Mit használtál ma?

Az enyém se a legjobb… az otthoni fürdőszobai fényben van egyedül normális fejem.

Köszönöm.:heart: A képen nemigen látszik, de a szemsmink széle el van ám satírozva.

Sokkal egyszerűbb lefotózni a cuccokat, mint bepötyögni azokat az irdatlan hosszú termékneveket.
Nagyon kis finom smink lett.:heart:

4 Likes

Köszönöm! Igen így tényleg egyszerűbb. Azt hiszem végleg átállok erre a megoldásra :blush:

1 Likes

Nagyon kitartó vagy egyébként, mindig kicsit elszégyelltem magam, milyen szorgalmasan írod napról-napra, miket használtál.:slight_smile:

1 Likes

Szerintem ez annak köszönhető, hogy mèg itthon vagyok, de ha elkezdek dolgozni nem lesz ennyi időm. Lehet, hogy este már nem is emlékszem arra, miket kentem magamra reggel a nagy rohanásban.

2 Likes

@umpalumpa , @Kokapu , @Anheszenamon köszönöm szépen, zavarba hoztok! :relaxed:

Nagyon tetszik ez a színösszeállítás! :relaxed:

1 Likes

Nekem az árnyalatok neve nem szokott beugrani. Meg néha elfelejtem a szempillaspirált, vagy a belső szemzugba fényes színt rakni… kellene még vagy 10 perc reggelente.

1 Likes

20190923_215716
A ma használt sminkcuccok önnön valójukban is (mert ők nem vágnak hétfői morci pofát). Igen, 2 pirosítót is használtam, mert az Avon gyöngyök bénák, de legalább kellemes hangot adnak ki gurultukban.
Bocs, belóg a Jackie Aina paletta és néhány ecsetke, és persze, hogy elfordítva rakta be a képet…

7 Likes

Uhh, bámulatos,irigykedve nézem! :rofl::smiling_face_with_three_hearts:
Az a hourglaaasss! :flushed::tired_face::ok_hand:t5:

Nagyon befészkelte magát a fejedbe az a márka.:sunglasses:

1 Likes

Ma ezeket használtam:

IMG_20190924_092141

És ez lett belőle:

IMG_20190924_095329

17 Likes

Csini vagy! :star_struck:
Látom, előkerült a Pupa ajakprimer is. Épp ma módosítottam a véleményemet én is, mintha mégiscsak érne valamit. Már amikor az eszembe jut, hogy használjam! :smiley:

2 Likes

Igen, beleraktam a reggeli sminkelős neszibe, így az esetek egy részében eszembe jut.
Én nem igen veszek észre semmit, talán kicsit szebben mutat a rúzs, de ebben sem vagyok biztos.

1 Likes

Mai smink:
A Too Faced palettából csak az aranyfényű highlightert használtam, azt sem az arcomra, hanem a szemsminkemben.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Gyönyörű lett ez a smink. Csak úgy ragyogsz :blush:

1 Likes

Mintha kicsit tartósabb lenne a rúzs általa, de lehet, hogy én is csak beképzelem. :smiley:

A Hélia-D BB krém milyen? Úgy tudom, már nem gyártják…

1 Likes

Ugyan olyan pirositom van! :slight_smile: