Mit használtál ma?

Nagyon illik hozzád, és nagyon szép sminket készítettél!!! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :kissing_heart::kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon jól áll!:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Halloween, telihold ès front, tele volt a kòrhàz vajùdò anyukàkkal. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Uhh, mesélj milyen a neostrata fényvédő, pont most nézegetem, jó megfogtam a poszt lényegét:D:D. Jók ezek a natúr napok nekem is van néha ilyen hangulatom:).

1 Likes

Nagyon szèp kèpeket raktok fel. Nekem mèg ha jobban ki vagyok sminkelve azt is alig tudom lefènykèpezni , alig làtszik valami, olyan mintha nude make up lenne rajtam.

3 Likes

Ahh, nekem is van ezer ilyen képem, tök jó satírok vannak a szememen, erre az égvilágon semmi nem látszik :joy: Telefonnal rettenetes nehéz fotózni, az biztos :frowning:

Köszönöm :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Likes

Szia! Kitöltöttem! :slight_smile:

Szia. Én is kitöltöttem, de mivel szegedi vagyok, így nem tudok reszt venni a fókuszcsoporton

Én szeretem. Bár van egy fura szaga, de hamar elillan, és talán már megszoktam. Fluid állaga van, ásványi létére nincs gond a felkenéssel sem. Gondolom, ennek is lenne fehéres színe, de mivel színezett, így nem feltűnő, inkább csak pozitívum, hogy egységesíti valamennyire a bőröm.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy egymagában elég lenne-e, mert én kémiai fölé használom.
Igazából ez az első olyan fizikai fényvédő, amivel teljes mértékben elégedett vagyok, bár én a te kedvencedet nem próbáltam még. :slight_smile:

2 Likes

Ma jöttünk haza Pestről, reggel csomagoltunk, így tényleg csak pár perc jutott sminkelésre. A szememre csak a CP Brady árnyalatát vittem fel és a széleit a kis Tarte paletta egyik hasonló matt színével satíroztam el.
K%C3%A9p K%C3%A9p
K%C3%A9p K%C3%A9p

9 Likes

20190930_215507
A fehér henger a CP alapozó stickje, a szemceruza a Zoeva Regency, a kis rúzs Clarins Woodrose (amennyire láttam, nem lehet kapni) minta.

7 Likes

Ma kezdtem dolgozni, siettem reggel, így sminkes fotó nem készült.
A pirosító H&M Sunrise Pink
Alapozó: Lancome stick
Rúzs: Mac Brave
CP SSS Mixed Tape àrnyalat
K%C3%A9p K%C3%A9p

12 Likes

Drukkolok az első naphoz!!!

1 Likes

Gondoltam ma Rád én is! Nagyon ügyes vagy, hogy még fotót is volt időd feltenni! :blush:

1 Likes

Sok sikert, kedves Anheszenamon! :crossed_fingers::pray:

1 Likes

Én is sok sikert kívánok!

1 Likes

Köszönöm mindenkinek! :heart: Ebben a hónapban még csak 4 órát dolgozom naponta. Novembertől leszek 8 órában. @anon27689852 reggel nem fotóztam, csak a felhasznált termèkeket beleszórtam egy neszeszerbe és mikor hazajöttem akkor fényképeztem le.

6 Likes

Remélem, nem volt nagyon sokkoló a visszatérés.:slight_smile:

1 Likes