Én imádom a pirosítót! 16 éves korom óta kihagyhatatlan,ha sminkelek. Szerintem nagyon fontos,nekem kiemeli az arccsontom
(ami egyebkent alig latszik pirosito nelkul)
Kedvenc részem a sminkelésben
Ma egy nagyon extra gyors és végtelenül egyszerű sminket dobtam fel időhiány miatt. Igen tudom, hogy nem egyforma a két szemöldököm de nem tudok vele mit tenni.
Ja és a hajamért bocs, de még nem csináltam meg
Huuu, ezt a gyertyát hol vásároltad? Nagyon cuki!
Nagyon szép vagy!
Ezen a képen első pillantásra azt hittem Liv Tyler van. Hasonlítatok!
Tk-Maxx, de most sminket nem vettem, mert tömegnyomor volt és minden kibontva.
Nekem sose egyforma a két szemöldököm.
Jaj de kedves vagy! Köszönöm ezt nem mondta mèg senki, hogy hasonlítok rá
Nekem sem. A formája is teljesen más a kettőnek, nagyon asszimetrikus.
Senkinek sem egyforma. Azt mondják, nem ikrek, hanem testvérek (Az enyémek szerintem mostoha unokatestvérek).
Pont ezt akartam írni! Megelőztél
Senkinek se, nekem se, de még Marilyn Monroe-nak se volt az! Egyébként nekem nagyon tetszik az ő “háztetős” szemöldöke.
Szép vagy! Sokkal jobbak ezek az egyben sminkek, mint a kiragadott részletek. Legalábbis én jobban szeretem így nézni, mert így látom a pirosító, rúzs, stb. színét is.
Kipróbáltam a Disney Belle hercegnő csillogós kék színét a szememen, nagyon csodálatos szín , valamikor lesz róla kép is, swats-okat csináltam a kezemre, arról sem készült kép , majd holnap, de nagyon szép színek, és az Essencétől ritka szépek a mattok pigmentációja. Kiváncsi leszek a csillogós színekre, nem olyan intenzívek, mint amit megszoktam :D. Összességében eddig nagyon pozitív. A paletta kinézete csodálatos belül :), a legnagyobb kedvencem a nagy tükör
Amindenit. Mintha az én tüneteimet írnád le… pír, bronzer nuku, rúzs meg hullavilágos (vagy nagyon sötét, de ez egy másik történet). Nem lehet, hogy amúgy könnyen és erősen kipirulnak, és azt takargatják? Esetleg lélekben gótok?
A hajamért ismét elnézést kérek, természetesen később megfésültem
Tegnapi.
A sminkről most nincs fotó, mert siettünk színházba.
Mai smink
A Zeneakadémiára mentünk, de előbb még enni, ezért mindenképpen olyan rúzst kellett választanom, amit könnyen újra lehet kenni, és nem maszatolódik el a számon kívülre (a fiúk kikunyizták a Burger Kinget).
Ez a Too Faced rúzs az egyik kedvencem, ha lesz olyan rúzs, amit valaha elhasználok, akkor ez lesz az.
Sunday funday? Màrmint a TF rùzs. Nekem is megvan, ha az, szeretem èn is
Igen! Imádom, kis jolly joker.
Nagyon csinos vagy, jól áll ez a felső és hozzá a smink!