Nagyon illik hozzád, és nagyon szép sminket készítettél!!!
Köszönöm
Nagyon jól áll!
Halloween, telihold ès front, tele volt a kòrhàz vajùdò anyukàkkal.
Uhh, mesélj milyen a neostrata fényvédő, pont most nézegetem, jó megfogtam a poszt lényegét:D:D. Jók ezek a natúr napok nekem is van néha ilyen hangulatom:).
Nagyon szèp kèpeket raktok fel. Nekem mèg ha jobban ki vagyok sminkelve azt is alig tudom lefènykèpezni , alig làtszik valami, olyan mintha nude make up lenne rajtam.
Ahh, nekem is van ezer ilyen képem, tök jó satírok vannak a szememen, erre az égvilágon semmi nem látszik Telefonnal rettenetes nehéz fotózni, az biztos
Köszönöm
Szia! Kitöltöttem!
Szia. Én is kitöltöttem, de mivel szegedi vagyok, így nem tudok reszt venni a fókuszcsoporton
Én szeretem. Bár van egy fura szaga, de hamar elillan, és talán már megszoktam. Fluid állaga van, ásványi létére nincs gond a felkenéssel sem. Gondolom, ennek is lenne fehéres színe, de mivel színezett, így nem feltűnő, inkább csak pozitívum, hogy egységesíti valamennyire a bőröm.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy egymagában elég lenne-e, mert én kémiai fölé használom.
Igazából ez az első olyan fizikai fényvédő, amivel teljes mértékben elégedett vagyok, bár én a te kedvencedet nem próbáltam még.
Ma jöttünk haza Pestről, reggel csomagoltunk, így tényleg csak pár perc jutott sminkelésre. A szememre csak a CP Brady árnyalatát vittem fel és a széleit a kis Tarte paletta egyik hasonló matt színével satíroztam el.
A fehér henger a CP alapozó stickje, a szemceruza a Zoeva Regency, a kis rúzs Clarins Woodrose (amennyire láttam, nem lehet kapni) minta.
Ma kezdtem dolgozni, siettem reggel, így sminkes fotó nem készült.
A pirosító H&M Sunrise Pink
Alapozó: Lancome stick
Rúzs: Mac Brave
CP SSS Mixed Tape àrnyalat
Drukkolok az első naphoz!!!
Gondoltam ma Rád én is! Nagyon ügyes vagy, hogy még fotót is volt időd feltenni!
Sok sikert, kedves Anheszenamon!
Én is sok sikert kívánok!
Köszönöm mindenkinek! Ebben a hónapban még csak 4 órát dolgozom naponta. Novembertől leszek 8 órában. @anon27689852 reggel nem fotóztam, csak a felhasznált termèkeket beleszórtam egy neszeszerbe és mikor hazajöttem akkor fényképeztem le.
Remélem, nem volt nagyon sokkoló a visszatérés.