Mit használtál ma?

Nekem a Can’t Stop alapozó, a Worth the Hype spirál, az új Sweet Cheeks pirosítók, a Lip Lingerie új rúzsa bevált. Meg van egy Lip Creamem, szép, tartós, de elég sötét szín, ezért ritkan használom.

3 Likes

wow, baromi jó lett! :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm, igazából több idő kellett volna hozzá, hogy szép legyen, de ennyire futotta.:grinning:

Ó akkor nekem az valószínűleg felejtős :frowning: Gyakran ekcémás a szemhéjam, iszonyat érzékeny. Biztos kikezdené ez az alap, ha éget picit :frowning:

A Sweet cheeks pirosítók tényleg nagyon jók, illetve a folyékony rúzsok is. Kontúrnak is használok egy Taupe nevű pirosítót, de szerettem a többi terméküket is. A yellow árnyalatú korrektor nálam életmentő ha nagyon lila karikákkal ébredek :slight_smile: (bár arra az Annabelle korrektora is szuper, de krémes alapozóhoz vagy BB-hez a NYX-et használom). Alapot még nem próbáltam tőlük, bár az ikonikus Milk ceruza annak tekinthető, az élénk színek erősítésére, az tetszett :slight_smile: Ezekre érdemes vetni egy pillantást :slight_smile: Illetve a Butter lip gloss szájfényeik elég tartósak és kellemes a viseletük.

2 Likes

Mostanában a pirosítók a gyengéim. :blush:

2 Likes

A NYX mattjainál annyira kell csak vigyázni, hogy nehezen terülnek, de kis felütögető mozdulatokkal pufi pirosító ecsettel gyönyörű a végeredmény. És tartósak is :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nem tudom, mások hogy reagálnak rá, de rengeteg glitter primer van a piacon, biztos van köztük olyan, ami neked is beválik.:grin:

Keresem aktívan :+1: Annyira nyomoronc bőröm van, pedig ha épp nincs kint ekcéma rajta, abszolút szerencsés vagyok mert nincsenek bőrhibáim. Csak épp nagyon tesztelgetnem kell mit bírok és mit nem, és ez sokszor hoz megvett de nem használt termékeket :smiling_imp:

1 Likes

Az én szemem ma ilyen lett, a Jeffree Star Blue blood palettát használtam. Pirositó: Hourglass Ambient blush Luminous flush, rúzs Jeffree Star folyékony rúzs Scandal.
A többi a szokásos. :slightly_smiling_face:

IMG_20190913_103625

11 Likes

Képzeld, a lányomról meg kiderült, hogy tojásfehérje allergiája van, az okozza a bőrelváltozásait. Nem lehet, hogy Neked is valamiféle allergia okozza az ekcémádat? :thinking:

Jaj, de milyen szép lett!!!
Már én is régóta tervezem, hogy a Nabla Poison Gardenből alkotok valami hasonlót, vagy az EL kék minipalettámból, de aztán mindig maradok a szokásos rózsaszínes-lilásnál. Ideje lenne már, hogy ráunjak! :smiley:

1 Likes

Jó a rosszban, hogy legalább kiderült mi okozza, most már kordában lehet tartani a tüneteket. Nálam majd szülés után lesz rendes allergia átvizsgálás, egyelőre csak az elhagyásos módszert próbáltuk de az semmire nem vezetett :frowning: Ezért megbeszéltük a dokival hogy szülés után megyek rendes allergia vizsgálatra. :blush:

1 Likes

Nagyon szép, mint mindig :slight_smile:

Neki is kimutattak mellette még egy csomó mindent, ami emelkedett, de a tojásfehérje volt a leghangsúlyosabb. Most már csak ki kell alakítania egy tojásmentes étrendet… :neutral_face: Reméljük, ezzel megoldódik!

1 Likes

Ma nekem is péntek van, főnök nincs (bár szerintem nem veszi észre hogy vagyok sminkelve néha :D)
IMG_20190913_080617

13 Likes

Isteni lett! :+1:

Gondoltam megkérdezhem érdekel-e valakit 1-1 MAC minirúzs. Most bontottam fel a szettet, ez a 2 szín biztos nem állna jól, újak, csak kicsavartam. Cremesheen rúzs Hark és matte Nutmegged. 1,7g
A piactérre nem rakom fel, mert nem hiányzik felesleges stressz. Vasárnap reggel utazom haza, keddig biztos otthon leszek.
IMG_20190914_122739

1 Likes

Mai smink
Lancome stick alapozó (project pan)
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder (project pan)
JP Saharan 2. pirosító paletta matt barna színe (Yara) bronzerként alkalmazva
Matt szilvaszín (Bee) ugyan ebből a palettából
Sleek Solstice highlighterpaletta rózsaszín fényesítője
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Dose of Colors Eyescream paletta: matt lila sminket készítettem ahol a levendula lila volt a főszereplő. Ezeket a színeket használtam: Berries N’ Cream (matt csontszín) Blueberry Swirl (matt lilás mályva) Lavender Honey (matt levendula lila) Hot Fudge (matt sötétbarna)
Essence You Better Work spirál
Mac Liptensity rúzs Driftwood árnyalat (hideg lilás nude)

K%C3%A9p K%C3%A9p

12 Likes

Úúú nagyon állat! Ez a matt lila baromi jó :slight_smile: