Nagyon szép vagy! Igazán passzolnak hozzád ezek az árnyalatok!
Mai smink:
Lancome stick alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder
Lovely szemöldökceruza
UD Beached bronzer
Essence The Blush 010
CP On The Cusp highlighter
Too Faced szemhéjalap
Revolution Pro New Neutral paletta: matt hideg barna (Glamour) a mélyítőbe, külső v-be. Fényes ezüstös Magic a mozgó rész belső felére, Colourpop SSS lila-tengerkék duokróm Superfly a mozgó rész közepére és külső harmadára.
Alsó pillatőben a Rimmel Scandaleyes szemceruzát satíroztam el.
Essence Lash Princess dúsító szempillaspirál
Mac Velvet Teddy rúzs
Úúú, de szép!
Ezt a Colourpop SSS-t fel is írtam a képzeletbeli Colourpop listámra!
Nagyon különleges szín, bár a lilás fénye így a fotón nem látszik. De netes swatchok elég jól visszaadják a színét.
Egyszer már meg akartam én is venni ezt az SS-t, de elfelejtettem a nevét.
Colourpop Good Sport és Huda Honeymoon, meg a Hétfő Morci Fej. Már amennyi látszik belőle.
De szuper, ez a rúzs nagyon jól áll szerintem
Egyébként így a buszmegállós képek alapján kezdem sejteni merre laksz
Köszi, az otthoni tükörben világosabbnak tűnt és eléggé elütött a szememtől, képen nem tűnik annyira gáznak.
Amíg a fürdőszobámat nem ismered fel, nincs gáz. Cinkotai úti megálló.
Igen, sejtettem, hogy az a megálló
Nekem mindig a fürdőszoba tükörben tűnik normális, visszafogott választásnak a rúzs, aztán mikor kimegyek az utcára, akkor jövök rá, hogy nem így van
Ilyenkor köszön el úgy a párom, hogy “legyen szép napod, Marilyn Manson” :DD én csak röhögök rajta, mert mindig szívatjuk egymást :)))
Hát most ezen a Marilyn Mansonon felröhögtem, amiben csak az a gáz, hogy a metrón ülök éppen.
A smink nagyon jó lett, ahogy mindig.
A tekinteteden látszik, hogy mennyire vártad már a hétfőt!
Ma kevés időm volt a sminkre, elképzelésem sem nagyon volt, ezért szó szerint azt használtam, ami a kezem ügyébe akadt.
Alapozót ma nem használtam, csak a Neostrata színezett ásványi fényvédőt púdereztem le a 3W Clinic púderrel.
Rimmel Magnifeyes szemhéjalap
Sleek A New Day paletta
Milani Rose pirositó
L’Oréal Unlimited szempillaspirál
Trend It Up Nude pen matte - 030
Örülök, hogy okoztam egy pár boldog percet
Szerintem szép lett! Én mostanában amúgyis a finomabb, natúrabb színekhez nyúlok. Nyáron szoktam vadulni, de ez az őszi-téli időszak a natúr színű szemsminkeké. Esetleg ha nagyon színt akarok, akkor bordós vagy mélylilás. Illetve érkezik hamarosan az UD Honey Azzal is alig várom hogy sminkeljek
Egyébként arra jöttem rá hogy tök suta vagyok, ha le is fotóztam amiket sminkeltem (csak ritkán tettem fel ide de fotózni gyakran szoktam) nem írtam fel mivel készült Most nézegettem vissza a mappámban a szemsminkjeimet és néha csak lestem hogy wow de jó színkombó de bakker milyen palettával is csináltam?
Pedig nem is vagyok még annyira álmos. Sajna nem tudtam kevésbé antiszoc tekintetet varázsolni, hiába igyekeztem.
Ezen én is röhögök. Nálam a szemsmink ilyen, a lágy fürdőszobai fényben nem tűnik olyan durvának, aztán a munkahelyi mosdóban kicsit összerezzenek, hogy ez egy kicsit erős lett…
A munkahelyi mosdóban nekem a bőröm volt mindig csúnya…fakó, és nem egységes. Annyira hülye fény van ott.
Ez ma különösen szép smink lett. Nagyon tetszik!
@Amadea fantasztikus ötletén felbuzdulva ma én is inkább fotóztam a felhasznált termékeket.
A Cien BB krémet magamtól nem vettem volna meg, a húgom sózta rám. Első használat után azt mondanám nem is rossz, bár a szaga förtelmes.
A Too Faced palettából a pink pirosítót használtam, a mágneses Nabla palettából pedig a matt téglabarna Petra és a Mac Expensive Pink monót.
A képről lemaradt a CP Lippie Stix Cookie árnyalatban.