A Belle palettát feltöltöttem krémmániára :). Majd a többit is igyekszem felrakni, kiváncsi leszek a véleményekre :D.
Mai smink.
Imádom a JS Mini Breakert, pedig azt hittem, hogy a nagy mellé nekem ez nem kell…
Vegyetek Jeffree Star palettát, nem bánjátok meg!
Ne reklámozd, mert nem is látszik!
Nagyon széééép ez a rózsaszín smink!!!
Nagyon szép lett.
Megerősítem, hogy mindenki vegyen JSC szemfestéket!
Hát most még én is rákerestem erre a palettára, pedig ismeritek a hozzáállásomat!
Mai fegyvergyűjtemény
Ma egy csillogó de mègis szolid rózsaszín szemsminket készítettem.
A rúzs Bourjois 02-es Flaming’Rose árnyalat. Nagyon szeretem.
A Guerlain Terracotta púdert szereted? Milyen árnyalat?
Megmondom őszintén nem a szívem csücske mert folyamatosan egy kemény bevonat képződik a felszínèn. Mindig kapargatnom kell mert így szinte semmi termèket nem vesz fel az ecset. Az árnyalat neve: Terracotta Light 02 Natural Rosé/Natural Cool
A Clarins pirosítóval kapcsolatban olvastam hasonló problémát.
Ma ősziesre vettem a sminket. A GOSH szemhéjalapot már használtam egyszer, és ma rájöttem, hogy miért is volt besüllyesztve a neszesszer aljába. Konkrétan nem lehet rajta satírozni, még úgy sem, hogy tettem rá matt csontszínt.
Az Affect szempillaspirálra nagyon kíváncsi vagyok, hogy összefogja-e majd a felső szemhéjam, mert egyébként szép pillákat csinál, és a banán alakú kefe - még nem volt ilyenem - is praktikusnak tűnik. Tegnap délutánra a szemhéjam gyalázatosan nézett ki a L’Oréalnak köszönhetően, pedig a Snapscarával már egészen elszoktam ettől a látványtól.
Imádom ezt a zöldet.
Én mindig teszek a szemhéjsminkem alá, rá az alapra csontszínű szemhéjpúdert, mert úgy vettem észre, hogy sokkal élénkebbé teszi a felvitt színeket. Ezen el szoktam gondolkodni, hogy jól csinálom, vagy teljesen felesleges-e?
Csak szemspirált vettél az Affect-től?
Én csak a mélyítőbe szoktam, ahol általában satírozok, mert sokszor a primer megnehezítené. Plusz oda, ahova fel szokott tapadni a szemspirál, ezt a NYX-ben ajánlotta az eladó srác. Egyébként jó tanács, mert legalább könnyebb letörölni, ha mégis felmaszatolódik.
A spirál az onlinebeauty-s meglepetés csomagban volt, és azzal a picit zöldes beütésű sárgás matt szemhéjpúderrel, ami a fenti képen a Colourpop paletta tetején van (plusz volt benne egy satírozó ecset, egy 9 rekeszes rúzstartó és egy arcmaszk). A szemhéjpúder először nem tetszett, de swatcholva láttam, hogy nem simán citromsárga, hanem van benne egy kis zöldes árnyalat, egészen megtetszett a színe, és most tettem belőle a fényes zöld alá a mozgó részre, szerintem szépen ráerősített.
A spirál egyelőre nagyon tetszik meglátjuk, hogy milyen lesz a nap folyamán.
Mivel van egy “új” JP palettám, ez a reggeleim sztárja. Tegnapi nyomi fejes alkotás:
Nagyon tetszett, de azt gondoltam, ma kicsit visszafogottabb sminket készítek. Kb. az első mozdulatnál keresztbe tettem nagy terveimnek, ez lett a végeredmény:
Kedd:
Szerda:
Hűha ez nagyon tetszik! Annyira ütős ez a szín a barna szemedhez!
Mai kellèkek. 2 spirált használtam: a Snapscarát az alsó pillákra, a másikat a felsőkre. A rúzs pedig Mac Velvet Teddy
Na és így nézek ki nap végén, munka, edzés és mozi után:
Én oda meg vissza vagyok a JP palettáktól.
Mai smink:
Nekem megèrkezett közben az Alien, egyből ki is pròbàltam. Hihetetlen milyen sokáig bírja ès vajpuha, nagyon pigmentàlt. Tetszik. 1kor raktam fel, mentem dolgozni, munka utàn este 8kor mèg mindig fent volt nem màszott el, nem kopott, ès fall out sem volt .