Én is ezt tapasztalom vele
Köszönöm
Ma edzésre mentem reggel fél hétre, a hajnali kelés pedig nem volt jó hatással a sminkemre…
Ez a kép nagyon aranyos, amolyan “tököm kivan a hajnali edzéssel meg úgy mindennel, hagyjatok békén”
Egyébként meg kell hogy mondjam, egyáltalán nem gáz! Nekem szerintem sosem nézett ki így az arcom edzés után, nekem olyan arcom volt hogy “ahhhh megdöglöttem”
Ez amolyan gerinctréning, úgyhogy nem annyira fárasztó, de nem könnyű. A rendes zsírégetős edzések után az én arcom piroslik rendesen.
Ma végre a Jeffree Star Androgyny paletta is kipróbálásra került.
Valaki azt írta a paletta KM oldalán, hogy: Jeffree egy isten.
Nem tudok vele vitatkozni…
Egy isten aki istennőként sminkel
Mai smink:
Lancome stick alapozó (project pan)
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder (project pan)
UD Beached Bronzer (project pan)
Essence pirosító 10-es árnyalat https://kremmania.hu/kremek/essence-the-blush
Too Faced Natural Face arcpaletta arany highlightere
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Essence Crystal Power paletta: matt bordós barna (Make It Happen) fényes rosegold (Love Yourself) fényes bordó (I’ve Got The Power) fényes rózsaszín ( Chase Your Dreams)
Barna Rimmel Scandaleyes szemceruza a felső pillatőbe
Maybelline Push Up Angel spirál
Rimmel Kate Moss 45-ös nude rúzs
Hogy működik szemen az Essence paletta? A végeredmény szép, nőies lett.
Köszönöm A fényes színeket ujjal vittem fel, valahogy én így szeretem legjobban. Az egyetlen matt pedig brutál pigmentált, nagyon kell vele vigyázni, egy minimális mennyiség is bőven elég. De szépen el lehet satírozni, nem foltos. A tartósságára leszek kíváncsi, hogy mennyire fog megkopni a nap végére. Letesztelem majd a Too Faced szemhéjalappal is. A színek egyébként nagyon tetszenek, de csak egy matt van benne.
De jó, hogy jól sikerült a paletta! A fényeseket én is ujjal szoktam felvinni.
Tegnap szerelmes lettem az Androgyny színbe, ezért ma is azt használtam, a GoT paletta Bay of Dragons színével megbolondítva.
Urban Decay Primer Potion
Jeffree Star Androgyny paletta Androgyny a külső v-ből elsatírozva a mélyítőbe, és most a mozgó rész belső harmadába is ez került. A mélyítőben a Safe Word színnel satíroztam el, a külső v alsó részét pedig egy nagyon kevés Fetish-el sötétítettem. Ezután az UD GoT palettából a Bay of Dragons-t ütögettem fel a mozgó rész közepére az ujjammal, szerintem nagyon szépen kiegészítik egymást, bár a Bay of Dragons alá kellene még valami, hiszen az inkább transzformátor szín, de így sem rossz. Alsó pillasorba Androgyny és a külső végébe pici Dominatrix.
Urban Decay Mother of Dragons highlighter paletta Drogon a belső szemzugba.
Too Faced Hangover primer
Deborah Milano BB krém
Becca under eye korrektor szem alá, rá a Becca under eye púder
Kat Von D Lock-it porpúder teljes arcra
Catrice Sun Glow matt kontúr púder
Milani Rose pirosító - Romantic rose
Essence Berry on highligter a rózsaszínebb
Maybelline Snapscara spirál
Nabla lip kit - Romanticized
Mai:
First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer
Missha Magic Cushion alapozó
Catrice Liquid Camouflage High Coverage korrektor
RdeL szemhéjalap
Makeup Obsession mono (Pearl) az alap fixálására
Zoeva Aristo paletta: Naturalistic a külső V-be és kicsit feljebb elsatírozva, Ploutos a mélyítőbe és az alsó pillatőbe, Pre-History a mozgó szemhéjra.
Makeup Revolution Ultra Cool Glow paletta: sárgás szín a szemöldökcsontra, barnás a belső szemzugba, zöldes a pofira
Etude House Drawing Eyebrow szemöldökceruza
Yves Rocher Pure Light porpúder
Catrice Rock Couture Extreme Volume 24H Vízálló Szempillaspirál
Makeup Obsession Give Me Some Sun bronzosító paletta Delta színe
Essence the blush pirosító befitting
Colourpop UBL Cypress Chill (ez nekem most abszolút kilépés a komfortzónából)
Parfüm: Thierry Mugler Alien minta
A szemem kicsit közelebbről:
Nagyon szép vagy!
Köszönöm
Nagyon jól áll ez a rúzs, hordd bátran!
Az Essence pirosítóját én is megvettem, persze ma ki kellett próbálni.
Gyönyörű, mint mindig.
Köszönöm szépen, jól esik a megerősítés
Az Essence pirosítót én is úgy vettem, hogy annyi jót mondtatok róla itt, hogy amint megláttam repült is a kosárba, még csak nem is swatcholtam meg semmi
Szerintem jó értelemben kontrasztos a haj-és bőrszíneddel.
Én háromszor raktam vissza az állványra a pirosítót (Müllerben több árnyalat is van), aztán tegnap megadtam magam neki.
Mai smink
Nyx Can’t Stop Won’t Stop alapozó keverve a Bourjois AirMat alapozóval
Mac Select Sheer púder
UD Beached Bronzer (project pan)
Essence The Blush 010
highlightert és korrektort ma nem használtam
TIU szemöldökpor (rajtam nagyon tartós, tegnap reggel 7:30-tól este 11-ig rajtam volt és nem kopott meg.
Too Faced szemhéjalap
Mac mono szemhéjfestékek: Quarry matt szürkés lila a mélyítőbe, Satin Taupe szaténfényű szürkés lilás taupe szín a mozgó rész 2/3-ára, belső 1/3-ra a Too Faced Natural Face arcpalette aranyfényű highlightere
Maybelline Snapscara szempillaspirál
KAP rúzs Melrose árnyalat (imádom ezt a színt, annyira hordható, tökéletes mindennapi rúzs)
A fények miatt tűnik sötétebbnek ez egyik szememen a smink.