Ma a Juvia’s Place és Sleek palettám színeivel játszottam. Nekem nagyon tetszik a végeredmény. Sajnos a képek nem adják át, de színváltós, ha más szögből nézem.
Nagyon szép lett az átmenet! Meg az egész szemsmink
Hú! Ha nem is pont olyan, mint élőben, akkor is szép ezen a képen. Szépek a pilláid is. Nem szeretem a túl vaskosan felvitt festéket. Itt nagyon jó az egyensúly!
De jó, ma nekem is tök hasonló sminkem van :))
Szar szelfit még nem dicsértek ennyire. Köszi!
Nem tudom, miért nem érzem a magaménak a kéket. Másokon tetszik.
Nem is szar! Lüke!
Hűha! Csodaszép lett! És nagyon jól áll a szemedhez!
Nagyon szép lett!
Gyönyörű, és nagyon klasszul fotózol! Nekem az ilyen közeliek elmosódottak lesznek, a távoli meg nem adja úgy ki a sminket…
Köszönöm a sok bókot
Köszi, azért a fotózással bőven meggyűlik a bajom. Kb. 35 képet csinálok különböző szögből, más fényviszonyok között, mire lesz néhány használható. Plusz mindig kell egy tükör hozzá, mert a selfie kamera nem tud fókuszálni és a minősége is rosszabb, de ha megfordítom a telefont nem látom mit fényképezek. Aztán még levágom őket, na az sokat tud segíteni, hogy nem látszik a fél fejem valami hülye vállalhatatlan szögből, csak a szemem, ami egyébként a lényeg az egészben.
Nagyon széééép!
Nagyon csini!
JSC Alien, kb. ennyi látszik a mai erőfeszítésemből.
Az az élénk vidám zöld pont látszik és az már önmagában elég mert nagyon szép
Köszi! Az a névadó szín. Ma nincs a főni. Mostanában a Nyx glitter alapot használom, mielőtt felnyomorgatom a fényes színt a mozgó részre, sokkal intenzívebb lesz és semmi fallout nem jár vele.
Ez a glitter alap jól hangzik, meg fogom nézni!
Igen, én is felkaptam rá a fejemet.
Az a baj, a sima NYX szemhéjalappal én igen befürödtem, aztán azóta rá se nézek a márka termékeire.
Sima alapnak akartam használni, de úgy nem működött, néhány óra alatt csíkokban összeállt, fényes színek alá viszont tökéletes. Van egy furcsa, kis égő érzés a felkenése után, de hamar elmúlik és problémát nem okozott.