A Jackie Aina paletta és azon a Too Faced púder teteje van. Kicsit már nem férek el.
A Too Faced púder milyen? Azon kívül, hogy gondolom klassz barack illata van.
Nagyon szeretem, egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket, nagyon finom kis por.
Nemrég nézegettem már én is, de most éppen púder túltengésben vagyok, úgyhogy lemondtam róla. Bár egy jó, táskába tehető préselt nem ártana.
Ez loose, úgyhogy biztonságban vagy tőle.
Préselt ami szerintem jó, a NYX finishing powder Banana színben,én legalábbis szeretem, ha gondolod vess rá egy pillantást. Azt is szeretem benne hogy nem fehér, nem csinál szellemarcot akkor sem ha kicsit túlzásba esek vele
Köszi, talán Glamouron vetek rá egy pillantást.
Mai kellékek
És a rohanós végeredmény
Juj, de szép! Igazi kellemes pasztell színek!
De hát akinek van felület a szemhéján…!
Az a cannabis paletta nagyon brutál
Hol vetted?
A Melt saját oldalán, de Beauty Bayen is lehet kapni.
A fènykèpes dologba beszàllok én is🤗
A Guerlain gyöngyöket szereted?
Azta, micsoda haladás a Charlotte Tilbury (?) bronzerben!
A Too Faced szív alakú pirosítóját szereted, érdemes megvenni? A monók Nablák?
Nincs több kérdésem.
Igen ez a TF pirosìtò nagyon pigmentàlt de van egy vilàgosabb is,az majdnem highlighternek hasznàlhatò. A monòk colourpop palettàkbòl lettek kiszedve. Igen a ct highlighterrel haladok most a bronzert is elkezdtem hasznàlni mert annyira vilàgos, hogy könnyű a felvitel .
Igen ,az illatàt nagyon szeretem ès nem olyan fakò az arcom, de a hourglass selymesebb.
Mennyi gyönyörűség. Tudnék itt válogatni magamnak
A főszerepben: Essence Disney Princess Belle paletta
Ma reggel – már kész sminkben – a férjem hosszasan rám nézett. Kérdeztem, mit néz rajtam.
– Megváltozott az arcod - mondta. Teljesen más lett!
(Azt azért letisztáztam vele, hogy nem a gravitáció hatásaira gondolt.)
Talán kezdek belejönni az arcfestésbe? Vagy a Guerlain púderem varázspora teszi? Nem tudom…
Mindenesetre ezek után rendkívül elégedetten és magabiztosan indultam munkába. A munkahelyem mellett álldogáló munkások pedig ismeretlenül, nagy „kezétcsókolom”-mal rám köszöntek.
Olyan csini vagy ma is!