Mit használtál ma?

Ma a Juvia’s Place és Sleek palettám színeivel játszottam. Nekem nagyon tetszik a végeredmény. Sajnos a képek nem adják át, de színváltós, ha más szögből nézem. :slight_smile:IMG_20190912_142007 IMG_20190912_141858 IMG_20190912_141835

18 Likes

Nagyon szép lett az átmenet! Meg az egész szemsmink :slight_smile:

2 Likes

Hú! :heart_eyes: Ha nem is pont olyan, mint élőben, akkor is szép ezen a képen. Szépek a pilláid is. Nem szeretem a túl vaskosan felvitt festéket. Itt nagyon jó az egyensúly!

2 Likes

De jó, ma nekem is tök hasonló sminkem van :))

1 Likes

Szar szelfit még nem dicsértek ennyire.:grinning: Köszi!

2 Likes

Nem tudom, miért nem érzem a magaménak a kéket. Másokon tetszik.

1 Likes

Nem is szar! Lüke! :joy:

2 Likes

Hűha! Csodaszép lett! És nagyon jól áll a szemedhez! :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szép lett!

1 Likes

Gyönyörű, és nagyon klasszul fotózol! Nekem az ilyen közeliek elmosódottak lesznek, a távoli meg nem adja úgy ki a sminket…

2 Likes

Köszönöm a sok bókot :blush:

1 Likes

Köszi, azért a fotózással bőven meggyűlik a bajom. Kb. 35 képet csinálok különböző szögből, más fényviszonyok között, mire lesz néhány használható. Plusz mindig kell egy tükör hozzá, mert a selfie kamera nem tud fókuszálni és a minősége is rosszabb, de ha megfordítom a telefont nem látom mit fényképezek. :smiley: Aztán még levágom őket, na az sokat tud segíteni, hogy nem látszik a fél fejem valami hülye vállalhatatlan szögből, csak a szemem, ami egyébként a lényeg az egészben.

1 Likes

Nagyon széééép! :star_struck:

1 Likes

Nagyon csini! :star_struck:

1 Likes

20190913_071556
JSC Alien, kb. ennyi látszik a mai erőfeszítésemből.

10 Likes

Az az élénk vidám zöld pont látszik és az már önmagában elég mert nagyon szép :slight_smile:

1 Likes

Köszi! Az a névadó szín. Ma nincs a főni.:grinning: Mostanában a Nyx glitter alapot használom, mielőtt felnyomorgatom a fényes színt a mozgó részre, sokkal intenzívebb lesz és semmi fallout nem jár vele.

3 Likes

Ez a glitter alap jól hangzik, meg fogom nézni!

1 Likes

Igen, én is felkaptam rá a fejemet. :smile:
Az a baj, a sima NYX szemhéjalappal én igen befürödtem, aztán azóta rá se nézek a márka termékeire.

Sima alapnak akartam használni, de úgy nem működött, néhány óra alatt csíkokban összeállt, fényes színek alá viszont tökéletes. Van egy furcsa, kis égő érzés a felkenése után, de hamar elmúlik és problémát nem okozott.

2 Likes