Mit használtál ma?

@anon27689852, túl a szép sminkeden :+1:, engem egyszerűen elbűvöl a csodás szemed és a tökéletes vonalú ês színű szemöldököd :clap: (ide mit használsz? Én holnapra várom az itteni Sephoraból 20%-os kupon kóddal rendelt KAT VON D pomadét Blonde színben + a TOO FACED Mini Better Than Sex szempillaspiralt), … és én meg vagyok győződve, hogy a te bőrőd, annyira hibátlan :ok_hand:, hogy igazából nem is igényli az alapozót.
Igazi szépséges 40-es signora vagy !!:wink::grin:

Megkérdezhetem milyen gyakran (milyen
technikával) csináltatod a szempilláidat, es mennyibe kerül?

2 Likes

69031471_418678241958730_2361144187778236416_n
Mai smink UD Naked Heat, és JP Zulu. Nagyon megtetszett ez a Pinterestes smink, mert sosem gondoltam volna, hogy türkizt és pirosas árnyalatokat ötvözzek, de nagyon jó együtt és imádom. Elhatároztam, hogy extra szín keverékekkel fogok kísérletezni a jövőben.
Micellás vizes lemosás, után kis fermentált élesztőgomba kivonat, majd Drunk Elephant Protinire az Australian gold botaniacal fényvédője került. Kis shape tape Tarte korrektor szem alá MAC highlighteres face&body alapozóval. A szemöldök most ABH pomádé caramel árnyalat, kis Becca kontúr, Bobbi Brown krém pirosító és egy Artdeco krém highlighter. Egy koreai szempillaspirál és kész is a mai smink.
68798361_407451306795236_3658119363644358656_n

12 Likes

Szuperek a színek! Olyan tengerpart-hatása van :heart_eyes:

1 Likes

Váó de jó! Én is ki fogom próbálni ezt a színkombinációt.

1 Likes

Isteni ez a színkombó :blush:

1 Likes

Annyira nyár, beleszerettem én is:).

1 Likes

Annyira meglepett, hogy ilyen jól lehet meleg és hideg színeket keverni. Teljesen rákattantam, hogy milyen extra színkombók vannak még. De ezt ide el kellett mentenem, hogy tuti eszemben maradjon:).

1 Likes

Annyira imádom én is. Nagyon meg kell jegyeznem, hogy megmaradjon a repertoárban, mert hajlamos vagyok mindig a megszokotthoz nyúlni, főleg reggel. Valahogy ezt is be kell építeni a hétköznap eszembe jusson sminkek közé:).

1 Likes

Szép lett a smink, de nekem az a huncut, vidám tekintet tetszik a legjobban, amit okozott. :wink:

2 Likes

Köszönöm:). Milyen érdekes, hogy rögtön meglátszik, ha valamiben jól érzi magát az ember, legyen az smink, vagy ruha, vagy hajszín, vagy akármi:). Nagyon tetszik most ez a smink és nagyon ól érzem magam benne. Teljesen feldobja a napom:D.

1 Likes

Ma ismét Jawbreaker paletta, és már megint Orange Juice szín, viszont arra gondoltam, most más kiegészítő színeket használok. Férjem szerint mandarint sminkeltem a szemhéjamra. :joy:

Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker paletta:Cone alapnak, Sour a mélyítőbe és fölé, plusz a külső V-be is. Orange Juice a mozgó rész közepére, Lemon drop a belső szemzugba és a mozgó rész belső részére. A külső V-be tettem még a Nabla Secret paletta Rosemary színét.
Alsó pillasorba Pupa multiplay ceruza 17-es, rá Sour.
Tarte BB primer, most primerként használva
Deborah Milano BB krém
IT Cosmetics Bye-Bye under eye korrektor
Catrice Caviar Gauche púder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder az arc többi részére
Benefit Hoola bronzer
Hourglass Ambient blush - Diffused heat
Essence Berry on highlighter a barackosabb árnyalat
Maybelline Snapscara spirál
Melt folyékony rúzs Seance

IMG_20190819_134910

IMG_20190819_134935

8 Likes

uhhde jó ez a sárga. Nagyon tetszik. Nagyon izgatja a fantáziám már a JS szemfesték minőség. Alig várom, hogy kipróbálhassam majd végre.

1 Likes

Köszi! Gyönyörű színek és jó minőség. Én az Alienről lemondtam, mert a Juvia’s palettákkal megoldom azokat a színeket is, de most a Mini Breakert megrendeltem a Marionnaudból, miután @Fiorentina megosztotta a 25%-os akciót. Bár 2 szín valószínűleg ugyanaz, mint a Jawbreakerben, de a többi szín nagyon izgatja a fantáziám. És hát jövő héten amúgyis szülinapom lesz.

2 Likes

Boldog szülinapot előre is:), Igen azt mesélted, hogy az Alien kihoztad Jp-kből. Majd mesélj, ha megérkezik a mini, kíváncsi vagyok arra is:).

1 Likes

Majd írd meg, bevált-e a pomádé! :wink:

Urban Decay Primer potion
Nabla Soul Blooming paletta:Chamomille alapnak, mélyítőbe kevés Flowery, mozgó szemhéjra Garden Gate, belső szemzugba Philosophy, külső V-be Caravaggio, elsatírozva a mélyítő felé, rajta egy kis Garcon.
Alsó pillasorba Pupa multiplay barna ceruza, rá Middle karma.
Tarte BB primer
Primerként használva nagyon király, gyönyörűen eltünteti a pórusokat, talán eddig ez a legjobb, ebből a szempontból.
Deborah Milano BB krém
Becca under eye korrektor
Catrice Caviar Gauche púder szem alá
Kat Von D Lock-it setting púder a többi részre
Nars Laguna bronzer
Hourglass Ambient blush Diffused heat
Sleek highlighter paletta
Pupa Duo lips twist-up 002
Limitált kollekcióban volt, egyik vége ceruza, másik rúzs

Lancome - Tresor fújós minta

IMG_20190820_201359

IMG_20190820_201325

10 Likes

Nagyon kis finom, selymes hatású lett ez a szemsmink. Szépen egymásba olvadnak a színek!

2 Likes

Egyáltalán nem tartott sokáig, pár perc volt az egész. Az ujjammal vittem fel a színeket és ecsettel satíroztam össze.

1 Likes

Az elmúlt 2 napban nem voltunk itthon, így szinte ugyanazokat a termékeket használtam sminkeléskor:
IT CC krém
TIU Skin Supreme púder
Hourglass Diffused Bronze Light bronzosító
H&M pirosító másik nap Lukéj Gabi pirosító
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Essence Million Nude Face paletta: egyik nap egy sötétebb fényes taupe színt vittem fel a teljes mozgó részre, majd egy matt világos szürkés tónusú barnával elsatíroztam, a másik nap pedig egy fényes világos pezsgőszínt tettem a teljes mozgó részre, matt barnával elsatíroztam, alsó pillatőbe pedig matt sötétbarnát vittem fel.
Essence You Better Work szempillaspirál
Rúzs:

1. nap TIU fényes rózsaszín rúzsceruza
  2. nap Mac Brave árnyalat

Mindkét nap Thierry Mugler Anger Edt-t használtam

1 Likes

Mai smink:
Lancome stick alapozó
Mac Select Sheer Pressed Powder
Guerlain Terracotta bronzosító
Max Factor Creme Puff pirosító
Revolution highlighter Peach Lights árnyalat
Lovely szemöldökceruza
Nyx glitter primer
CP Through My Eyes paletta: matt bőrszínnel (In A Wink) fixáltam az alapot, matt világosbarna (Sandalwood) a mélyítőbe és szélek elsatírozására, fényes pezsgő (Lúcido) a mozgó rész belső felére, fényes narancsos tónusú bronz (Mesmer-Eyez) a mozgó rész külső felére, középre pedig a fényes sárga arany (Muze) a mélyítőbe a matt sárga (Wild Soul) színt satíroztam, a külső v-be pedig a matt narancs (Euphoric) került. Alsó pillatőbe a fényes narancs és matt narancs keverékét tettem.
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
CP Lippie Stix Brink árnyalat

EL Modern Muse Chic
Az első képen mai smink, a másodikon pedig a vasárnapi amit elfelejtettem leírni, de szintén a Through my Eyes palettával készült, csak csempésztem bele a Zulu fényes kékjéből is.

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes