Köszönöm, nagyon kedves vagy. Sok időbe telt, mire rájöttem, hogyan tudok alakítgatni egy kicsit a szám formáján.
Ennyire kicsi volt a Sephora? Sajnálom, hogy csalódnod kellett, azt hisszük, hogy kész Kánaán és minden márka jelen van minden boltjában, de sajnos nem így van…
Ma végre elővettem a Nabla Dreamy palettámat, és képzeljétek! Ebből is csak egy lilás-rózsaszínes szemsminket sikerült készítenem!
De széép!
Az az arany a Nabla PoisonGardenben van?
Az a Melt Smoke Sessionsből.
Jaaaa, ha Melt, az más, akkor ilyennek is kell lennie! Szóval Melttől elvárjuk, hogy ilyen legyen
Egyébként amikor megláttam, én a Nabla Dreamyre tippeltem.
Mai smink:
A CP SSS árnyalat neve: Mixed Tape
Essence rúzs 01-es szín
@Anheszenamon Nagyon tetszik a sminked! Nagyon elegáns, igazán nőies szín, nagyon jól áll neked! Élettel teli lesz az arcod tőle :). Jól néz ki ez a Colourpop paletta :). Mennyibe kerülnek?
@Szandika köszönöm a kedves szavakat. Nagyon szeretem magamon ezeket a színeket, a Colourpop palettát pedig egyenesen imádom. KM zsibin vettem bontatlan állapotban vtina85 árulta. Most is van nála:
https://kremmania.hu/elado/vtina85-colourpop-good-sport-pressed-powder-shadow-palette-ce35bcfa-9649-432e-9f85-5fff7fa8f717
Nagyon kedves, aranyos és megbízható eladó. Többször üzleteltem már vele.
Szeretem a kék színt, de inkább csak ruhában, a szememre hosszú évekig nem voltam hajlandó használni. A Blue blood paletta kedvéért azonban kivételt teszek, aztán mindig megállapítom, hogy nem is áll rosszul.
Az Essence rúzs a 11-es.
Nagyon szép lett és tényleg jól áll. Én is így voltam vele egy ideig, a kék szemfestéket az öregasszonyok sminkjének tartottam (fényes pink rúzzsal )
Gyönyörű ez a kék szín :). Annyira Belle hangulatba vagyok, hogy az jutott eszembe most rólad . Ezt már kérdezni szerettem volna hogy olyan mandulasra vagy cicásra hogy csináljátok meg szemhéjfestékkel a szemetek, próbáltam kézzel, az szemhéjra oké, de a “szélét” nem tudtam vele megcsinálni, pedig olyan jó lenne :). Satírozó ecset, vagy valamilyen precíz kicsi szemhéjecsettel?
Jaj, olyan jó, hogy @Amadea kitalálta ezt a fényképezős módszert, egy élvezet nézegetni őket!
@Anheszenamon , @Kokapu nagyon csinosak vagytok ma is!
Van amúgy a Poison Gardenben egy bronzos, fényes szín, de alig akar feljönni már az ujjamra is, nem volt kedvem vacakolni vele.
@Kokapu @Anheszenamon: Jeffree még arra is képes volt, hogy revideálja a kék szemfestékről alkotott véleményünket.
Egyébként egyik másik CP palettámnak se ilyen a minősége, érdekes. Neked van hasonló?
Az általam próbált CP paletták közül (Yes Please, Fame, Through My Eyes) valóban ez a legjobb minőség. A Good Sportot a ti jó véleményetek miatt vettem meg, és abban biztos vagyok, hogy soha nem válnék meg tőle.
Én se adnám el, imádatos! A She emlékeztet rá egy kicsit, csak sokkal jobban porol.
@Szandika: ő is nagyon megbízható és kedves eladó, tőle is vásároltam már nem is egyszer:
https://kremmania.hu/elado/cassie25-colourpop-good-sport-pressed-powder-shadow-palette