Mit használtál ma?

Szerintetek van rá még esély, hogy ezt a palettát beszerezzem?
https://kremmania.hu/kremek/essence-g-day-sydney-eyeshadow-palette
Most látom, van eladó is a zsibin, de elsősorban újonnan szeretném. :thinking:

1 Likes

Van, vehetek itt neked újat ha a posta ára nem zavar+várni kell rá mire hazaviszem.

2 Likes

Köszönöma lehetőséget, körbefutom a várost még ebben a pár napban, és ha szükséges mindenképp jelentkezem!

Jaj de kár, hogy nem előbb mondtad. Két hete adtam oda sógornőmnek. Én csak kétszer próbáltam. Szívesen odaajándékoztam volna neked. Ráadásul húgomat meg barátnőimet is végigkérdeztem, nem kellett senkinek még ajándékba sem. Aztán sógornőm végül azt mondta, hogy neki jó lesz.

2 Likes

:smile:
És nem szeretted? Miért szabadultál meg tőle?

Itt is van még

1 Likes

Nagyon szép és jó minőségű színek voltak benne, de csak a zöld árnyalat miatt vettem meg. Aztán beszereztem a Nabla Citron monót és így feleslegessé vált ez a paletta mert a többi szín megvan nekem több más palettámban is. De egyébként szerintem nagyon szép és jó minőség is. Azt hiszem véleményt is írtam róla.

2 Likes

Olyan hülye vagyok! Múlt héten simán meg tudtam volna venni valamelyik DM-ben! :roll_eyes:
A zsibin postaköltséggel együtt 1700.- Ft nem rossz ajánlat mondjuk…

2 Likes

A Bipában 3 Euro, kiárusítás.

1 Likes

Hogyhogy meg szeretnéd venni a Sydney palettát? :open_mouth: :D. Egyébként én szeretem, a barna sötét szín kivételével, nagyon tetszenek a színei :). Szerintem tartósak is, vagyis ezt úgy értsd hogy nekem nem probléma 1-szer 2-szer újra kenni :D. Könnyű velük dolgozni :). A kékek és az arany színű a kedvencem, a vörös szerintem hozzám annyira nem illik, na mindegy talán valamikor megszokom :D.

1 Likes

Én is 1200-ért vettem még a DM-ben :).

1 Likes

Pinkpanda:

1 Likes

@Szandika, @Montelino köszönöm szépen! Ma 3 üzletet végigfutottam, ott egyikben se volt. A negyedikben (Müllerben) az ismerős eladólány azt írta, hogy úgy emlékszik, hogy még van belőle náluk. Ha mégse, akkor még mindig maradt 2 lehetőségem. Ha itthon nem lesz, akkor nem is kell, hogy az enyém legyen, égi jelnek tekintem. :innocent: Postaköltséget se igazán akarnék fizetni érte. Nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyire segítőkészek vagytok!

Már régebben is nézegettem, de aztán lebeszéltem magam róla és én olyan vagyok, hogy amikor van, akkor nem kell. Olyankor kell, amikor már nincs. :smile:

3 Likes

Pedig az egy tényleg jó paletta szerintem :).

1 Likes

Megvárjuk mit ír vissza a mülleres kislány. Utána megnézem még két helyen. Ha ott se lesz, utána jöhet az újratervezés. :smile:

1 Likes

Ez de ismerős! Tavaly, amíg lehetett kapni, drágállottam a Hourglass 6-os paletta árát. Utána meg persze bántam. Azért is rendeltem most elő, mert már hónapok óta vágyom rá (és az, hogy közben lett porpúderem és két pirositóm, egyáltalán nem javított a helyzeten, inkább még jobban kell azóta :slight_smile:).

2 Likes

20190925_211912
Ja, ezt még ki se raktam… A tegnapi smink élmunkásai.
A parfümminta az Amouge Opus VII, a púder Too Faced Peach Perfect.

7 Likes

20190926_070710 És a szokásos fürdőszoba-portré.

8 Likes

És mi az a szép aranyszínű valami a kép tetején, aminek lemaradt a kb. 2/3-a? Tudom, hogy nem a sminkhez tartozik… de olyan szépnek néz ki! :grin:

1 Likes

Abh felirat van rajta - kinagyìtottam :see_no_evil:, de hogy melyik?

2 Likes