Mit használtál ma?

Azért nem olyan rossz az a 40 perc! Ha le tudsz faragni 5 percet, akkor szuper ügyes vagy. Persze, ha azt nézzük, hogy reggel emiatt 40 perccel előbb kelsz, akkor soknak tűnik :smile:

2 Likes

Jegyzeteléssel együtt 40 perc vagy csak maga a smink :smile: ?

1 Likes

Ki kell próbálni! Aztán minden kiderül, és mindenki derül. :wink:

2 Likes

Tejfölt ne tegyél rá szerintem.

Szerintem se rakj rá tejfölt, elvileg az nem jó napégésre! :slight_smile:

Mai smink (elfelejtettem lemèrni de kb 20 perc)
Garnier BB krém
Guerlain korrektor
TIU púder
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
Chanel pirosító Rose Initiale
highlighter ma kimaradt
TIU szemöldökpúder (ma valahogy nagyon világosra sikeredett, majd igazítok rajta)
Milani szemhéjalap
CP Trough My Eyes paletta: Matt sárga Wild Soul a mélyítő fölé satírozva, matt narancs Euphoric a mélyítőbe, matt bordó Missbehave a külső v-be, matt barnás bordós Divina az alsó pillatőbe, fényes bordó Nocturne a mozgó rész külső 1/3 részére, szatén pink Lomo a középső részre, fényes narancsos tónusú réz Mesmer-Eyez a belső 1/3-a. Belső szemzugba fényes pezsgő Lúcido. Szemöldök alatti részre matt csontszín In A Wink.
(hú jó sok színt használtam)
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs Kinda Sexy árnyalat
Victoria’s Secret Bombshell parfüm

a szemöldököm túl világos lett, azon később igazítottam. A fotón úgy tűnik mintha nem egyformára lenne sminkelve a két szemem, de szerintem ez csak a fények miatt van.

unnamed

unnamed1

7 Likes

De gyönyörű :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:. Művészet a szemhéjfestés! :).

2 Likes

Kicsit kapkodósabb mozdulatokat kellene bevetnem, mert nagyon kényelmesen, ráérősen, de ugyanakkor elmélyülten dolgozok. :smile:

2 Likes

Arra jó, hogy hűsít. De erre a hideg víz is. Legutóbb én is tejfölt tettem, és hát, még ha érdemben tényleg nem segít, a hűsítő hatás nagyon jól esett.

1 Likes

Úgy tudom, a tejföl egyáltalán nem segít, ráadásul dunsztolja a bőrt, felmelegíti és nem hagyja lélegezni.

2 Likes

Mai smink

Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker paletta: Virgin a szemöldököm alá, Good morning a primerre.
JS Mini Breaker: Double Scoop és Orange Crush keverve a mélyítőbe és fölé, Purple Punch a külső V-től befelé elsatírozva, kb 80%-ig a teljes mozgó szemhéjra, de legbelülre a Foreplay került. A külső V-t még picit sötétítettem a Bite Me-vel, végül a szemhéj közepére ujjal felpöttyintettem egy kis Slice-ot. Belső szemzug: Oral.
Az alsó pillatőbe Purple Punch és Hot Fudge keverékét tettem.
Tarte BB krém
Becca under eye brightening korrektor
Hourglass Veil púder
Too Faced Chocolate Soleil matte bronzer
Hourglass Ambient blush - Diffused heat
Sleek highlighter paletta
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs - Sunday Funday

Juliette has a gun - Not a perfume

IMG_20190828_102657

IMG_20190828_102724

13 Likes

Omg. Imadom ezeket a színeket!!

1 Likes

Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok kedves Kokapu :kissing_heart::sparkling_heart:!!! Ezek a színek annyira szépek, olyan jól tudod őket összeállítani, hogy kezd tetszeni a paletta. Pedig az ilyen nagyon erős pinkes -narancsos, sárgás színekre nem gondoltam, hogy vevő leszek,de a szemeden
egyre jobban tetszenek az alkotások

3 Likes

Isten éltessen (tegnapi) szülinapod alkalmából kedves @Kokapu :heavy_heart_exclamation::birthday: :clinking_glasses:+ :lipstick::lips::prayer_beads: :nail_care: :pouch: --> :gift:

1 Likes

Nem tudok, mert itt nincs. Csak kefírt meg natúr joghurtot találni a boltokban. Pedig jó rá, gyermekkoromban sokszor lehámlott a hátam.
Még vörös néhány testrészem. Ez van ha az ember 2 éve volt utoljára huzamosabb ideig bikiniben a szabadban.

2 Likes

Aloe verás gél jó rá.

1 Likes

Az volt már tegnap, hialuronsavas termék is. Az idő megoldja… .

Köszönöm!
Nekem az (is) tetszik, hogy a Mini Breaker csak 9 pan, és mégis a tegnapi és a mai szemsminknek egész más a hatása.
Egyébként én is hezitáltam még a Jawbreaker megvétele előtt, mert az nagyon tetszett, hogy ennyire színes, viszont kissé tartottam attól, hogy csak nagyon erős sminkeket láttam vele készülve. De aztán persze csak nem hagyott nyugodni, @Amadea is nagyon dicsérte, hát megvettem. És egyáltalán nem bántam meg, kár lett volna, ha kihagyom.
A Mini breakernél meg már nem volt ilyen jellegű “félelmem”, viszont a duo króm nagyon kíváncsivá tett, illetve a nagyban is imádom a fényes narancsot, ebben meg ugyanaz matt verzióban van. No meg ott a Hot Fudge, ami nagyon szép.

1 Likes

Nem tudom, hová szoktunk írni az első benyomásainkról egy-egy termékről, úgyhogy írom ide. The Body Shop Universal bronzing Balm https://www.thebodyshop.com/en-gb/make-up/bronzing/limited-edition-honey-bronze-universal-bronzing-balm/p/p003238
Nagyon-nagyon szeretem! Szuper gyorsan felhordható, szép, foltmentes a végeredmény, a színe igazi bronz. A panben látok csillámokat, de a bőrön már nem, inkább csak egy enyhe fénye van. Tömör, kisfejű ecsettel szoktam felhordani pofira, orrnyeregre, szemhéja, homlokra, ráerősítek ott, ahol egyébként is barnább az arcom. Imádom.
Dior Backstage Warm Paletta: https://www.dior.com/en_int/products/beauty-Y0012000-product?gclid=CjwKCAjwzJjrBRBvEiwA867bysup5ZYXSY2nPucKL2JmtUGnIBzbDGcEsa7IUYZLJctRt5H049IC9hoC-B0QAvD_BwE
Megtörtem, elkezdtem ujjal felhordani a szemhéjfestékeket. Nem tudom, meddig fogom tudni csinálni, nagyon érzékeny a szemem, emiatt egyáltalán nem szeretek ujjal a környékén sem matatni, de a fényes színek annyira hullanak, hogy muszáj. Azért nem szeretek a szememmel kezdeni és utána alapozni, mert ha a lepotyogó festéket el kell távolítanom egy kendővel (márpedig ez rettenetesen potyog), akkor leszedem az előzőleg felvitt arcápolási/szemkörnyékápolási termékeket. Egyébként nagyon tartós, a fényéből sem veszt, ha egyszer felkerül, akkor tényleg a helyén marad, nem tudom leizzadni sem.

2 Likes

A palettában az 1-es szín micsoda? Valami alap vagy fény vagy sima satírozó? Lehet, h nem figyeltem jól a leírást :thinking: