Mit használtál ma?

Tegnap én alkottam egy kicsit! :slight_smile: Sajnos a kép ismét nem adja vissza, élőben sokkal szebb volt.

K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p K%C3%A9p

10 Likes

Gyönyörű! Baromi jól áll ez a szín!

1 Likes

Köszönöm! :slight_smile::smiling_face_with_three_hearts:

Pedig annak idején amikor meg akartam venni ezt a palettát elég rendesen le akartak beszélni róla: mert hogy én meleg tónusú vagyok és nem állnak jól a hideg színek, nos nem érdekelt és csak azért is megvettem! :joy: Mindegyik színe csodálatos a palettának! (Huda Beauty Huda Nude)

4 Likes

Szokás szerint nagyon szép munka! Annyira jellemző a Huda palettának ez a színe, mindig megismerem, ha ezzel látok sminket.

1 Likes

Sok hasonló színt tartalmaz, én is azonnal meg ismerem! Kedvenc palettám! :heart_eyes:

1 Likes

Csodaszép vagy :star_struck::heart_eyes:

1 Likes

Szerintem nagyon jól áll, izgalmas és szép sminkek születnek a hideg-meleg színek kombinálásából. Ráádásul Huda hasonló színtípus, mint te, mégis egy ilyen palettát kreált.:yum:

3 Likes

Köszönöm :heart_eyes::heart_eyes::heart::heart:

1 Likes

Igen, nagyon szépen megfogalmaztad én is így gondolom! :smiling_face_with_three_hearts:
Ki szeretném használni ezt a palettát annyira amennyire csak lehet :drooling_face::drooling_face:

1 Likes

Nagyon szép lett a smink és te is az vagy! A glitterhez primert/ragasztót használsz vagy önmagában is használható?

1 Likes

Mai smink:
Garnier BB krém
TIU nyári kollekciós limitált bronzer
CP pirosító Parakeet
TheBalm Mary Lou highlighter
Catrice szemöldökceruza
Nyx Glitter primer
Essence Melted Chrome mono szemhéjfestékek (ezüstös és fényes narancs) mindkettő annyira fényes mint az olvadt fém.
A széleket a JP Warrior paletta matt meleg tónusú őzbarnájával satíroztam el
Maybelline Snapscara szempillaspirál
TIU folyékony matt metál rúzs
EL Modern Muse Chic Edp

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Gyönyörű lett! Nagyon tetszik ez a szín :heart:

1 Likes

Nagyon szép lett, ügyes vagy!

1 Likes

Wow, nagyon szépek! Még sosem próbáltam Essence monót, de ez nagyon meggyőző!

2 Likes

Mai smink.

Urban Decay Primer potion
Juvia’s Tribe paletta. Használt színek: Maasai, Oromo, Tutsi, Kuba, San, Koro.
Alsó pillasorba San és Oromo.
Tarte BB primer
Becca under eye brightening korrektor
Kat Von D Lock-it setting púder
Juvia’s Saharan blush vol. 2 palettából a Sola színt választottam elsőre, aztán úgy éreztem, hogy túl rózsaszín, ezért töröltem le belőle, és a Milani Color Harmony paletta korallos színével tompítottam.
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs - Sunday Funday

IMG_20190824_145926

8 Likes

Fekete hajunkhoz milyen jól állnak ezek a színek! :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm! :))

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Képzeld el, semmi féle alapot nem használtam! Csak a palettát! :o
Annyira jó minőségű ez a paletta, a glitter sem potyogott, nagyon könnyű használni! :slight_smile: Nekem a kedvencem.

1 Likes

Jó ezt hallani, mindig azért tartottam ettől a palettától, mert nagyon macerásnak képzeltem el a glitterek használatát

1 Likes

Pedig nagyon könnyű! Én kezdő vagyok szemsminkek terén, de ezzel a palettával könnyen ment minden. :slight_smile:
Szerintem neked ezek a színek nagyon jól állnának! :star_struck:

1 Likes