Mit használtál ma?

Így néz ki, amikor anyóséknál vagyunk vidéken, esküvőre megyünk, és összepakolásnál nem tudom eldönteni, mit vigyek magammal. Van miből válogatni! IMG_20190907_085508

10 Likes

Mai smink (hasonló mint tegnap)
Maybelline Baby Skin primer
TIU mattító alapozó
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-matte-beauty-perfection-make-up
Essence korrektor
Mac Select Sheer púder
TIU kontúrpaletta
Pupa Like A Doll fényes pirosító- Vibrant Coral
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Tarte Tarteist Pro To Go minipaletta: mind a hat színt hasznàltam
Essence You Better Work
KAP Encore rúzs
Chopard Wish edp

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Mai smink: (húgoméknál aludtunk, így próbáltam minden termékből utazó méretet vagy kis méretűt vinni)
TIU mattító alapozó
Mac Select Sheer púder
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
Hourglass Radiant Magenta pirosító
Becca Opal highlighter
Catrice szemceruza
Milani szemhéjalap
Tarte Tarteist Pro To Go minipaletta: Fényes sötét lilás burgundi Dominate a felső szempillatőben elsatírozva felfelé a mélyítő irányába, mélyítőbe matt sötét barnás lila Stylin, ez ment az alsó pillatőbe is, belső szemzugba Opal highlighter
Essence You Better Work szempillaspirál
KAP rúzs Melrose árnyalat
Chopard Wish parfüm

1 Likes

Ó csajok, mit csináljak? Nagyon durván megégett a bőröm, sütöttem ma és hát elég kétbalkezes vagyok. Hidegvíz alá tettem, aztán fagyasztott borsóval jegeltem (törölközőbe csomagolva), de még mindig nagyon fáj. A karom már lefagyott, most kicsit szabad levegőn hagytam. Aloe Vera gél segíthet rajta? Bocsi nem tudtam melyik topikba illik leginkább.IMG_20190908_220556

Igen, segíthet. Meg pl. Bioderma Cicabio, egyéb cica krémek, szerintem mindenképpen menj el vele a patikába.
Sajnálom, hogy ez történt, mindig félek főzésnél, hogy megégetem magam.

4 Likes

Igen, holnap egyébként is el akartam, köszi a tippet!

1 Likes

Remélem, hamar meggyógyulsz!
Még a kék lukács krém jut eszembe, de nem tudom, mennyire valid, emlékeim szerint sebesült pilóták égési sérüléseire használták, de nem merek rá megesküdni.

2 Likes

Uhh szegény :frowning: én mindenképp Aloet kennék rá, vagy ha van otthon, akkor Panthenolt vagy Irixet.

3 Likes

https://phytokert.hu/termek/kek-lukacs-protectprevent-krem/
De majd a patikus megmondja, mi a legjobb.

Mennyi ecset :D. Nagyon tetszik a paletták külsejének letisztultsága :).

1 Likes

Most tettem rá aloét, sajnos más nincs itthon, sem panthenol, sem irix. Hátha ettől is megnyugszij egy kicsit. @Amadea, erről a krémről még nem is hallottam. Reggel az első utam úgyis patikába lesz azt hiszem.

2 Likes

Nagyon sajnálom :/, múltkor a csípős paprika szétvágása után úgy éreztem mintha folyamatosan forró vasat markolnék :/, ráadásul mindig hideg vízhez rohantam alárakni a kezem, hát egyre rosszabb volt , fél nap volt mire elmúlt, nagyon durva volt. Meg megégettem tegnap a kezem a sütővel, én attól félek néha egy kicsit, és felhólyagosodott, de raktam rá jeget és bár még látszik a heg, de kevésbé a belső része a gyűrűsujjamnak. A neutrogena testápoló vastagon kenése? is valamiért segít ezekben az esetekben a bőrömnek.

1 Likes

És ez nem az összes :smiley: A nagy része volt is használva, mert a sógornőm is csatlakozott a sminkeléshez, úgyhogy talán 4-5 ecset maradt amit nem használtunk. A palettákat nagyon szeretem, maximálisan elégedett vagyok velük, nem csak kinézetre szépek, és az összeállítások ínycsiklandozók, de hozzák is az elvárásaimat.

1 Likes

Neogranormon kenőcs is jó lehet, ha van. De az aloe is fog segíteni, tuti. Jobbulást! :worried:

2 Likes

Köszi, az lehet hogy van még itthon, meg is nézem.

Aloevera tényleg jó, szerintem is :).

Nálunk is ami segít ilyenkor, aloe, babapopsikrémek vagy cica krém (nekem Uriage van itthon). Illetve Panthenol.
Jobbulást!

1 Likes

Remélem, már nem eg annyira… tudtál tőle aludni?
A Kék-Lukácsról én csak anyától hallottam még gyerekként, nagyanyámnak vette valami sebekre.

1 Likes

20190909_070158
Esküszöm, hogy ennyire nem ferde a szám, csak nem tudok fotózni.

11 Likes

Szép lett a smink és jól is áll, jó őszi színei vannak :slight_smile:

2 Likes