Ma kezdte a kis drágám az ovit, így reggel egy sietős és szolid szemsminket dobtam össze.
Szóval a mai smink:
Lancome stick alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder
TIU szemöldökpor
UD Beached Bronzer
TIU 055-ös szaténfényű pirosító
Sleek Solstice paletta krémes highlightere
Too Faced szemhéjalap
Too Faced Gingerbread Spice paletta: matt nagyon világos rózsaszín (Sugar Daddy) matt barackos rózsaszín (Lookie At My Cookie) fényes sötétbarna (Spiced Rum) matt mályvás barna (Oh Snap!) matt sötétbarna (Reindeer Paws) fényes gyöngyház (Frostbite Me!)
Maybelline Push Up Angel szempillaspirál
KAP rúzs Melrose árnyalat
A fotón nem igazán látszik, hogy mennyi színt használtam a szemsminkhez.
Szép lett! Könnyű ovikezdést kívánok
Nagyon szép lett!
Persze a primer (Smashbox) lemaradt.
A Rdel tégelykében az UD Primer Potion lapul, az Hourglass púder a levendulaszín Mood Light
Elnézést a botrányos fényviszonyokért, a pirosító Seraphina a Juvia’s-tól, a highlighter szintén tőlük a Nefertiti.
Uhh, az a Hourglass!! Meg az ABH.
De jó ötlet, képet rakni sorsolás helyett!
Tetszik a Mini Breaker?
Igen. Sárga-rózsaszín-lila sminket csináltam vele, kicsit szokatlan volt, hogy nem sötétítettem be annyira a külső v-t, de tetszett.
Természetesen a képen nem látszik, de a valóságban állati jó szemsminket csináltam, JSC Mini Breaker és a külső v-ben némi sötétlila Juvia’s Place-szel a The Zuluból.
Fuu, nagyon vagány, tetszik! A szád is szuper, mit használtál?
Ó, dehogynem, látszik még így is! Nagyon klassz!
Ugye, hogy már az az egy duo króm miatt is megéri az árát a paletta?
Köszi. Nyx Lip Lingerie, nem a folyékony, hanem az új, ceruza alakú, az árnyalat neve nem jut eszembe.
Jaj, nagyon! Annyira szép ez a paletta is, legszivesebben rákenném az egész fejemre.
Nagyon is látszik, baromi jó!
Ne haragudjatok, nem tudom hol tegyem fel a kérdést, de akinek van TO Niacynamide és Cink szérumja: van nektek bármilyen szaga? Az enyémek icipici savanykás, ragasztóhoz hasonlító van, azaz inkább olyan gyógyszeres. De csak amíg felkenem, és csak picit érzem. Ez normális? Tavasszal vettem, nem gondolom hogy megromlott, de azt olvastam hogy illatmentes ezért kérdezem.
Igen, az enyémnek is volt ilyen minimál furcsa szaga, de felkenéskor elillan. Én is inkább enyhe ragasztóhoz tudnám hasonlítani.
Köszönöm.
Mai smink:
KAP poralapozó
Annabelle Minerals por állagú korrektor
UD Beached Bronzer
Maybelline pirosító- Pink Amber
Becca Opal highlighter
Lovely szemöldökceruza
Too Faced szemhéjalap
Carli Bybel paletta: matt meleg barna, matt sötétbarna, fényes sötét bronz, fényes rosegold, matt bőrszín
Maybelline Push Up Angel szempillaspirál
Clinique Chubby Stick - Roomiest Rose
Victoria’s Secret Bombshell parfüm
Sziasztok! Én ma használtam:
Először is arclemosó után a
Helia-D tokaji bor kivonatos arckrémjét,
Lovely push up spirált oly módon, ahogy a sminktippes könyvben olvastam, hogy először a szempillatöveket festem ki.
Szemhéjamra az Essence Paris palettából a rózsaszín csillogósat választottam, imádom
Majd felraktam a Catrice camouflege korrektorjából a problémás területeimre.
Ja és pirosítót is használtam az Essence the Blusht, az almácskáimra.
Valamint Alverde nature rose rúzst is.
Más:
Egyébként az Essence Berry on highlightert imádom, próbáltam már többször is :). Annyira szép, csillogós lesz az arcra rakva, mégsem túlzó, inkább olyan visszafogottan elegáns :D. Ha valamit a páromnál hagyok, akkor nekem az a valami nagyon fontos (ezt is ott hagytam) , leginkább neki sminkelek, öltözködöm. Fontos hogy csinosnak, és szépnek lásson, és ez azt jelenti hogy otthon is sminkelek valamint csinos ruhákban vagyok
Ezek vannak itt nálam a kollégiumban . Igazából mindet imádom :).