Mit használtál ma?

Gyönyörű mindkettő!

1 Likes

Mai smink:
Maybelline fit me alapozó
Essence adventure awaits jumbo bronzer 01 my happy place árnyalatban
Revolution Hot spice pirosító paletta
Catrice Eye brow stylist szemöldökceruza
RdeLYoung szemhéj alap
Essence my must haves 09 chilli vanilli a primer fixálására
Essence my must haves 07 mauvie-time! a mélyítővonalba
Soph x Revolution Cuppa Tea a szemhéj belső felére
Ugyan innen Danger a külső v-be
Revolution Fortune favours the brave Ice cloud a belső szemzugba
Essence Liquid ink szemhéjtus
Lovely Pump up curling mascara

A valóságban nem ilyen éles a smink széle, de sajnos a telefon így örökíti meg.
IMG_20190822_114258_958

11 Likes

Én imádom a szeplőid, de persze a smink is nagyon jó lett.

3 Likes

Haha köszönöm, én is szeretem őket, de sajnos csak nyáron szeretik ennyire mutogatni magukat. Szerencsére nem olyan problémás a bőröm, ezért próbálok általában alacsonyabb fedésű alapozót választani, hogy legyen esélyük áttünni.

2 Likes

Mai smink:
Yamuna por állagú ásványi alapozó
Annabelle Minerals ásványi korrektor
UD Beached Bronzer
Milani Color Harmony Pink Play pirosító
Catrice Kaviar Gauche highlighter
Lovely szemöldökceruza
Rdel Young szemhéjalap
Nabla Soul Blooming paletta: matt bőrszín Chamomile árnyalattal fixáltam az alapot. Climbing Rose a mélyítőbe és fölé satírozva, Garden Gate a mozgó rész külső felére, Philosophy a mozgó rész belső felére egészen a középső részig. Alsó pillatőbe fényes barna Garcon.
Essence You Better Work szempillaspirál
YSL Volupté fényes rúzs, 12-es árnyalat (fényes pink)

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Nekem is ezek a színek töltik ki szinte az egész nyaramat. :blush: Nagyon szép lett most is!

1 Likes

Bevallom az ötletet tőled loptam, hogy a Climbing Rose-t a mélyítő fölé satírozzam. Nagyon tetszik vele a végeredmény. Idáig mindig csak mattokat használtam arra a területre, de ezután kísérletezek majd más színekkel is.

3 Likes

Én most a Zoeva világos csontszínét + a Nabla Poison Garden fehér színét rakom alapnak, és így annyira szépen kidobják a Nabla rózsaszínjei és kekeslilája a színüket, hogy eszméletlen. Már 2 napja így csinálom, és ílyen szép még soha nem lett a végeredmény.

3 Likes

A Poison Garden nekem is megvan, ki is fogom akkor ezt próbálni :slight_smile:

1 Likes

Érdekes dologra lettem figyelmes, nem tudom hova írjak. Az általam használt testápolókon kattogtam hogy mégis hogy tartalmazhatnak parabént, mikor 2015 után be lettek tiltva. Megnéztem az összetevő listát a termékek hátulján, erre nem is tartalmaznak! Sőt a neutrogénának összevetve nincs is rossz összetevő listája. Szerintetek 6-7 év alatt ennyit változtattak a termékeken, vagy ez most milyen hiba? Nagyon sok összetevő nem egyezik meg!

Most láttam hogy mar javítják, régik az összetevőlisták szerintem. Szivesen segítenék, már sokszor gondolkoztam hogy beállnék szivesen a krémmánia csapatba, nagyon sok dolguk lehet, elkelhet a segítő kéz.

1 Likes

Néha én is belefutok ilyenbe, a termék adatlapján jelezheted, hogy változás történt!

1 Likes

Jeleztem :).

1 Likes

Mai smink:
Bourjois AirMat alapozó
TIU Skin Supreme púder
Too Faced Natural Face arcpaletta fényes bronzere
Max Factor pirosító Gorgeous Berries
Too Faced arcpaletta arany highlightere
TIU szemöldökpor
Milani szemhéjalap
Essence Berry on paletta: matt bőrszínnel fixáltam az alapot,matt sötét barack a mélyítő fölè, szatén bordó a külső v-be, mélyítőbe, alsó pillatőbe, szaténos lilás bordó a mozgó rész külső felére, mozgó szemhéj többi részére fényes barackos tónusú rózsaszín
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara spiràl
Maybelline rúzs Pink For Me

K%C3%A9p

K%C3%A9p

9 Likes

Ma nagyon nyűgösen, rossz közérzettel ébredtem. Először nem is akartam sminkelni, aztán úgy döntöttem, hogy inkább a Colourpop Sol palettából magamra öltök egy kis napsütést. :sun_with_face:

Urban Decay Primer potion
Colourpop Sol paletta: színeket passzolom, annyira emlékszem, hogy a mozgó szemhéjra a Floaties és az Unwind közé került egy kis Motel is, és hogy a belső szemzugba viszont a Too Faced Tickled Peach paletta legvilágosabb fényes színe van.
Tarte BB primer
Deborah Milano BB krém
Becca under eye brightening korrektor
Kat Von D Lock-it setting púder
Nars Laguna bronzer
Hourglass Ambient blush Diffused heat
Essence Berry on highlighter 02
Maybelline Snapscara spirál
Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Crush

Sahlini - La Femme

IMG_20190823_093858

IMG_20190823_093821

11 Likes

Nagyon szép!! Imadom ezeket a színeket! Ma nekem is szürke napom van!

1 Likes

Gyönyörű :heart_eyes::heart_eyes:, megint a lemenő naphoz tudnám hasonlítani :). Energiát és vidámságot sugároz a smink :).

2 Likes

Annyira szépek ezek a rózsaszín szemfestékek :blush:

1 Likes

Kíváncsi vagyok a véleményedre! Izgulok, remélem olyan jól beválik majd neked is, szerintem 2400-ért ajándék ez a paletta. :smiley:

1 Likes

Nagyon szép lett a sminked! Szuper ez a narancsos színkombináció, nagyon tetszik.
Egyelőre szépen tartja magát a smink, több mint 4 órája tettem fel, nem gyűlt össze csíkokba és nem kopik. Tényleg megéri az árát, ráadásul én 1500 Ft-ért vettem.

3 Likes