Mit használtál ma?

Mai smink
El DW alapozó (el is fogyott)
Mac Select Sheer púder
Catrice szemöldökceruza
Too Faced Natural Face arcpaletta matt és szaténfényű bronzere mixelve
Maybelline FaceStudio Blush-40 Pink Amber
Becca Opel highlighter
Milani szemhéjalap
Nabla Poison Garden paletta: matt csintszínnel (Canvas) fixáltam az alapot. matt mályvás barna Zen mixelve a matt ciklàmen Berry Bite árnyalattal. Ez ment a mélyítőbe. Fènyes sötétlila Craving a külső v-be. Alsó pillatőbe is ezt tettem de kevertem a matt kèkkel ( Majorelle)
Essence Berry On paletta: szaténos lilás bordó a mozgó rèsz közepére, rózsaszínes barackos a belső részre.
Essence You Better Work spirál
TIU folyèkony rúzs nude árnyalat

K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p

7 Likes

Nagyon szép a szemed! :heart_eyes:

1 Likes

Mai smink
Készülve a délutáni szülői értekezletre igyekeztem no makeup makeupot összehozni, ami most valamiért nagyon klasszul sikerült. Gyors, 20 perces smink, és sajnálom, hogy nincs előtte kép, mert legalább 6-7 évet lesminkeltem magamról. :slightly_smiling_face:

Urban Decay Primer potion
Lorac Mega Pro 3 paletta
Ahogy máskor is, ha megbízhatóságra, kellemes végeredményre törekszem rövid idő alatt. Creme alapnak Vintage a mélyítőbe, Walnut a külső V-be, Bellini a mozgó szemhéjra, Snow a belső szemzugba, Vintage az alsó pillatőbe.
Nabla Dazzle liner - Mantra
Tarte BB primer
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Becca under eye brightening setting púder szem alá
Hourglass Veil setting powder mindenhova máshova
Benefit Hoola bronzer
Benefit GALifornia pirositó
The balm Mary-Lou manizer
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs - Sunday Funday

Juliette has a gun - Not a perfume

IMG_20190902_101309

IMG_20190902_101233

11 Likes

Nagyon szép finom smink lett, ez a Lorac paletta egy álom lehet. Ezt szívesen beszerezném!

2 Likes

Az Ace Beauté Flair palettája is menni fog, ha valakit érdekel.

1 Likes

Hű, de régen írtam le, mit használtam, pedig…
Smashbox Pore Minimizing Primer
Lioele CC krém
Nars korrektor
Too Faced Peach Perfect púder
The Balm Desert bronzosító
Milani Luminoso pirosító
ABH Moonchild Glow Kit talán a Star árnyalat?
ABH pomádé + Essence szemöldökceruza + Catrice szemöldökspirál (nagyon tuti vagyok szemöldökfronton)
wet n wild Photo Focus szemhéjalap
JSC Blood Sugar paletta: a matt barackos színnel lealapoztam a szemhéjamat és elsatíroztam a mélyítőben. A nagyon pink, szaténos Cavityt felvittem a mélyítőbe és a külső v-be, az arany csillogó színt felütögettem a mozgó rész közepére, a halvány rózsaszín fényes színből pedig a belső szemzugba vittem fel.
Az alsó pillatőben elsatíroztam az egyik világosbarna matt színt és a pink Cavityt, a sötétbordó Comát a külső részében, amire ráerősítettem a Pupa bordó-arany Multiplay szemceruzával.
Lovely Vampire Lashes
Huda Beauty Honeymoon rúzs

Parfüm: Armani Sí minta (ma el is fogyott)

2 Likes

Imádom az Armani Sí edp-t. Neked bejött?

2 Likes

Nekem is van Armani Sí, nagyon szeretem :slight_smile:

1 Likes

Néha túl édesnek éreztem, de tegnap meglepően jólesett.

Mai őszi smink (ma szinte csakis drogériás termèkeket használtam)
Bourjois AirMat alapozó keverve Nyx Can’t Stop Won’t Stoppal
Mac Select Sheer púder
TIU szaténfènyű bronzer
TIU bogyós gyümölcs àrnyalatú pirosító
Catrice Kaviar Gauche highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Revolution Soph X paletta: matt fehérrel (Penguin) fixáltam az alapot, matt világosbarna Tiramisu a mélyítőbe, matt téglavörös Danger a külső v-be, fényes sötétlila Mixed Berries a mozgó rész külső felére és az alsó pillatőbe. Középre a TIU Virtual Eyeshadow lilán irizáló rózsaszín (azt hiszem neked is ez van meg @anon27689852) belső részre Soph x paletta fényes vilàgos rózsaszín Pink Champagne. Ez a szín a paletta leggyengébb színe. Ecsettel szinte használhatatlan, ujjal is csak alig. A többi árnyalattal viszont elégedett vagyok. Matt fekete szemhéjporral (Nightmare) húztam tusvonalat.
Maybelline Snapscara szempillaspirál
KAP rúzs Julia árnyalat (lilás)
Chopard Wish parfüm

A képeken valamiért pinkesnek tűnik a sminkem, pedig lila. De egyszerűen nem tudtam színhű fotót készíteni, hiába süt a nap.

K%C3%A9p

8 Likes

Nagyon szép lett ismét! Igen, ez a TIU mono van meg nekem is, nagyon tetszik, tegnap is kentem belőle még a Nablákra, mintha nem lett volna még rajtam elég lila, meg rózsaszín. :blush:

1 Likes

Annyira meg voltam elégedve a másik árnyalattal, hogy beszereztem ezt is. :blush:

1 Likes

Ma egy teljesen natúr no makeup-ot csináltam. Nagyon rég volt rajtam ennyire szolid smink, de ma ehhez volt kedvem.
Termékek:
Maybelline Baby Skin primer
Lancome stick alapozó
KAP korrektor szem alá
Mac Select Sheer Pressed Powder
PF Butter Bronzer
Tarte mini pirosító Pop árnyalat (üde rózsaszín)
Becca Opal highlighter
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
NYX Lingerie Matt 6-os szemhéjpúder paletta: csontszínnel fixáltam az alapot, matt vörösesbarna ment a mélyítőbe, meleg matt sötétbarna a külső v-be és alsó pillatőbe. Mozgó részen megerősítettem a csontszínt, belső szemzugba tapogattam egy kis Catrice Kaviar Gauche highlightert. Minimálisat feltettem belőle a mozgó rész közepére is.
Essence You Better Work szempillaspirál
Lovely K Lips folyékony rúzs Lovely árnyalat
EL Modern Muse Chic Edp
K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Jó lesz a munkahelyi első napra! :+1:
Ezt a K-Lips folyékony rúzst én is szeretem! 2 árnyalatom van belőle, az egyik ez.

Én is szeretem, már látványos rajta a fogyás. Pedig nem használom nap mint nap, mert rengeteg ajakkencém van, de szívesen nyúlok érte.

1 Likes

Gyönyörű szép! :blush::blush:. Kár hogy nem ilyen pinkes színű tényleg :). Bár kiváncsi lennék az igazi színére :).

1 Likes

Nagyon tetszik ez a szolid sminked! Egyszerű, mégis nagyon gyönyörű :).

1 Likes

Köszönöm @Szandika kedves vagy. A lilás sminknél a külső v sötétlila volt, a mozgó rész közepére felvitt Trend it up Virtual Eyeshadow viszont inkább rózsaszín és ahogy ráesik a fény lilás fényben játszik. Nagyon szép szín, ráadásul most 500 Ft a Dm-ben az összes árnyalat. Rajtam Milani alappal estig lerobbanthatatlan, meg is lepődtem ezen mert nem vártam tőle sokat.

1 Likes

A mai nap tényleg azért sminkeltem, hogy nézzek ki valahogy, mert az elmúlt 3 éjjel 4,5 - 5 órákat aludtam (éljen az iskolakezdés, könyv- és füzetfedés, stb.). Talán ezért is került a kezembe a Dreamy paletta. :smiley:

Urban Decay Primer Potion
Nabla Dreamy paletta: Lullaby a mélyítőbe és fölé, Dogma a külső v-be, Vanitas a belső szemzugba és a mozgó rész belső felére, a Dogma és a Vanitas közé pedig átmenetként egy kevés Inception.
Az alsó pillasorba is a Dogma került.
Tarte BB primer, most éppen BB krémként
Rimmel ecsetes korrektor szem alá
Hourglass Veil porpúder
Essence the blush pirosító - 10
The balm Mary-lou manizer
Maybelline Snapscara spirál
Nabla Denude rúzs - Jolie

Juliette has a gun - Not a perfume

IMG_20190904_135737

9 Likes

Tegnap én is a Nabla Dreamy-t használtam! De ma már újra a Soul Blooming rózsaszínjeit és liláit a változatosság kedvéért. :smiley:

Apropó, itt vannak már a könyvek a csomagautomatában! :slight_smile:

2 Likes