Az ott nem a Hohoho paletta? Ja és milyen a spirál? Ha jól tudom az a kobra alakú spirál .
Köszönöm! Kicsit mindig tartok a Subculture-től, de aztán mindig megállapítom, hogy felesleges.
Én is tartok tőle, úgy nyúlok hozzá, mintha megharaphatna, és olyan finom mozdulatokkal, olyan koncentrációval dolgozom, mint egyik másik palettánál se.
Pedig csak a híre rossz szegénynek.
Nekem tényleg ajánlott finomabban bánni vele, de annyira jó a pigmentációja és annyira szépek a színek, hogy megéri. Igazságtalanul húzták le.
Én kb. úgy bánok vele, mint a Jeffree palettákkal, mert azoknál sem akarom, hogy túl erősek legyenek. Azokhoz is éppen csak odaérintem az ecsetet.
Úgy értettem, hogy a Subculture-ral már sikerült pacát elkövetni a szemem körül, ezért finoman kell építgetnem a sötét színeket. A Jeffree palettákkal még nem fürödtem be, a sötét színekkel se kell óvatoskodnom. Az más kérdés, hogy igen erős sminkek születnek velük (mint ma a Blue Blooddal), de hát annyira ellenállhatatlanok azok a színek…
Pacával nem foglalkozom mióta először a szemem sminkelem. Lényeg, hogy szépen el legyen satírozva.
De egyébként valóban, ma több por volt a szemem alatt, mint máskor (JS-nél semmi).
Nem megy ma nekem a fogalmazás… maga a szemsmink lett paca, olyan formátlan. Hálistennek túlélhető volt azért.
Nekem nagyon kevés szokott lenni, főleg amióta a glitter primert naponta használom a fényes színek alá (a mozgó részen).
Ja, már értem. Olyan szerencsére ritkán van, olyankor veszem elő a MAC 217-et, mert az mindent elsatíroz.
Vagy a micellás vizet.
@anon27689852 a Helia-D BB-t is a húgom hagyta rám. Neki nem vált be. Ma próbáltam először, ez jobban tetszik mint a Cien (azzal sem volt gond csak a szaga). Sőt mondhatom is, hogy tetszik. Passzol a színe, könnyen el lehet dolgozni, nem kukacosodik. Nincs vastag fedése, most pont elég is nekem ennyi.
@Szandika igen ez a Ho Ho Ho. Mindig elámulok amikor használom, hogy mennyire jót alkotott az Essence. Nagyon érdekes a fényes színek tapintása. Szinte krémesek a bordók és sötét lilák. Too Faced alappal este is kifogástalan volt a szememen pedig 13 órát volt rajtam.
A spirállal is elégedett vagyok, bár a You Better Work (szintén Essence) talán egy hajszàllal jobb. Rájöttem, hogy nekem az Essence spirálok váltak be leginkàbb. Valahogy számomra sokkal jobb mint a Maybelline és L’oreal.
Juuuj, nagyon befészkelte! És mind a ti hibátok,mert nekem fogalmam sem volt a márka létezéséről…
Fertő
Hááát… bocsi. Szerintem pirosítóval vagy bronzosítóval kezdj, a kompakt púderek is jók, de nem lobbantják lángra a szerelmet.
A kis rózsaszín tetejű tégelyben a Catrice Dr. Blur primer nem elhanyagolható mennyiségű maradványai lapulnak, a rúzs a Nabla Party in Parisa.
A parfümminta Tom Fordtól a Black Orchid, még most, zuhanyzás előtt is éreztem.
Jé, ott a papucsom is…
Ki fogom próbálni erre is, bár csak az S változata van meg. Nagyüzemű satírozásra nem szoktam használni, túl laposnak gondoltam hozzá.
Úgyis azokat szemeltem ki! Szerelmes lettem a márkába.
Anastasia Beverly Hills alapozóról mi a véleményed? Nagyon jól nézne ki a gyüjteményemben.
Én pont ma vettem meg egy Bobbi Brown alapozó sticket,elvileg nagyon jó, te probaltad mar?
Egyelőre jóban vagyunk. Szépen terül, nem emeli ki a száraz részeket, érzésre olyan, mintha semmi nem lenne az arcomon. Szóval hidratáló jellegű, de nem fénylik.
Nincs a Bobbi Browntól semmim, a stickes kiszerelés valahogy nem vonz.
Nabla Poison Garden és KVD Lolita II.
Nagyon szép lett és Te is az vagy még mindig! A szájformád még mindig különösen tetszik!
A trieszti Sephorában szerettem volna meggusztálni a Nabla rúzsokat és egy Hourglass mini pirosítót szerettem volna még venni. Meg szerettem volna nézni a Zoeva palettákat is, sajnos nem volt módom egyikre se.