Mit használtál ma?

Szép vagy, hidd csak el!

2 Likes

@Kokapu köszi szépen, úgy vagyok, mindig van mit fejlődni :).

1 Likes

Szép lett! És milyen szép szemed van!

1 Likes

Szerintem is szép vagy :slight_smile:

1 Likes

Mai smink:
Bourjois AirMat alapozó
TIU szaténfényű bronzer
Tarte pirosító Pop árnyalat
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhèjalap
Revolution Visionary paletta: matt màlyvás barna a mélyítőbe, világos duokróm lila a mozgó rész egészére, matt burgundi az alsó pillatőbe
Maybelline Snapscara szempillaspirál
CP Lippie Stix Lumiére árnyalat (lilás mályvàs)
Délután nem ezt kentem újra hanem a Lovely K Lips Lovely àrnyalatàt
Chopard Wish Edp
Fotó ma nem készült

1 Likes

Jár már a kisfiad oviba? Hogy ment a beszokás?

16-án kezdjük, mert egy héten csak egy gyerek beszoktatását vállalják. Én meg okt.1-jèn kezdek dolgozni.

2 Likes

Húúú, akkor még sok időd van!!! :blush:

@Anheszenamon, @BlackXentric Nagyon aranyosak vagytok, köszi, csak kár hogy a fehér csillogós szemfesték egyáltalán nem látszik :). Pedig olyan rózsaszínes a palettában. Élőben látszik, szerintem élénkít is. Jajj köszönöm, a párom is amikor megismerkedtünk utánna végig a csillogó barna szememet emlegette :sweat_smile::heart_eyes:. Örülnék viszont egy szebb szájnak :sweat_smile:.

1 Likes

Vegyes csoport?

Legalábbis elég érdekes lett volna, ha Bencéék csoportjában 22 hét lett volna a beszoktatás. :grinning:

Várja már? Emlékszem Bence már nagyon várta, tetszett is neki, de aztán az már nem annyira, hogy mindig kell menni.

Igen, vegyes csoport lesz. 6 gyerek ment el iskolába, 6 jön helyettük. Ebből 2 a bölcsiből, őket nem kell beszoktatni. Egy kisgyerek pedig majd csak januárban fog kezdeni.
24-en lesznek a csoportban.
Azt mondja, hogy várja, sokat beszélgetünk róla, ovis témájú könyveket olvasok neki esténként. Nagyon kíváncsi leszek, sokan mondják, hogy akkor jön a sírás mikor rádöbbennek, hogy oviba mindig kell menni, minden nap, akkor is ha nincs hozzá kedvük.

2 Likes

Mamma mia, mennyire bellllissssima vagy❣

3 Likes

Ez nálunk is ki volt hangsúlyozva és így is lett. Szakaszok vannak, először a rácsodálkozás, akkor kicsit megijednek. Aztán a vidám amikor simán bemennek és játszanak, ez kb. 1-2 hét. Aztán jött egy kis visszaesés, amikor rádöbbennek hogy ja, ez most már minden nap így lesz. Ez gyerekenként változó, pár nap, pár hét. Aztán hozzászoknak. A gyerekek mindent megszoknak, csak át kell esni a nehéz időszakon :slight_smile:

1 Likes

Igen, az ovis könyvek nagyon jók, hiszen ami nekünk evidens, az nekik teljesen ismeretlen.
Én Janikovszky Éva Már óvodás vagyok, és Vadadi Adrienn Leszel a barátom? könyveit olvastam nekik. És volt egy Mi micsoda mini könyvünk is, ami az oviról szólt.

De sokszor az anyukáknak nehezebb. :slightly_smiling_face:
És láttam olyan gyerekeket is, aki minden reggel üvöltve jött az anyukájával, 5 perc múlva pedig már vígan játszott.

2 Likes

@Niko - Köszönöm szépen neked is :blush:. Már annyira sokan mondtátok, hogy eléggé zavarba jöttem. :D. Sajna a számmal vannak problémák :D. Talán amiatt mert túl vékony a felső ajkam. A felső ínyem mosolygásnál kilátszik, ami engem nem zavar már, a páromat se zavarja. De volt hogy már valaki megjegyzett csúnyát, és hát nem esett túl jól. Nem is beszélve arról, hogy rengeteg kép nem sikerül a szám miatt. Na mindegy, senki sem lehet hibátlan :D.

4 Likes

Amíg nem fáj, rá se ránts! :wink:

2 Likes

Az mekkora tapló már, aki ilyet megjegyez!
Gondolom, ő aztán hibátlan volt… :roll_eyes:

2 Likes

Férfi volt az illető, és találó a megjegyzés! :). Nem akarok rá semmi rosszat mondani, nem süllyedek le a szintjére :). Inkább a belső tulajdonságai látszanak meg a külsején, de szerintem ez mindenkinél így van. :). Én mindenkihez pozitivan szoktam közeledni, aztán majd meglátjuk.

5 Likes

Vadadi Adrienn két könyvét is megrendeltem neki, hétvégén hozza a beszerző forrásom (van egy anyuka aki könyvek eladásával foglalkozik, ő rendeli meg a kiadótól és olcsóbban lehet megvásárolni tőle, mint a könyvesboltokban vagy netes oldalakon) Az egyik a Leszel a barátom? A másik pedig: Ákos óvodába megy
Szerintem nálunk is úgy lesz, hogy nekem lesz nehezebb, mert a kisfiam egy nagyon bátor, nagyszájú, barátkozó gyerek, aki idegenekkel is leáll beszélgetni az utcán, és mindenkinek köszön :smiley:

Mai smink:
Lancome Stick alapozó
Essence korrektor
Mac Select Sheer Pressed púder
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
Mac Wrapped Candy pirosító
Too Faced Natural Face arcpaletta rosegold highlightere
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Jaclyn Hill paletta: szaténfényű krémszínű Enlight árnyalattal lefixáltam az alapot, a Revolutin Visionary palettából a matt barnás mályvás színt használtam a mélyítőbe és még fölé is ebből satíroztam, JH paletta matt bordó Jacz a külső v-be és a mélyítő egy részébe, ezt tovább sötétítettem de csak a legkülső sarkot a matt barna Soda Pop és a matt fekete Abyss kombinációjával. A mozgó rész egészére a rosegold Little Lady került (ez a kedvenc árnyalatom az egész palettáról) Belső szemzugot a szaténfényű Beam nevű krémszínű árnyalattal világosítottam ki, az alsó pillatőbe a fényes bronz Hillster ment, de átmentem rajta egy matt burgundi árnyalattal is, amit szintén a Revolution Visionary palettámból vettem.
TIU szempillaprimer
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence színezett szájfény
VS Bombshell parfüm (egyszerűen imádom ezt az illatot)
Egyik képen sincs semmilyen szűrő, csak a felhős idő miatt folyamatosan változtak a fényviszonyok.
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

10 Likes