Azt hittem először, hogy a Nabla Soul Bloomingot használtad!
Nagyon jó, szépen átjön a képen a szín intenzitása!
Milyen spiralt hasznalsz? Gyonyoru, termeszetes hatasu, tokeletes megkoronazasa a sminkednek. Nagyon ugyes vagy!
Köszi Ez most a Too Faced Better than sex spirálja, és nem hiszed el, de elégedetlen vagyok vele. Gondoltam már rá, hogy lefotózzam előtte utána a spirálokat, de már régen el kellett volna kezdjem, ha szeretném megmutatni, milyen különbségek vannak. Szóval nem ő a Nagy Ő-m, de nem panaszkodom, mert az alapanyag is jó, így nekem rosszul még szempillaspirál nem állt.
Olvastam hogy nagyon megoszto ez a TF spiral, latom hogy van egy-ket csomocska a pillaid tetejen, de szetvalaszt es gondorit es wow! Irigyellek a pillaid miatt! Sajnos nekem bebi hosszusaguak, spiralozva is alig latszik a felso sor teteje es szinte minden lepereg rolam az utobbi honapokban.
Köszönöm lányok! (@dunaimano @Amadea) Nagyon jól éreztem magam ebben a sminkben, szerintem nagyon feldobta a barna szememet. Máskor is el fogom készíteni. Eddig ehhez a lilához hozzá sem értem a palettában, most gyakrabban fog előkerülni.
Mai smink:
Lancome Stick alapozó
Essence korrektor
Mac Select Sheer púder
Too Faced arcpaletta matt bronzosítója
JP pirosító paletta matt rózsaszín pirosítója (Leena)
highlighterként a fényes világos rózsaszín Zoba nevű színt használtam
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap (olyan feledékeny vagyok! A Too Faced alapot akartam kipróbálni a palettához, amit szintén Edittől rendeltem)
Too Faced Gingerbread paletta: Powdered Sugar (matt csontszín) Lookie At My Cookie (matt barackos rózsaszín) Gumdrop (matt ciklámen) Hot Toddy (fényes narancsosan fénylő bordó) Spiked Eggnog (fényes pezsgő) Frostbite Me! (fényes fehér) Ooo Burn! (fényes mély barnás lila)
Szempilla: https://kremmania.hu/kremek/maybelline-the-falsies-push-up-angel-szempillaspiral
Milyen a paletta, jól satírozhatóak a színek?
Nekem nagyon tetszik. A mattok is selymesek tapintásra is, egyik sem poros vagy krétás. A legvilágosabbb szín is szépen pigmentált. A fényesek meg tényleg kifogástalanok. A fényes fehértől nem vagyok elájulva, de a többi meseszép. Az illata is szuper. Süti illat Örülök, hogy megvettem. Nem csak bordós sminket lehet vele csinálni hanem teljesen natúr barnásat is.
A fehérrel mi a baj?
Ma fesztiválozni megyünk, de volt időm sminkelni, mert a fiúk előbb megnézik a Szörny RT-t.
Én pedig arra gondoltam, kipróbálom a Jawbreaker-t és a Mini Breakert, és főleg a narancs színeket, hogy hogyan lehet átmenteni az őszbe.
Szerintem egész jó lett.
Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker és Mini Breaker paletta. Double Scoop, Orange Crush, Orange Juice, Hot Fudge, Tasty és Slice színek.
Deborah Milano BB krém
Becca under eye brightening korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting púder
Kat Von D Lock-it púder
Too Faced Natural Face paletta: Tropic like It’s Hot.
Bourjois Le duo blush 03 Carameli melo
Essence Berry on highlighter 02 barackos szín
The balm Mary-Lou manizer
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs Sunday Funday
Annyira brutálisan szépek ezek a narancsos sminkjeid mindig, mintha izzana, világítana ez a sok narancsos árnyalat.
Szinte csak egy átlátszó csillámos valami, nem is nagyon van színe. Ecsettel is alig tudom felvenni, ujjal jobban működik.
Nem az én érdemem, hanem Jeffree-é!
Annyira sokan dicséritek Jeffre sminkeit, lehet még is csak ki kéne próbálnom…
A Cerave cleanser kicsit habzik? Ha nem, akkor így is jól leszedi az olajos lemosót? (Bár gondolom igen, mert szereted, tehát jól teljesít )
Hát azért ezeket tudni kell használni, egy laikus azért nem tudna ilyen sminket alkotni, max. valami színes pacsmagot
Hajrá! Egy baj van vele, hogy addiktív. De komolyan, állandóan rácsodálkozom, hogy mennyire jó a minősége.
Szia Vicus, tegnap sokat gondoltam rád. 5 órát ültem a munkahelyeden:D. Képzeld az a cerave nem habzik, krémes és krémes is marad víz és dörzsölés hatására is, de lemossa az olajat. Vagyis olaja válogatja. Van olyan olaj amit könnyebben és van amit nehezebben, ezt ki kell tapasztalni. Én úgy szoktam, ha nehezebben oldja, hogy több részletben mosom le vízzel, és át-átdörgölöm az arcom vizes kézzel.
Mai smink
Maybelline Baby Skin primer
TIU mattító alapozó
Guerlain korrektor
RCMA púder
UD Beached Bronzer
JP Saharan pirosító paletta matt narancs színe (Tau)
Sleek Solstice highlighter paletta sárgás highlightere
ABH Dipbrow Pomade
Too Faced szemhéjalap
https://kremmania.hu/kremek/too-faced-shadow-insurance
Too Faced Gingerbread paletta: ma a narancsos vonalat próbáltam ki (tegnap a bordót)
Ezeket a színeket használtam: matt csontszín (Powdered Sugar) matt barna (Oh Snap!) matt narancs (Spice Is Nice) fényes sárga (Warm&Toasty) fényes pezsgő (Spiked Eggnog) matt sötétbarna (Reindeer Paws) fényes narancs fényű bordó (Hot Toddy)
Maybelline The Falsies Push Up Angel spirál
Bobbie Brown Art Stick Bare