Mit használtál ma?

Mai smink.

Ma minimálban tolom, nem volt (főleg) sem időm, sem hangulatom. Akár @Natulcien heti kihívásán is indulhatnék vele.
A Too Faced Shadow Insurance lemaradt a képről, pedig éreztem, hogy valami még hiányzik. :smiley:
Alapozót ma nem használtam, a Neostrata színezett ásványi fényvédőt púdereztem le a képen látható Catrice préselt púderrel.
A NYX Butter Gloss az Angel food cake, brutális süti illata van felkenéskor, legszívesebben nyalogatnám a számat. :joy:

IMG_20190930_101104

IMG_20190930_093931

7 Likes

Sziasztok! Előre is bocsánat hogy ilyenekkel rontom el itt a szép posztokat, viszont külön kérésre a Krémmánia.hu megengedte hogy posztoljak az oldalán illetve javasolta hogy a Fórumot is használhatom erre a célra.

Szakdolgozatom fő témája a Krémmánia.hu használata a vásárlások során, így nagyon hálás lennék ha kitöltenétek az alábbi kérdőívet, ami csupán 1-2 percet vesz igénybe. A kérdőív elsőkörben előfeltétele annak, hogy részt vehessetek egy fókuszcsoportos interjún ahol arról lesz szó hogy Ti mennyire használjátok az oldalt 1-1 kozmetikai termék megvásárlása során​:blush: Maga az interjú inkább egy kötetlen beszélgetés lenne, némi innivaló és aprósüti társaságában :cookie::cupcake::cup_with_straw:

Minden kitöltést előre is nagyon köszönök! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Szia!

Kitöltöttem.:blush:

1 Likes

Szia! Én is kitöltöttem.

1 Likes

A fókuszcsoportos beszélgetésről mit kell tudni?
Hétköznap sajnos nem nagyon érek rá (hétvége is necces), szóval nem tudom, érdemes lenne-e így kitöltenem a kérdőívet.

A fókuszcsoport lényege egy olyan témáról való beszélgetés amiben az interjúalanyok érdekeltek, ezáltal mélyebb és részletesebb infót lehet egy kötetlen beszélgetés alapján kiszűrni. Az eddigi visszajelzések alapján a pro Krémmánia felhasználók péntek (17:00) vagy szombat délután (15:00) érnének rá:)

1 Likes

Volt ma valami a levegőben, mert ma reggel én is minden élvezetet és kreativitást mellőzve sminkeltem. Szinte csak kényszerűségből.

1 Likes

Hát, elvileg jön valami front, állítólag nagy szél lesz. Vagy nem tudom, de amúgy is tiszta kótyagos vagyok…

2 Likes

Pont ezt akartam írni. Mára mondták hidegfrontot ami fura, mert szerintem meleg van, de lehet este érkezik… Szerdától mindenesetre az eddigi 23-25 fok helyett 13-15-öt várható. Bejön a hűvös idő.

1 Likes

Állítólag ma csak annyiban érezzük majd, hogy bizonyos helyeken 80-90 km/h szél lehet…

2 Likes

Ma kirohantam a Hélia-D csomagomért, az kb. fél óra gyors gyaloglás oda-vissza. Itt nyári meleg van! Leizzadtam, majd kifeküdtem, mint a büdösbogár.

5 Likes

Igen, a szélre kíváncsi leszek! Ráadásul engem ijesztgetnek hogy a frontra megindul majd kifelé a baba :slight_smile:

1 Likes

Nekem megfordult a fejemben délelőtt, hogy bekapcsolom a légkondit :thinking: Simán jól esne most.

1 Likes

Meg teliholdkor is el szokott indulni a szülés.

1 Likes

Igaz, ilyenről is hallottam :slight_smile: Én meg amúgyis érzékeny vagyok a frontokra, a gyerekeim is, ők ráadásul a teliholdnál kifejezetten nyűgösek.

1 Likes

Igen, ezt a front dolgot nekem is mondták. Kiváltképp, ha ünnepnapra esik. :smiley:
A nagyobbik fiam pünkösdi királyfi :smiling_face_with_three_hearts:, bár akkor front nem volt épp.

1 Likes

Mi 2 éve a lányomnál az augusztus 20-tól féltünk, mert ha aznap indul, kb. képtelenség lett volna eljutnunk a kórházba (Újpestről Budára). De várt még pár napot :smiley:

3 Likes

Rendes gyerek! :slight_smile:

2 Likes

UD Honey visszafogott verzióban. Majd alkalomra készítek valami erőteljesebbet is :slight_smile:
PhotoEditor_20190930_141449641

PhotoEditor_20190930_141410613

12 Likes

Egy egész arcos, a bamba fejért bocsi :slight_smile::slight_smile::yum:

PhotoEditor_20190930_141851787

15 Likes