Mai fegyvertár
Ebben a sminkben is simán elmehetsz dolgozni!
Még egy kérdés. Melyik árnyalatod van meg a gyöngyökből? Egyáltalán. Számít valamit az árnyalat?
Élőben làtványosabb és erősebb, csak a reggeli fények nem adjàk vissza hűen a valóságot.
Nem baj, akkor is!
A második nap már jó lesz!
Igen. A legvilàgosabb majdnem jobban fehèrìt, ami a kèpen van az a medium abban vannak barna gyöngyök ès ròzsaszìn, ezèrt veszi el a fakò szìnt.
Elmeséltem a férjemnek a Marilyn Mansonos búcsúzást, azt mondta, hogy ki kéne tüntetni a párodat ezért a beszólásáért. Sőt, annyira tetszik neki, hogy azóta ő is így búcsúzik tőlem reggelente.
Köszönöm szépen! Igen, így gondoltam én is. Van a zsibin egy clair árnyalat, de sejtettem, hogy az nagyon világos lenne!
De ha csak annyit mondanának, hogy “Marilyn”, joggal gondolhatnának akár Marilyn Monroe-ra is!
Pl. ilyen Milani pirosítót is szeretnék még rendelni! Szereted? A Luminoso lehet, pigmentáltabb, de ez meg oooolyan egyedien gyönyörűséges!
Na, ezért nem mondom el ezt a poént a pasimnak.
Tudom, hogy nem engem kérdeztél de nekem is volt ilyen Milani pirosítóm. Nem szerettem. El is adtam. Nekem a baked verzió (mint a Luminoso is) sokkal jobban bevált.
Köszönöm! Szerintem akkor meg is fogadom a tanácsodat…
Mi volt vele a baj?
Ja! És ha feldobok egy témát, abba bárki beleszólhat, nem haragszom meg érte! Sőt!
Szép rúzst választottál.
Akkor, hogy ellent mondjak, én nagyon szeretem ezt a pirosítót. Hármat vettem egyszerre a kiárusításon, ezt, egy Baked blusht és egy Color harmonyt.
Mindegyiket szoktam használni, de egyértelműen ez a rózsás a kedvencem. Nagyon szép matt, ráadásul a színe elég jól megy mindenhez, nem lehet vele mellé lőni. Én szeretem benne, hogy nem túl erős, őszintén szólva én sokkal jobban szeretem az ilyet, mert ezt lehet építeni, de nem esem vele a bohócosság csapdájába. De azért lehet látni is az arcomon, és tartós is, nekem egész nap fenn marad.
Igen, szépen látszik az arcodon.
Most jutott eszembe, hogy @BlackXentric is dicsérte. Hát… nem vagyunk egyformák…
Köszi! A tapasztalataim vele vegyesek. Kellemes, nem szárít, és ami nagyon jó, hogy tényleg no transfer, nyugodtan megpuszilhattam a gyereket az iskola előtt. Viszont a tartóssága nem túl meggyőző. A reggelitől már kopott róla, bár viszonylag szépen, nem feltűnő. Mondjuk most ecsettel vittem fel, és tettem alá ajak primert is, legközelebb kipróbálom primer nélkül, aplikátorral. Mondjuk így első körben azt mondom, hogy 2690-et (ez a bevezető ár) megér, már csak a gyerkőc pusziért is (ha rúzs van rajtam, nem hagyják).
Nekem az volt vele a bajom, hogy nagyon sokat kellett kevergetnem benne az ecsettel, hogy valami látszon is az arcomon. Rajtam tartós sem volt sajnos.
Lehet, hogy ez is függ az arcbőrtől, meg talán még attól is, hogy alatta milyen alapozó/BB van?
Mondjuk az én arcom egyébként is elég jól megtartja a pirosítókat, csak az olcsóbb kategóriások (pl. essence) tűnnek el nap végére.
Nekem az arcon semmit nem tart önmagában, de az alapozón és BB-n is mindig átmegyek egy kis púderrel, mert akkor biztos, hogy a nap végéig tartanak (és sokkal szebben, könnyebben eldolgozhatónak érzem a pirosítókat egy púderes felületen).
Ha már pirosító: ti találkoztatok már a pirosítóktól való idegenkedéstől? Nem egy, nem két, hanem vagy 8-10 ismerősöm van, akik egyébként sminkelnek, de mégis szinte irtóznak a pirosító gondolatától is, csak lealapozzák az arcukat és utána semmi színt nem tesznek fel. Némelyiket kérdeztem, miért, mind azt mondta, hogy nem akar bohóc arcot. Van köztük huszonéves, harmincas, negyvenes, ötvenes, tényleg minden korosztályból vannak körülöttem pirosító félők.