Mai szemsmink:
INGRID Cosmetics szemhéjalap.
ZOEVA Offline világosabb csontszíne az egész szemhéjra,
Nabla Soul Blooming szemhéjpaletta kékeslila Flowery a mélyítővonal fölé, felfelé és befelé füstösítve, „ablaktörlő” mozdulatokkal elsatírozva,
a rózsaszín Boleroja, és az ugyancsak halványrózsaszín Climbing Rose monochrómja a külső v-be és a mélyítővonalba, ugyancsak felfelé satírozva.

Nabla Poison Garden szemhéjpaletta rózsaszín monochróm Rositája a mozgó szemhéj egészére. Majd ugyanezt a színt a mozgó szemhéj közepére egy aránylag merev lapos ecset segítségével ismét feltapogattam. A mozgó szemhéj közepétől ezt kintről a belső szemzug felé haladva elsatíroztam.
A fehér-kékeslilás finishű Adoration árnyalat a szemöldökcsontra, és a belső szemzugba, illetve a törtfehér matt Canvasból is ment még a szemöldökcsontra.
Az átmeneteket egy puha tiszta eset segítségével továbbtompítottam.

Tulajdonképpen a színek külön-külön nem láthatóak a végeredményen (ehhez nincs is elég nagy felületem), hanem egy sokfajta lilás-rózsaszínben pompázó szemhéjsminket kaptam.
Nude Trend It Up szemceruza az alsó vízvonalra.
Sötétkék essence szemceruza alul-felül a szempillatövekbe. Alul a külső szemzugtól kb. a pupilla közepéig kihúzva.
Trend It Up szempillaspirál az alsó szempillasorra (felül tartós műszempillám van).
Szemsmink után mindig le szoktam törölni a lehullott festéket a szemkörnyékről. Akkor is, ha semmi se látszik, mert mindig elég jól elszíneződik a vattakorong.
Ezután állok neki az arcfestésnek, mely során már bevetettem az új szerzeményeimet:
Douglas Perfect Radiance Foundation : Olyan, mintha nem is lenne semmi az arcomon, annyira a bőrömmel megegyező színű. Egy fényes finishű, kellemes viselet.
IsaDora Bronzing Powder 13-as matt árnyalata, Nem túl sötét, nem túl világos. Ezzel bronzosítottam/csontosítottam (ideje gyakorolni).
Trend It Up Pure Perfection Highlighter stift az orrcsontra (az orrom hegyére nem szoktam),
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-pure-perfection-highlighter-stift
EL szemhéjpaletta pirosítója,
Hourglass arcpaletta.
Catrice szemöldökceruzával korrigáltam a szemöldököm kopásait, majd az ugyancsak Catrice szemöldökformázóval fixáltam.
Ajak:
A Trend It Up szájceruzának a rúzsom színével szinte egyező árnyalatával megrajzoltam a szájkontúrt és enyhén ki is festettem vele az ajkaimat. Ezzel is erősítve a rúzsom színének finishét és tartósságát.
Estée Lauder Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick Hot Chills árnyalata, ami egy fényes, kellemesen üde narancssárga szín. Jól illik a lebarnult és bronzosított arcbőrömhöz, a kék szemeihez.
40 percembe telt mindez. Faragnom kellene belőle!