Mit használtál ma?

Ma egy fényes levendula lila szemsminket és nude szájat csináltam. Sajnos a reggeli sötétségben nem tudom fotózni az elkészült sminket.
K%C3%A9p
K%C3%A9p

5 Likes

Zara Pink Flambé
Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream és Cloud Cream Cleanser
Burt’s Bees Tinted lip balm Pink Blossom

Benéztem a TK-be, de estefelé tömegnyomi van. A sminkes részleghez konkrétan nem fértem oda. Teljesen tele volt a sor és sorra bontogattak.
Elmentem a melltartók felé, hogy kijussak. Egy agyhalott osztrák tini elkiáltotta magát valahol a közelben. “Feuer!” Még szerencse, hogy egy idősebb osztrák hang odaszólt neki, hogy szerinte ez nem vicces, még mielőtt kitört volna a pánik. Tele volt az üzlet. Ha képesek egymáson és a termékeken taposni, akkor mi lett volna, ha egyszerre megindulnak a kijárat felé, ahol bejöttek… .
Vettem egy Rösle serpenyőt és egy 300DEN-es harit, majdnem otthagytam őket, hatalmas sor volt.

2 Likes

A MAC pirosítóhoz milyen ecsetet használsz? Keményebb, vagy puhább sörtéjűt?

Puha, de tömött ecsetet. Főleg ezeket szoktam:
https://kremmania.hu/kremek/catrice-glow-patrol-puder-ecset
Igaz, hogy púder ecset a megnevezése, de elég kicsi feje van, én bronzosítóhoz, pirosítóhoz használom.

Itt pedig a jobb oldali Multi Task Brush
https://kremmania.hu/kremek/real-techniques-deluxe-gift-set

1 Likes

Én mindig púderezéshez használtam ezt az ecsetet, de valahogy a héten pont a bronzosításnál akadt a kezembe, és tényleg nagyon jól működik ahhoz is, sőt talán még jobban, mint púderezéshez. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Trend it up-os compact púderben van egy szivacs. Azt ki lehet mosni, és minden alkalommal ki kell mosni mikor használom? Vagy használjak inkább ecsetet?
Volt egy hülye ötletem hogy a szemhéjamra is raktam belőle :woman_facepalming:, aztán le kellett törölnöm, mert a szemhéjfestéket így borzalmasan lehetett csak felvinni. Lemostam, de mégis egész nap, majd hogy nem könnyeztem, valamennyi púder maradhatott a szemhéjamon.

20191005_095102

12 Likes

Olyan szép, bájos arcod van! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Ma vègre színesebb sminket készíthettem (munkába még nem merek) Élőbben durvább :sweat_smile:
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p K%C3%A9p

11 Likes

Nagyon szép a hajad (is)!

2 Likes

Szerintem a szivacsot inkább igazításhoz érdemes bevetni, ha út közben, házon kívül használnod kell púdert. Otthon inkább ecsettel, mert azt egyszerűbb tisztítani. Tapasztalatom szerint a púderhez adott szivacsok csak néhány mosást bírnak, aztán szétmegy a ragasztás.
A szemedet lehet, hogy a púder irritálta, nem a szivacs “mosatlansága” :stuck_out_tongue:

3 Likes

Szerintem ez munkába is vállalható! Ha szépen van eldolgozva, ízlésesen, a színes smink is simán iroda-kompatibilis :slight_smile:

2 Likes

Az arcod is nagyon szép, és a hajad is tök jó, alapból ilyen vagy beállítod vmivel? Nekem általában lelapul :frowning:

1 Likes

Én is használom ezt a púdert, már többször is újra vettem. Régen használtam a szivacsot, de hamar koszos lett és néhány mosás után tönkre is ment. Azóta már ecsettel használom, így szerintem szebben is lehet felvinni, nem lesz olyan vastag az eredmény. Én néha szoktam a szemhéjalap fixálására is használni, de neked lehet hogy érzékenyebb a szemed. Amúgy azóta az új szivacsot kiszedem belőle, és tushúzásnál használom. Általában olyankor már van rajtam alapozó, és én a külső szemzugomnál muszáj kézzel elhúzzam a szemem, így a szivacsot szoktam erre használni, hogy a kezemmel ne szedjem fel az alapozást.

2 Likes

Hasonló lehet, mint a a Zoeva 110.
Az is tömött, de puha ecset és jó bronzosításhoz, pirosításhoz is, de eddig én csak kontúrhoz használtam.

1 Likes

Én is vagy pirosítóhoz, vagy bronzerhez használom. vagy highlighter. Púderhez nagyon kicsi

Köszi, nagyon kedves vagy! Elaludtam.:blush: Ha két perc alatt mosom meg és csak a sampon van rajta, behullámosodik, élőben még jobban látszik, mint a képen.
Szoktad hajszárítóval szárítani?

1 Likes

Köszi, önálló életet él.:slight_smile:

Szerintem abszolút viselheted ezt a sminket az irodában, szép nőies.:grinning:

1 Likes

Nagyon kedves vagy.:smiling_face_with_three_hearts: Ez mai, moziba-étterembe-sétálni mentünk és ezúttal sikerült rendes harci díszbe vágnom magam.

1 Likes