Mit használtál ma?

Azzal én is mindig kínlódok, hogy ne legyen az egyik szemem sötétebb a fény miatt. :smiley:

Milyen a Too Faced szemhéjprimer? Nekem is van otthon egy travel size Shadow Insurance, de még nem bontottam ki. Úgy döntöttem, hogy amíg van az UD-ből, addig újat nem bontok, bár vannak így is bontott szemhéjalapjaim, azokat néha használom.

Nekem is travel size kiszerelésben van, egyelőre nagyon tetszik. Tegnap az Essence Crystal Power paletta színeit is szépen megtartotta, pedig 15 órán keresztül rajtam volt a smink.

1 Likes

Ez jó hír!
Bár a Milaniból kiindulva azért még nem bízom el magam vele kapcsolatban. :smiley:

Kisfiad megszokta az ovit? Bent alszik már?

Hétfőn kezdtük, első nap 1,5 órát voltunk, akkor én is ott voltam. Mivel bátor és barátkozó, azt mondták kedden maradjon ott nélkülem 8:30-11-ig. Szerdán meg ma már ott is ebédelt. Valószínű, hogy hétfőn fog ott aludni először. Eddig még nem sírt, nem keresett. Bár ma reggel azt mondta, hogy nem akar menni, de szerintem csak azért, mert tegnap egy nagyobb fiú bántotta az udvaron és sírt.

Ó, szegénykém! Remélem, ez a fiaskó nem veszi el a kedvét!

Nálunk a nagyobb hamar beszokott, a kicsit 1 hónapig hordtam haza ebéd után, mert nem volt hajlandó ott használni a wc-t. Egyáltalán semmire. Volt olyan, hogy rohantunk haza, mert mondta, hogy nagyon kell pisilni. Érdekes, mert másutt pisilt, csak az oviban nem, pedig azt mondta, hogy szereti. Aztán valahogy csak sikerült.
Neki nem vált be a vegyes csoport. Utána átkerült a körzetes oviba (az elsőbe azért járt, mert a nagynak utolsó évben logopédiai csoport kellett, és hogy ne járjunk két felé), azt első pillanattól nagyon szerette. Mondjuk a körzetes oviban a nagyobbiknak a régi csoportjába járt (akkor indultak kiscsoporttal), már ismerte az óvó néniket, meg az egész ovit.

Tegnap reggel és ma reggel már mondta, hogy inkább itthon marad, meg buta ovi, nem szereti. De nem ellenkezett és nem sírt, jött szépen. :slight_smile:

2 Likes

Mai smink:
Yamuna ásványi poralapozó Caffe Latte árnyalat
Korrektorként szintén Yamuna poralapozó Créme árnyalat
TIU szemöldökpor
UD Beached bronzer
Juvia’s Place pirosítópaletta fényes sötétrózsaszín Sola
Too Faced szemhéjalap
Colourpop Sneak Eyes szemhéjfesték a teljes mozgó részre, bronzosítóval elsatíroztam a széleket, Essence Crystal Power paletta egyetlen matt színét tettem a külső v-be.
Fekete Rimmel Scandaleyes szemceruza
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs- Velvet Teddy

2 Likes

Édesem! De cuki. :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Likes

Mai smink:
Garnier BB krém
Essence korrektor
Mac Select Sheer púder (project pan)
Too Faced Natural Face arcpaletta fényes bronzere
ugyanebből a palettából használtam a fényes pirosítót
Colourpop On The Cusp highlighter
TIU szemöldökpor
Too Faced szemhéjprimer
Essence Be An Original! Eyeshadow Box 05 Dare To Be Bold: fényes szürke a mozgó rész külső felére, fényes mélybarna az alsó pillatőbe (szinte fekete) fényes pezsgő a mozgó rész belső felére, Too Faced arcpaletta matt bronzere a mélyítőbe
Több okból sem nyerte el ez a paletta a tetszésemet. Belenyúltam ecsettel az élénk narancssárgába és akkora port csinált, szóródott mindenfelé. A többi szín amit próbáltam szép, pigmentált, de a használatuk macerás mert annyira vékony csíkokban vannak elhelyezve a palettában, hogy akár ecsettel, akár ujjal, óhatatlanul is beleérek a szomszédos színbe.
Essence dúsító szempillaspirál: https://kremmania.hu/kremek/essence-lash-princess-dusito-szempillaspiral
Bourjois Rouge Edition Velvet matt rúzs 02-es Flaming’Rose

Lefotóztam a sminket de nem vagyok elégedett a képpel. Fotón olyan mintha nem egyforma és foltos lenne, pedig valóságban egész szépre sikeredett. De lehet, hogy a paletta menni fog. Én nem bajlódok vele.

K%C3%A9p K%C3%A9p

7 Likes

Mint ahogyan azt egy másik topikban is írtam, másfél napja nem volt rajtam semmi smink. Ma délután már nem bírtam magammal, és nekiveselkedtem. Nem tudom, minek köszönhetően, de az eredményről egy vállalható fotó is született, illetve @Amadea isteni ötletén felbuzdulva lefényképeztem a használt termékeket.

39

18 Likes

Huuu nagyon szép lett,azok a színek. Nagyon szép vagy! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Egek, de szeretnék én 49 évesen így kinézni.:heart: Nagyon szép sminket készítettél! Rajtam tegnap és ma nem volt semmi, még a körömlakkot is lemostam, mert a jobb kezemen kezdte nagyon megadni magát.
Annyira szeretem mások cuccait nézegetni, de szép az a pufi ecset!
Sajnos nem volt a héten energiám még a termékeket se lefotózni, igyekszem a jövő héten szorgalmasabb lenni.
A felső pillatövekben kék szemceruzával húztál vonalat?
Az Isadora palettakereket szereted?

7 Likes

Köszi @Puszedli83, Te meg kedves! :slight_smile:
@Amadea, így fogsz! :kissing_closed_eyes:
A képen kéknek látszik, de a Pupa és a Rimmel LILA szemceruzáit használtam!
Az ISADORA kontúrpalettáját használom a csontosításra. Igen, szeretem ezt is. Igazságtalanul mellőzött márka szerintem. Nagyon meg vagyok elégedve a rúzsaival is, illetve a nyár második felében a bronzerét is szerettem.

6 Likes

Hétvégén otthon voltunk Debrecenben, az ottani vizet sokkal keményebbnek érzem, minek következtében a bőröm annyira száraz, hogy fáj ruhát viselni, az arcom pedig extra zsírt termel. Dede, van otthon testápolóm:
https://kremmania.hu/kremek/nivea-vanilia-mandulaolaj-testapolo
Csak sz@rt sem ér. Vonzott a vanília és a mandulaolaj és ostoba módon INCI-olvasás nélkül vásároltam.
A fejbőrömet is sikerült megkínozni. Annyira hozzászoktam a Tangle Teezerhez (a párom teljesen elképedt, mennyibe kerül), hogy el is felejtettem, előtte micsoda szenvedést jelentett a hajmosás utáni bontogatás - ráadásul a kemény víztől még jobban összegöndörödik és extra nehéz kifésülni. A For Your Beauty hajkefe kiesett a pixisből.

3 Likes

Bocsi, a lila és a kék hajlamos engem megtéveszteni.
Na, majd lehet, hogy G-napokon megnézegetem az Isadora termékeit. Annyi márka annyi terméke verseng a figyelmünkért…

2 Likes

WOW :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: Még több sminkes képet kérünk, csodaszép :slight_smile:

1 Likes

Jaj, de szép vagy! :heart_eyes:

1 Likes

Mindig elképedve nézem a képeid, annyira gyönyörű vagy!

1 Likes

Urban Decay Primer potion
Lorac Mega Pro 3 paletta, mert ma kevés időm volt, és biztosra akartam menni. :smiley: Pink cream, Dusty Mauve, Tulle, Pomegranate és Eggplant.
Deborah Milano BB krém
IT Cosmetics Bye Bye under eye korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting púder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
Catrice Glow contour matt bronzer
Hourglass Ambient blush Luminous flush
Essence Berry on highlighter a rózsaszínes
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Maybelline Matte Ink folyékony rúzs - 15

Jil Sander - Sun

IMG_20190922_215721