Mit használtál ma?

A Jackie Aina paletta és azon a Too Faced púder teteje van. Kicsit már nem férek el.:blush:

1 Likes

A Too Faced púder milyen? Azon kívül, hogy gondolom klassz barack illata van. :grinning:

Nagyon szeretem, egyáltalán nem emeli ki a száraz részeket, nagyon finom kis por.

2 Likes

Nemrég nézegettem már én is, de most éppen púder túltengésben vagyok, úgyhogy lemondtam róla. Bár egy jó, táskába tehető préselt nem ártana.

Ez loose, úgyhogy biztonságban vagy tőle.:yum:

Préselt ami szerintem jó, a NYX finishing powder Banana színben,én legalábbis szeretem, ha gondolod vess rá egy pillantást. Azt is szeretem benne hogy nem fehér, nem csinál szellemarcot akkor sem ha kicsit túlzásba esek vele :slight_smile:

https://kremmania.hu/kremek/nyx-hd-finishing-powder

2 Likes

Köszi, talán Glamouron vetek rá egy pillantást. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mai kellékek
K%C3%A9p

És a rohanós végeredmény
K%C3%A9p K%C3%A9p

12 Likes

Juj, de szép! Igazi kellemes pasztell színek!
De hát akinek van felület a szemhéján…!

2 Likes

Az a cannabis paletta nagyon brutál
Hol vetted?:slight_smile:

A Melt saját oldalán, de Beauty Bayen is lehet kapni.

1 Likes

A fènykèpes dologba beszàllok én is🤗20190926_12470620190926_203840

11 Likes

A Guerlain gyöngyöket szereted?

Azta, micsoda haladás a Charlotte Tilbury (?) bronzerben!
A Too Faced szív alakú pirosítóját szereted, érdemes megvenni? A monók Nablák?
Nincs több kérdésem.:slight_smile:

1 Likes

Igen ez a TF pirosìtò nagyon pigmentàlt de van egy vilàgosabb is,az majdnem highlighternek hasznàlhatò. A monòk colourpop palettàkbòl lettek kiszedve. Igen a ct highlighterrel haladok most a bronzert is elkezdtem hasznàlni mert annyira vilàgos, hogy könnyű a felvitel .

1 Likes

Igen ,az illatàt nagyon szeretem ès nem olyan fakò az arcom, de a hourglass selymesebb.

2 Likes

Mennyi gyönyörűség. Tudnék itt válogatni magamnak :smiley:

2 Likes

A főszerepben: Essence Disney Princess Belle paletta

IMG_20190927_095628

IMG_20190927_100549

IMG_20190927_095658

13 Likes

Ma reggel – már kész sminkben – a férjem hosszasan rám nézett. Kérdeztem, mit néz rajtam.
– Megváltozott az arcod - mondta. Teljesen más lett!
(Azt azért letisztáztam vele, hogy nem a gravitáció hatásaira gondolt.)
Talán kezdek belejönni az arcfestésbe? Vagy a Guerlain púderem varázspora teszi? Nem tudom…
Mindenesetre ezek után rendkívül elégedetten és magabiztosan indultam munkába. :slight_smile: A munkahelyem mellett álldogáló munkások pedig ismeretlenül, nagy „kezétcsókolom”-mal rám köszöntek. :smiley:

13 Likes

Olyan csini vagy ma is! :relaxed:

2 Likes