Mit használtál ma?

Igen, én is úgy vettem észre, hogy függ az alapozótól is. Ráadásul nekem kombinált a bőröm, napközben többször kell újra púdereznem is. Rólam elég gyorsan eltűnik a legtöbb pirosító, teljesen mindegy mennyire drága. De vannak egészen kivételes darabok is, amik még nálam is tartósak.

1 Likes

Én imádom a pirosítókat (meg a bronzosítókat is) szóval nem tudom megérteni, hogy mások miért ódzkodnak tőle.

1 Likes

Én is, ezekből van a legtöbb, egyáltalán nem értem.

Haha, ez zseniális! :smiley: :smiley:
Örülök, hogy a párom trendet teremtett ezzel a búcsúzással :smiley: :smiley: El is mondom neki ha hazaér, hadd örüljön :smiley:

3 Likes

Hát ez fura. Pláne az alapozóval - főleg, ha közepes vagy magasabb a fedése - teljesen élettelen lesz az arc. Még a BB krémnél elmegy, azoknál általában azért áttetszik az arc természetes pírja.
Vagy kontúrt, bronzosítót azért használnak?

1 Likes

Nem, egyikőjük sem használ az arcára mást, csak alapozót és púdert. A fiatalok furán néznek ki vele, olyan “üres” az arcuk, élettelen. A negyvenes-ötvenesek pedig nagyon sápadtak nélküle. Szerintem. És most, ahogy gondolkodom, van még egy közös vonás bennük: a nagyon világos nude rúzs, a saját szájuk színénél világosabbakat szeretik mind. Lehet, hogy ez is sokat hozzátesz ahhoz, hogy üresnek/sápadnak látom őket.

5 Likes

Én csak az irántuk való saját vonzalmammal találkoztam. :slight_smile:

2 Likes

Szerintem attól félnek, hogy sok lesz, túlzó, vagy hibákat emelnek ki vele.

2 Likes

Igen, a bohóc arc a túlzás, de olyan finoman is lehet velük dolgozni, Lisa Eldridge ennek is nagy mestere, a kedvencem mindig a videóiban, amikor a pirosítót teszi fel.

1 Likes

Olyan rúzs nincs is, amivel napközben ne kellene törődni!
Nagyon szép színe van! Ez vmi új kollekció?
Én a szemceruzájuk miatt most mérges vagyok rájuk. :smirk:

Megmondom őszintén sokáig én sem használtam pirosítót. Nem tudom, miért, valahogy nem éreztem szükségét. Nem is vettem, még ecsetem sem volt hozzá. Meg én is attól tartottam, hogy túlzásba viszem. De aztán valami megváltozott, most annál inkább tetszenek. Már mindennap használom.

2 Likes

Igen, ez most a legújabb. Szép színekben vannak, alig tudtam dönteni. :slightly_smiling_face:

Mi baj van a szemceruzával?
Én a Multiplayt szoktam használni, szeretem. Igaz, az is elmászik, de rajtam mindegyik, szóval ez nem biztos, hogy a ceruza hibája.

1 Likes

Reggel egy csomót kell kenegetni, hogy látszódjon belőle valami, aztán ami végre látszik, az egy óra múlva le is kopik, így mindent kezdhetek újra elölről. Ha persze éppen van rá időm. Max. azt hiszik rólam, hogy fel vagyok fázva, azért járok ki annyit a női mosdóba. :smiley:
Lila színű Easy Liner eyes a prototípusa.

Hmm, érdekes, hogy ilyen különbségek vannak.
Amikor az elsőt vettem, akkor éppen akció volt a Multiplayre, úgyhogy azt választottam, és utána valahogy mindig csak abból vettem, mert egyébként az nagyon szépen, könnyen fog, meg szeretem a végén lévő szilikonos izét is, bár satírozni a Kiko ceruza szivacsos vége sokkal praktikusabb. De utána is mindig csak olyankor vettem, amikor akció volt rá. :slight_smile:

1 Likes

Igen, a baráti körömben (20-30 között) nagyon jellemző a pirosító félelme. Igazából tényleg az okozza az első félelmet, hogy túl sok lesz. Mindenki látott már végleteket, erősen sikerült kontúrt, bohócos pirosítást. Általános, hogy ha körülnézek a villamoson, metrón, munkahelyen, bárhol, akkor tényleg azt látom, hogy vagy semmi, vagy csak fullos alapozó. Nagyon halott szerintem a végeredmény. Ezzel szemben nekem azt mondta egy munkatársam, hogy “természetesen egészségesnek” tűnik az arcbőröm (srác). De én nagyon szeretem is az arcom sminkelni, legalább annyira, mint a szemem. A drogériákban nincsenek agyonpigmentált pirosítók, kontúrozók, bronzosítók, szerintem bőven lehetne kísérletezni. Na de ha valaki el is kezdi, a következő kérdés, hogy mit hova. És itt jönnek az újabb rosszul sikerült arc sminkek. Márpedig szerintem igenis kell kísérletezni, hogy az emberlánya megtanulja, mi hova megy, hiába a sok útmutató, rajz, sminkvideó, mindannyian mások vagyunk. Szóval, könnyebb nem belevágni, mint néhány alkalommal lemosni reggel, ha nem úgy jött össze, vagy félni attól, vajon eltaláltad-e a megfelelő mennyiséget, nem néznek-e bohócnak. És mivel nagyon sokan úgysem használnak mást alapozón kívül, nem lógsz ki a sorból, ha a te arcod is élettelen. Szerintem egyébként jobb egy gyenge fedésű alapozó vagy BB, amin a bőr természetes fénye, pírja átüt. Vagy a semmi is.

6 Likes

Nekem is sokszor mondják, hogy olyan egészséges a pofim. Persze, csak nem az alapozótól, hanem egy kis bronzosítótól és egy kis pirosítótól. Mostanában ha sminkelek, csak felerősítem a nyári színem bronzosítóval az almácskákon, az orrnyergen, homlokon, azokon a helyeken, ahol a nap is megkapna egy nyaraláson. Naponta öten mondják, hogy látszik, hogy a beachen voltam, pedig egy hónapja nem érte nap az arcom.
Én egyébként még nem találkoztam olyan pirosítóval, ami annyira pigmentált lett volna, hogy normális használattal azonnal bohóc arcot csinál vele az ember. Egy lazább ecsettel pedig kifejezetten melós elérni a bohóc arcot, szóval teljesen irreálisnak érzem ezeket a félelmeket, pláne olyan nőktől, akik egyébként napi szinten sminkelnek.

7 Likes

Fiatalon sokáig nem használtam én sem pirosítót. Nem a bohóc-effektustól féltem, hanem rettenetesen karikás a szemem és jó nagy kiterjedésű is lefelé, ezért úgy láttam, hogy kiemeli a friss “pacni” a sötét karikákat. Persze volt rajta korrektor, de az ilyet nem lehet rendesen eltakarni semmivel. Néha manapság is így látom, ezért trükköznöm kell. Van, hogy alig láthatóan pirosítok, van, hogy draping-elek és van, hogy elhagyom, inkább csak bronzer és kész. És olyan eset is akad,amikor sehogy nem jön össze :confused: kiemeltnek látom a sötét köröket és kész.

3 Likes

Értem, amit mondasz, nekem is hasonló az arcszerkezetem, a pofim túlságosan fent van (vagy mi…), nagyon közel a szem árkomhoz, tény, hogy nehezebb pirosítani. De muszáj oda helyeznem a pirosítót, mert ha nem oda kerül, akkor olyan a végeredmény, mintha “meghúzná” lefelé az egész arcom.

2 Likes

IMG_20190927_192517
A gyertyát ma vettem, szuper illata van.
Megfáztam, a Neocitran a hű társam. Itt más a csomagolása, mint otthon és drágább.
Reggel az Andalou Naturals 1000 Roses cleansing foam volt az arctisztítóm.

6 Likes

Nekem a fiam nevette ki a baràtnőjèt,aki bronzosìtòt vitt fel az arcvonalra ùgy, hogy tùlhùzta a vonalat - közel a szàjàhoz, ès mivel sötèt szobàban csinàlta kis tükörrel, nem dolgozta össze a csìkot az arcbőrèvel ami igen fehèr. Szòval Joker kinèzete lett fiam szerint. Hàt èn ùgy nevettem alig bìrtam abba hagyni. De a M. Manson is nagyon tetszik :rofl:

4 Likes