Az ilyen pasztelles és rózsás színekről valamiért azt gondolom, hogy nem állnának jól nekem, de lehet hogy csak ki kellene próbálnom. Bár pl. ruhák terén sem hordok túlságosan ilyen színvilágot, és lehet hogy ezert idegenkedem tőle
Ruhák terén én sem hordok pasztel-rózsaszín színt,de,biztos vagyok benne, hogy jól állna neked!
Milyen jól áll ez a szín is!
Köszönöm szépen!
Esti smink (Savaria Karneválra jöttünk)
EL DW alapozó
Too Faced paletta fènyes bronzere
Mac Wrapped Candy pirosító
The Balm Mary Lou highlighter
ABH Dipbrow pomade
Milani szemhéjalap
Nabla Poison Garden paletta (matt ciklámen, matt barna, matt bordó, fényes rózsaszín)
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence színezett szájfény
Nagyon trópusi hangulatú, olyan szép sminkeket készítesz!
Mai smink
Lancome stick alapozó
Mac Select Sheer Pressed Powder
UD Beached Bronzer
Max Factor Gorgeous Berries pirosító
The Balm Mary Lou highlighter
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Essence Berry On paletta: matt csontszínnel fixáltam az alapot, fényes barnás lila a mozgó rész külső felére, ezt satíroztam be a mélyítőbe is, fényes rózsaarany a mozgó szemhéj belső felére egészen a középső részig. Matt sötétbarna a külső v-be és alsó pillatőbe.
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence szájfény
Annyira jól állnak ezek a bordós-rózsaszínes-lilás színek!!!
Múltkor én a Poison Garden matt bordósciklámenjébe épp csak annyira mártottam bele az ecsetet, mintha égetne, hát… utána mégis megértem elsatírozni, hogy ne legyen túl harsány! Pedig esti smink készült, nem is nappali.
Köszönöm! Ez a smink is a Poison Garden palettával készült. Egyre inkább kedvelem a bordós, ciklámen, lila színeket magamon.
Ma csak egy végtelenül szolid szemsminket készítettem, mert be kellett mennem a munkahelyemre megbeszélésre, hogy pontosan mikor térek vissza.
Tehát a mai smink:
Bourjois AirMat alapozó
Guerlain korrektor
Mac Select Sheer Pressed Powder
Urban Decay Beached Bronzer
Colourpop pirosító Parakeet
Too Faced Natural Face paletta aranyfényű highlightere
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Urban Decay Naked Original paletta: matt világosbarna Naked a szélek elsatírozására, mélyítő fölé. Matt középbarna Buck a mélyítőbe, fényes barnás tónusú Sidecar a teljes mozgó részre, alsó pillatőbe fényes zöldes barna Darkhorse, fényes krémszín Virgin a belső szemzugba.
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Essence This Is Me rúzs 11 Amazing
EL Modern Muse Chic Edp
Nekem is ki kellene már próbálnom a Too Faced arcpalettámat, de félek tőle. Félek belenyúlni, illetve, hogy nem boldogulok majd vele!
Hehe, akkor nemcsak én vagyok ilyen… még most is tartok a Subculture palettától, nagyon ravasz dög.
A Subculture-t én is ritkán használom, bár pont múlt héten döntöttem úgy, hogy ősszel majd próbálgatom.
Az EL kis palettájával (kék-szürke árnyalatok vannak csak benne) se boldogultam a múltkor, félre kellett tennem egy időre. Gyűjtöm ahhoz is a bátorságot, de már vannak ötleteim.
Nálam is akkor fog előkerülni, tipikusan őszi színei vannak. Mindig nagyon figyelnem kell a használata közben, nehogy 2 paca legyen a végeredmény.
Esetleg nézegess róla videókat, néha elég egy kis mozdulat, ami ráébreszti az embert, hogy “Aha! Szóval így érdemes csinálni!”
Szerintem simán boldogulsz majd vele. Nagyon könnyű a használata és szép a végeredmény.
Természetesen a Mini Breaker palettát ma ki is kellett próbálnom.
Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Mini Breaker paletta: a Bubble gum és az Orange Crush (imádom, hogy most már matt változatban is megvan ez a szín) ment a mélyítőbe és fölé, keverve. Foreplay csak a mélyítőbe, pici Hot Fudge és több Bite me keverve a külső V-be, mozgó szemhéjra Oral (ez a duo króm szín megvan párszor, de ez a minőség mindent visz, eszméletlen), belső szemzugba Slice, alsó pillasorba Purple Punch.
Tarte BB primer
IT Cosmetics Oil-free CC krém
Becca under eye brightening korrektor
Hourglass Veil setting powder
Too Faced Chocolate Soleil matte bronzer
Hourglass Ambient blush - Luminous flush
Juvia’s Place loose highlighter - Nefertiti
Urban Decay All Nighter setting spray
Maybelline Snapscara spirál
Jeffree Star folyékony rúzs - Scandal
Juliette has a Gun - Not a perfume
Hú ez nagyon szép és szuperül áll. Ma èn is lilát alkottam
Nekem ez nagyon tetszik, igazi tündér vagy!
Ez a kedvencem eddig, nagyon tetszik,hogy sokféle színből áll! Olyan mint egy virágszínei