Ma minimálban tolom, nem volt (főleg) sem időm, sem hangulatom. Akár @Natulcien heti kihívásán is indulhatnék vele.
A Too Faced Shadow Insurance lemaradt a képről, pedig éreztem, hogy valami még hiányzik.
Alapozót ma nem használtam, a Neostrata színezett ásványi fényvédőt púdereztem le a képen látható Catrice préselt púderrel.
A NYX Butter Gloss az Angel food cake, brutális süti illata van felkenéskor, legszívesebben nyalogatnám a számat.
Sziasztok! Előre is bocsánat hogy ilyenekkel rontom el itt a szép posztokat, viszont külön kérésre a Krémmánia.hu megengedte hogy posztoljak az oldalán illetve javasolta hogy a Fórumot is használhatom erre a célra.
Szakdolgozatom fő témája a Krémmánia.hu használata a vásárlások során, így nagyon hálás lennék ha kitöltenétek az alábbi kérdőívet, ami csupán 1-2 percet vesz igénybe. A kérdőív elsőkörben előfeltétele annak, hogy részt vehessetek egy fókuszcsoportos interjún ahol arról lesz szó hogy Ti mennyire használjátok az oldalt 1-1 kozmetikai termék megvásárlása során:blush: Maga az interjú inkább egy kötetlen beszélgetés lenne, némi innivaló és aprósüti társaságában
A fókuszcsoportos beszélgetésről mit kell tudni?
Hétköznap sajnos nem nagyon érek rá (hétvége is necces), szóval nem tudom, érdemes lenne-e így kitöltenem a kérdőívet.
A fókuszcsoport lényege egy olyan témáról való beszélgetés amiben az interjúalanyok érdekeltek, ezáltal mélyebb és részletesebb infót lehet egy kötetlen beszélgetés alapján kiszűrni. Az eddigi visszajelzések alapján a pro Krémmánia felhasználók péntek (17:00) vagy szombat délután (15:00) érnének rá:)
Pont ezt akartam írni. Mára mondták hidegfrontot ami fura, mert szerintem meleg van, de lehet este érkezik… Szerdától mindenesetre az eddigi 23-25 fok helyett 13-15-öt várható. Bejön a hűvös idő.
Mi 2 éve a lányomnál az augusztus 20-tól féltünk, mert ha aznap indul, kb. képtelenség lett volna eljutnunk a kórházba (Újpestről Budára). De várt még pár napot