Egy krémes alap.
Körkérdés: enyhe fedésű, könnyű alapozóból mit javasolnátok kombinált bőrre? Nagyon-nagyon sötét a színem azokhoz, amik itthon vannak, muszáj vennem valamit. Nem szándékoznék most Sephorában venni, mert kb. 6-8 hétig fogom csak használni, jöhet L’Oreal/NYX/Maybelline és társaik is nyugodtan.
Köszi, jegyzem!
Még egy szavazat Bourjois CC-re!
Plusz ajánlom még a Pupa Primer+BB-t:
https://kremmania.hu/kremek/pupa-professional-bb-cream-primer-spf20
Ez is szuper szerintem.
Köszi, ezt is megnézem, pont egymás mellett vannak úgyis a pultok!
Édes savanyú csirkét csináltam először amúgy jó lett. De van egy nagyon égető problémám . Erős paprikát vágtam fel puszta kézzel és már 2 órája nagyon ég… Mit használjak rá hogy elmúljon?? A hideg víz csak rontott rajta. Krémezem mindenfélével, már alkoholt is használtam rá de jajj :/.
Aloe Vera vagy shea vaj tartalmú krém nincs otthon?
Hát nem tudom, hogy segít-e külsőleg, de belsőleg tejjel szokták leöblíteni, mert valahogy elveszi a csípő érzést. Én megpróbálnám egy tányérba önteni és abban áztatnám a kezem. Jobbulást!
óóó! erre lehet, hogy csak az idő a gyógyír.
Igaz, ez is beválhat! A tejben van olyan enzim, ami semlegesíti a csípős érzetet keltő cuccot (kapszaicint)
Bár sajnos nem próbáltam még, de a NYX Bare With Me Skin Veilt is nagyon dicsérik.
Köszi, ezt is megnézem!
Ma kevertem a Jawbreakert és a Mini Breakert.
Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker paletta Lemon Drop nevű fényes sárga szín került a mozgó szemhéjra, a külső V-be a Mini Breaker Hot Fudge, ebből satíroztam a mélyítőbe is. A két szín közé tettem egy nagyon pici Slice-ot, csak az átmenet kedvéért. A mélyítő fölötti részen Double Scoopot és Wow-t satíroztam el. Belső szemzugba Jawbreaker került, alsó pillasorba Hot Fudge, a szemöldök alá pedig a matt fehér Virgin
Tarte BB krém
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
RCMA porpúder
Benefit Hoola bronzer
Benefit GALifornia pirositó
The balm Mary-Lou manizer
Maybelline Snapscara spirál
Deborah Milano folyékony rúzs - 01
Juliette has a gun - Not a perfume
Köszönöm szépen a tanácsokat @anon46483502, @anon27689852, @umpalumpa! Végülis az idő győzött, de azért megdöbbentőnek tartom hogy 4 óra múlva múlt el. Gondolkodtam hogy tejben áztatom, de párom lebeszélt róla hogy éjszaka áztassam, mondjuk szerencsére nem is volt rá szükség. Egyébként van itthon aloevera gél, friss szúnyogcsípésre, csaláncsípésre kiváló, viszont a szúnyogcsipés hegei iszonyat begyulladtak, azóta is lilás-rózsaszínek. Aloe vera növény van itthon, már azon voltam hogy rakok rá :D, de szerencsére enyhült :). Mindenesetre csípős paprikát feldarabolni ezentúl kesztyűbe fogok :).
Mai smink:
KAP poralapozó nedvesen alkalmazva
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer Pressed Powder (ma reggel megláttam a pan alját)
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
H&M pirosító Sunrise Pink
Mary Lou highlighter
Lovely szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
TIU Color Cube paletta: szaténos bordót satíroztam a mélyítőbe és külső v-be, a citromsárga ment a mélyítő fölé, a barack pedig a teljes mozgó részre.
Essence Berry On paletta matt sötétbarnájával mélyítettem kicsit a külső v-t, fényes sötét lilás tónusú bordó az alsó pillatőbe.
Belső szemzugba a Mary Lou highlighter került
L’oreal Unlimited szempillaspirál
CP Lippie Stix- Brink árnyalat
@anon27689852 tette fel a kérdést, hogy mennyi idő a reggeli sminkelés. Ma lemértem stopperrel. Próbáltam nem sietni, hanem ahogy napi szinten sminkelek. Összesen 16 perc volt, ebből 7 perc az arc, 9 pedig a szemsmink.
Ez egy egészséges időtartam alatt elkészített szép, komplett smink. Nem ám a 40 perc, mint nekem!
Hát nagyon ügyes vagy!!! A reggeli készülődés se fog így gondot jelenteni.
Most látom milyen póklábak lettek az alsó pillák. Ezért egyre inkább nem szeretem a L’oreal Unlimited spirált, mert nagyon tapasztja a pillákat.
Szerintem, az csak a közeli fotón látszik…
Nekem is 25 perc volt ma, de úgy, hogy alapozót nem használtam, csak bb-t (az gyorsabb), csak egyféle porpúderrel, és tegnap előre összekészítettem, hogy mit fogok használni, mert a szememet már tegnap kitaláltam, hogy ma kipróbálom azt a khaki barnás színt, hogy hangsúlyt kapjon.