Mit használtál ma?

A 25 percben is kiegyeznék!
Én olyankor elvarázsolódok, és eltapogatok, az a baj, tudom.

2 Likes

Mai smink: 16,5 perc tusvonallal együtt (többre számítottam)
Bourjois AirMat alapozó
Essence korrektor
Mac Select Sheer Pressed púder
UD Beached bronzer
Mac Wrapped Candy pirosító
I Heart Revolution Goddess Love highlighter
ABH Dipbrow pomade
Milani szemhèjalap
Nabla Soul Blooming paletta: matt lilás kék Flowery a mélyítő fölé, Climbing Rose a mélyítőbe, TIU mono a mozgó rész egészère, Garden Gate a mozgó rész külső felére, fényes sötètkékes lilás Anemone a külső v-be és alsó pillatőbe.
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence Liquid Ink tus
Mac rúzs Syrup árnyalat
VS Bombshell parfüm

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

@Anheszenamon Hű, egyre jobban tetszik ez a spirál amit használsz! :slight_smile: Ez a nabla paletta nagyon jó lehet :). Nagyon szép a szemsminked ismét :).

1 Likes

Köszönöm szépen! Egyszer már eladtam ezt a palettàt, majdnem egy éve. De visszavásároltam és nagyon jól döntötem mert sokat nyúlok érte. A spirál nekem bevált, ráadásul olcsó is.

3 Likes

@Anheszenamon Láttam interneten már, hogy hogy néz ki a paletta, nagyon jó minőségűnek tűnik, szépek a színek :). A szemsminkek is nagyon szépek amiket felraksz, a Nablával :). Szerintem nagyon megérte vissza vásárolnod :). A spirálal szerintem én is teszek majd egy próbát :), kicsit unom már a Lovely push up szempillaspirált. :slight_smile:

Ez hosszabbító, vagy dúsító spirál? Én hosszabbítónak nézem…

Hú ha hosszabbító lenne, akkor annak örülnék :D.

1 Likes

Én is! :smiley:

1 Likes

@anon27689852 Te most mit használsz? :).

1 Likes

Dúsító és göndörítő

2 Likes

Mai smink:
183 Days by Trend it up mattító alapozó
Mac Select Sheer Pressed púder
Benefit Hoola bronzosító
Max Factor Gorgeous Berries pirosító
Mac Extra Dimension Skinfinish Double Gleam highlighter
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
JP Warrior paletta: matt csontszínnel (Ahosi) fixáltam az alapot, matt meleg barna (Kano) a mélyítőbe és fölé is satírozva, matt kakaóbarna (Mino) a mélyítőbe és a külső v-be, fényes bronz (Benin) a mozgó rész külső felére és az alsó pillatőbe, fényes sárga tónusú arany (Bakwa) a mozgó rész belső felére és közepére, fényes pezsgős (Amina) a belső szemzugba.
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac Pure Zen

K%C3%A9p

K%C3%A9p

11 Likes

Mai smink
KAP poralapozó
ABH Dipbrow pomade
TIU szaténfényű bronzer
Milani Dolce Pink pirosító
Mac Double Gleam highlighter
Milani szemhéjalap
JSC Blue Blood paletta: matt csontszínnel (Wealthy) fixáltam az alapot, mélyítőbe matt világosbarna Celebrity Skin, ezt tovább mélyítettem az Alien paletta matt enyhén mályvás beütésű barnájàval (Phone Home) a mozgó szemhéj 90%-ára a fényes türkiz Entitled került. Ennek az éles széleit a matt menta színnel (Mintea) lágyítottam. A belső szemzugba a fényes fehér Cullinant vittem fel. Az alsó pillatőbe az ecseten maradt türkiz színt mixeltem a sötét kékesszürke matt Cremated árnyalattal.
Essence Liquid Ink tus
Essence You Better Work spirál
Essence Plumping Nudes szájfèny 01-es átlátszó színe

VS Bombshell parfüm

A fotók többféle fényviszonyban készültek. Leginkább az utolsó kép adja vissza élethűen a színt.

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

11 Likes

Lányok, megválnék pár sminkcucctól, mielőtt felteszem őket eladásra, nektek írom meg a listát, ha érdekelne titeket:
Smashbox Matte Exposure paletta
UD Born to Run paletta
ABH Dream Glow Kit
Milani kör alakú korrektorpaletta
Jeffree Star Hypothermia highlighter
Essence 02 Berry Vibes highlighter
Juvia’s Place The Heroine Glow I highlighter
Becca Made with Love by Khloé kontúr-pirosító-highlighter paletta
Pupa Marbled Blush
Pupa Bright Violet paletta

Részleteket írok, ha valakit érdekelnek, képet már csináltam róluk, mind szép állapotú.

5 Likes

Sellósmink! Gyönyörű lett, nagyon jól áll a sötét szemedhez!

1 Likes

Írtam privit, legalábbis remélem hogy sikerült :sweat_smile:

1 Likes

Köszönöm :blush:

1 Likes

Én is írtam :blush:

1 Likes

Fenty 120-as alapozó és a Holika Holika Holi Pop Blur Cream is menni fog.

Írtam üzenetet :slight_smile:

1 Likes

@dunaimano, Gratulálok a nyeremènyedhez, amit még a krémmánia 9. szülinapján nyertél! :).

1 Likes