Köszönöm.
Nem volt egyszerű elaludni, mert pont a könyököm felett van a belső oldalon, és nem tudtam a kutyámat ölelgetni… Ennél nagyobb gondom ne legyen vele! Még éjjel felkeltem egyszer, Bepanthennel bekentem, az nagyon jól esett neki. Reggel már nem fájt, csak ha valami hozzáért. Sajnos minden könyökhajlításnál érintkezik a bőrömmel. Patikus Panthenolt adott rá, most éppen habban fürdőzik a seb, kellemesen hűsíti.
Én sem tudom a számat “egyenesen” fotózni. Nagyon jó lett a smink.
De cuki, nem tudtad a kutyádat ölelgetni. Remélem, hamar elmúlik, nem lesz már ott semmi baj!
Plüsskutya, de amióta az eszemet tudom velem van. Ő az én kis “százegykiskutyám”, nem igazán értettem meg a mese lényegét, mert később kellett megtanulnom, hogy nekem dalmatám van.
Jaa, azt hittem, élő!
Sajnos nem, bár elfogadnék néha, de nem lenne időm rá. Majd ha kertes házunk lesz egyszer (remélem lesz olyan)…
A szemem ma egy szerelmi történetet mesél el, köszönhetően a Sleek Vintage Romance palettának.
Urban Decay Primer Potion
Sleek A New Day paletta: Be Happy a primerre, Carpe Diem a mélyítő fölé.
Sleek Vintage Romance paletta: belső szemzug Meet in Madrid, mozgó szemhéjra Merry in Monte Carlo, külső v-be: Bliss in Barcelona, a külső v alsó részébe: Romance in Rome.
Alsó pillatő: Honeymoon in Hollywood.
Deborah Milano BB krém
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Kat Von D Lock-it púder
The Balm Hot mama pirosító
Colourpop BFF lila spirál
Pupa matt lip fluid - 096 Pale mauve
Íme a fent leírt romantikus történet megjelenése a szememen:
Ez nagyon aranyos, ez a szerelmi történet Nekem is megvolt a paletta de eladtam, nem használtam sokat pedig szép színei vannak. De elgondolkodtam az újra beszerzésen!
Nagyon tetszik a sminked! Én meg sok fotón (ha magamat fotózom) olyan vagyok, mintha kancsal lennék
Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
Lancome stick alapozó
Essence korrektor
Mac Select Sheer púder
Mac Matte Bronze bronzosító
Max Factor Créme Puff pirosító- Gorgeous Berries
Sleek Solstice highlighterpaletta sárgás tónusú fényesítője
TIU szemöldökpor
Rdel Young szemhéjalap
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta: matt mályvás tónusú barna a mélyítőbe, fényes lilás ciklámen a mozgó rész külső felére, ezt belesatíroztam a mélyítőbe is (így már nem volt fényes) fényes bordó szintén a külső részre, fényes ezüstös taupe a mozgó rész közepére, a paletta highlightere pedig a mozgó rész belső felére. Fényes lila és mályvás tónusú barna az alsó pillatőbe.
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs Twig árnyalat
Catrice Multitalent sminkfixáló
Hozzám csak a fürdőszobai fények kegyesek (valamennyire), máshol vállalhatatlanul néz ki a fejem.
De érdekes, itt sokkal világosabbnak tűnik a szemed, mint a korábbi képeken.
Igen, mert telibe sütött a nap
Nekem is néha van ilyen problémám .
“A Garda-tó egészen addig Olaszország legszebb tava, ameddig az ember nem járt a Comói-tónál.”
Így igaz, mesés hely.
Mai smink
Maybelline Baby Skin Primer
Lancome stick alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer púder
TIU szemöldökpor
TIU szaténfényű bronzer
Pupa Like A Doll fényes pirosító-Vibrant Coral
Becca Opal highlighter
Milani szemhèjalap
JSC Alien paletta: matt csontszínnel (Titan) fixáltam az alapot, matt lila (Area 51) a mélyítőbe jó magasan elsatírozva, szaténos sötétbarna (szinte fekete) Space Cowboy a külső v-be és az alsó pillatőbe. Itt a lilával kevertem. Mozgó rèszre fényes enyhén zöldes beütésű ezüst (Interstellar). Fényes fehér a belső szemzugba (Pluto)
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence fényes rúzs 05-ös árnyalat (isteni ez a cucc)
https://kremmania.hu/kremek/essence-perfect-shine-ajakruzs
Tegnap este ismét szentül elhatároztam, hogy ma reggel csupán 2 színből fogok szemsminket csinálni. Ki is gondoltam, hogy a Revolution minipalettám gyöngyházfényű fehérje lesz az alap, amin az új Nabla Secret halvány-rózsaszínjét (Giulietta: legalább olyan szép, mint a neve!) fogom elsatírozni.
Ma reggel pedig így is lett.
De csak nem nyugodott bennem a kisördög, bele kellett nyúlnom még a mellette lévő ciklámenbe is (Big Experience), ami annyira pigmentált, hogy felélénkítette a lágy rózsaszínt, és már nem hagyhattam úgy, mert túl hidegnek/karcosnak hatott. Ezért a Soul Blooming kékeslilájával tompítottam rajta, na meg a mozgó szemhéjra a Poison Gardenből még egy kis pezsgősrózsaszín is került, és a végére sikerült egy ugyanolyan szemsminket összehoznom, mint bármelyik reggelen mostanában, amikor még se híre, se hamva nem volt a Secret palettának.
Szívesen néznék róla fotót is
Én is.
De annyira béna vagyok… majd hosszú téli estéken kikísérletezem a fotózást.