sminket az irodában, szép nőies.
Nagyon kedves vagy. Ez mai, moziba-étterembe-sétálni mentünk és ezúttal sikerült rendes harci díszbe vágnom magam.