Mit használtál ma?

Köszönöm.:heart:

Nem volt egyszerű elaludni, mert pont a könyököm felett van a belső oldalon, és nem tudtam a kutyámat ölelgetni… :smiley: :smiley: Ennél nagyobb gondom ne legyen vele! Még éjjel felkeltem egyszer, Bepanthennel bekentem, az nagyon jól esett neki. Reggel már nem fájt, csak ha valami hozzáért. Sajnos minden könyökhajlításnál érintkezik a bőrömmel. Patikus Panthenolt adott rá, most éppen habban fürdőzik a seb, kellemesen hűsíti.

6 Likes

Én sem tudom a számat “egyenesen” fotózni. :smiley: Nagyon jó lett a smink.

1 Likes

De cuki, nem tudtad a kutyádat ölelgetni.:grin::grin: Remélem, hamar elmúlik, nem lesz már ott semmi baj!

3 Likes

Plüsskutya, de amióta az eszemet tudom velem van. Ő az én kis “százegykiskutyám”, nem igazán értettem meg a mese lényegét, mert később kellett megtanulnom, hogy nekem dalmatám van. :smiley:

3 Likes

Jaa, azt hittem, élő!:joy:

4 Likes

Sajnos nem, bár elfogadnék néha, de nem lenne időm rá. Majd ha kertes házunk lesz egyszer (remélem lesz olyan)…

1 Likes

A szemem ma egy szerelmi történetet mesél el, köszönhetően a Sleek Vintage Romance palettának. :grinning:

Urban Decay Primer Potion
Sleek A New Day paletta: Be Happy a primerre, Carpe Diem a mélyítő fölé.
Sleek Vintage Romance paletta: belső szemzug Meet in Madrid, mozgó szemhéjra Merry in Monte Carlo, külső v-be: Bliss in Barcelona, a külső v alsó részébe: Romance in Rome.
Alsó pillatő: Honeymoon in Hollywood.
Deborah Milano BB krém
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Kat Von D Lock-it púder
The Balm Hot mama pirosító
Colourpop BFF lila spirál
Pupa matt lip fluid - 096 Pale mauve

Íme a fent leírt romantikus történet megjelenése a szememen:

IMG_20190909_134504

9 Likes

Ez nagyon aranyos, ez a szerelmi történet :slight_smile: Nekem is megvolt a paletta de eladtam, nem használtam sokat pedig szép színei vannak. De elgondolkodtam az újra beszerzésen!

2 Likes

Nagyon tetszik a sminked! Én meg sok fotón (ha magamat fotózom) olyan vagyok, mintha kancsal lennék :crazy_face:

1 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Lancome stick alapozó
Essence korrektor
Mac Select Sheer púder
Mac Matte Bronze bronzosító
Max Factor Créme Puff pirosító- Gorgeous Berries
Sleek Solstice highlighterpaletta sárgás tónusú fényesítője
TIU szemöldökpor
Rdel Young szemhéjalap
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta: matt mályvás tónusú barna a mélyítőbe, fényes lilás ciklámen a mozgó rész külső felére, ezt belesatíroztam a mélyítőbe is (így már nem volt fényes) fényes bordó szintén a külső részre, fényes ezüstös taupe a mozgó rész közepére, a paletta highlightere pedig a mozgó rész belső felére. Fényes lila és mályvás tónusú barna az alsó pillatőbe.
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs Twig árnyalat
Catrice Multitalent sminkfixáló
K%C3%A9p

K%C3%A9p

5 Likes

:smiling_face_with_three_hearts: Hozzám csak a fürdőszobai fények kegyesek (valamennyire), máshol vállalhatatlanul néz ki a fejem.

1 Likes

De érdekes, itt sokkal világosabbnak tűnik a szemed, mint a korábbi képeken.

1 Likes

Igen, mert telibe sütött a nap :slight_smile:

1 Likes

Nekem is néha van ilyen problémám :sweat_smile:.

“A Garda-tó egészen addig Olaszország legszebb tava, ameddig az ember nem járt a Comói-tónál.”
Így igaz, mesés hely.

Mai smink
Maybelline Baby Skin Primer
Lancome stick alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder
TIU szemöldökpor
TIU szaténfényű bronzer
Pupa Like A Doll fényes pirosító-Vibrant Coral
Becca Opal highlighter
Milani szemhèjalap
JSC Alien paletta: matt csontszínnel (Titan) fixáltam az alapot, matt lila (Area 51) a mélyítőbe jó magasan elsatírozva, szaténos sötétbarna (szinte fekete) Space Cowboy a külső v-be és az alsó pillatőbe. Itt a lilával kevertem. Mozgó rèszre fényes enyhén zöldes beütésű ezüst (Interstellar). Fényes fehér a belső szemzugba (Pluto)
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence fényes rúzs 05-ös árnyalat (isteni ez a cucc)
https://kremmania.hu/kremek/essence-perfect-shine-ajakruzs

K%C3%A9p

K%C3%A9p

6 Likes

Tegnap este ismét szentül elhatároztam, hogy ma reggel csupán 2 színből fogok szemsminket csinálni. Ki is gondoltam, hogy a Revolution minipalettám gyöngyházfényű fehérje lesz az alap, amin az új Nabla Secret halvány-rózsaszínjét (Giulietta: legalább olyan szép, mint a neve!) fogom elsatírozni.
Ma reggel pedig így is lett.
De csak nem nyugodott bennem a kisördög, bele kellett nyúlnom még a mellette lévő ciklámenbe is (Big Experience), ami annyira pigmentált, hogy felélénkítette a lágy rózsaszínt, és már nem hagyhattam úgy, mert túl hidegnek/karcosnak hatott. Ezért a Soul Blooming kékeslilájával tompítottam rajta, na meg a mozgó szemhéjra a Poison Gardenből még egy kis pezsgősrózsaszín is került, és a végére sikerült egy ugyanolyan szemsminket összehoznom, mint bármelyik reggelen mostanában, amikor még se híre, se hamva nem volt a Secret palettának.

5 Likes

Szívesen néznék róla fotót is :slight_smile:

1 Likes

Én is. :smiley:
De annyira béna vagyok… majd hosszú téli estéken kikísérletezem a fotózást. :smiley:

1 Likes