Mit használtál ma?

Gyönyörűek, èn is csak àmulok. Olyan jòl kombinàlod a szìneket, nagyon szèpek a sminkjeid :heart_eyes:

1 Likes

Jaj, remélem nem történt nagy baj! Az én munkahelyemet a nem ott dolgozóknak jobb elkerülni :slightly_smiling_face:

1 Likes

Legnagyobb örömömre, hazaengedtek:D.

2 Likes

Tartogatni szoktam a papírcsomagolásokat, aztán időnkent kidobálok párat - ha tudom, hogy valamit már nem adok el, megy a szelektívbe. Most rám tört valami és a jajdeszép meg a paletták dobozait is kidobtam, utóbbiakat azért tartogattam, hogy ha utazásra ezt viszem… de úgyse fogom vinni, mert az évi egy nyaraláson nincs időm a szememet festegetni.
20190914_121325

8 Likes

Pff, nekem mindegyik benne van a dobozában, kivéve amiket anélkül vettem (zsibin pl.). Mondjuk mi viszonylag sokat utazunk, na nem azért, mert állandóan nyaralnánk, hanem mert gyakran járunk “haza” a családhoz, néhány napokra.
Mondjuk általában a kis sminkes bőröndkémben viszem a cuccot, szóval ez nem indok. :grinning:
Sőt, vagyok annyira hülye, hogy a Juvia’s paletták dobozában még a pufi nylonok is benne vannak. :woman_facepalming: A nagy az Alien doboza?

4 Likes

Ja, és van olyan dobozom, amiben szép (vagy nem is annyira szép), de üres dobozokat (pl. rúzsét, ha volt neki) gyűjtök. :joy::woman_shrugging:

4 Likes

Nekem is dobozában van minden paletta, nylonnal benne és a fólia is a tükrökön van :joy: Időigényesebb használni őket de nincs szívem kidobni. A parfümöket szintén úgy tárolom, ahogy érkeztek, dobozukban.

1 Likes

Én is doboz gyűjtő vagyok. Paletták a dobozukban vannak. Nekem is van dobozom a dobozoknak :smiley: Én szeretem, hogy megvannak. Sok annyira szép, hogy jó nézni is őket.

3 Likes

Nekem 2 dobozom is van a dobozok tárolására, de meguntam, túl sok helyet foglalnak és sose nézegetem őket.
Mi is gyakran utazunk haza, de otthon nem érzem szükségét a teljes sminknek, korrektir, egy szemceruza és egy ápoló nude rúzs van csak nálam.
Igen, a nagy az Alien doboza.

5 Likes

Megnyugtattatok, hogy vannak nalam nagyobb dobozgyűjtők, köszi.:laughing:

1 Likes

Mióta négyen vagyunk, azóta már sehol sem férünk el, így Gyulán szoktunk apartmant bérelni. Időnként elmegyünk vacsorázni, sétálunk a városban, stb.
Na mármost, velem ott fordulhat elő, hogy összefuthatok régi pasival/osztálytárssal, ezért ott mindig szoktam rendesen sminkelni. :grinning:

3 Likes

:grinning::grinning: Teljesen érthető!
Otthon inkább nem borzolom apám idegeit, egyszer megkérdezte, mi van a szememmel. Másik alkalom: te mikor rúzsoztad ki magad?
GRRRRRR!!!
Meg tényleg nincs rá igényem, a fenti alapszetten kívül.

2 Likes

Ma Too Faced napot tartok. Nem direkt, csak most jöttem rá, hogy véletlenül több terméküket is használtam a mai sminkhez.

Urban Decay Primer potion
Too Faced Life’s a Festival paletta: Desert Vibes, Sunset Dream és Fun in the Sun. A bizonyíték (főleg számomra, sietősebb reggelekre), hogy 3 színnel is lehet klassz szemsminket alkotni.
Too Faced Hangover face primer
Deborah Milano BB krém
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Kat Von D Lock-it púder
Too Faced Chocolate Soleil matte bronzer
Bourjois Le duo blush 03 Carameli melo
The balm Mary-Lou manizer
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs Sunday Funday

Juliette has a gun - Not a perfume

IMG_20190916_091817

IMG_20190916_091838

11 Likes

Már régen írtam ide, úgyhogy hadd szóljon :smiley:
First Aid Beauty Coconut Primer and Moisturizer
Missha Cover Cushion alapozó
Catrice liquid camouflage korrektor
Cover FX Perfect Setting Powder Light
Etude House Drawing Eyebrow Pencil Greybrown
Makeup Obsession Give Me Some Sun bronzer paletta Expose színe
Makeup Revolution Re-loaded pirosító Peach Bliss
Zoeva Aristo paletta: Central Figure a mélyítőbe, Mother’s House a külső V-be, Pre-History a mozgó szemhéjra, Ploutos az alsó pillatőbe. Makeup Revolution Ultra Cool Glow sárgás highlighter színe a belső szemzugba és a szemöldökcsontra
Bourjois Twist Up the Volume Black szempillaspirál
Maybelline Superstay Matte Ink 60 Poet

Parfum: Zara Tuberose EdT

20190916_085749

12 Likes

Szép vagy! Nagyon tetszik a sminked. Ó a Zara Tuberose Edt de szerettem! Újra is fogom venni :gift_heart:

1 Likes

Köszönöm szépen :)) Én is pár napja vettem, egy órán keresztül szaglásztam a Zarában, míg végül ez jött velem és a Pink Flambé EdT :blush:

Nagyon szép vagy és a smink is szuper a színeidhez!
A Zara Tuberose EDT nekem is volt, de beleestem a már kétszer is elkövetett hibámba: koraterhesen vettem meg, ezáltal az émelygés és az illata párban jártak, így elajándékoztam :slight_smile: Anyumnak adtam, ő is imádta de ő használni is tudta :slight_smile: Szerencsére jobbára munkába, amikor én ugye nem éreztem :joy::joy:

1 Likes

Jól nézel ki! :slight_smile: Jöhez gyakrabban ilyen poszt!

@dunaimano, @anon46483502: Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok :blush:
Most rendeltem egy ring light-ot, hátha jobb képeket tudok majd csinálni, mert ez nem az igazi :smiley:

2 Likes

Gyönyörű mint mindig :slight_smile: Nagyon ügyesen sminkelsz.

1 Likes