Mit használtál ma?

Jópofa ötlet, hogy így hasznosították a kapszulákat :slight_smile: Nekünk kisolló készlet van a márkától.

1 Likes

Váó, nagyon jó lett! Illenek hozzád ezek a vibráló színek.
Apukád csak akkor szóljon be, ha jobban csinálja.:stuck_out_tongue:

3 Likes

Ó de menő!
Sajnos (na jó azért nagyon is örültünk neki) mi nászajándékba Cremesso kávéfőzőt kaptunk, akik nem gyűjtik vissza a kapszulákat, és a kommunálisba javasolt dobni. :frowning: Nos amíg él a kávégép, addig ez a szeméttermelésünk fix forrása lesz. A kapszula PP-ből készül, “akárcsak a szemeteszsák”, ja és “nem igényel hosszú újrahasznosítási folyamatot”, valami ilyesmi áll a honlapon. Meg egy csomó mitől fenntartható a Cremesso c. rovat. Hát ettől épp nem. Úgyhogy ez nagyon elszomorít, pedig a kávé isteni finom.

1 Likes

Tegnapi smink nagyvonalakban:
Szemhéj: NABLA DREAMY EYESHADOW PALETTE
Arc: HOURGLASS AMBIENT LIGHTING PALETTE; MAC EXTRA DIMENSION BLUSH, Hard To Get árnyalat.
Ajak: ESTÉE LAUDER PURE COLOR ENVY SCULPTING LIPSTICK, Rebellious Rose árnyalat.

17 Likes

Nagyon szép és nagyon illik hozzád :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű vagy :)), igazán csodás a szemsmink és a rúzs :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép a smink, a hajad és te magad is!

2 Likes

Nagyon szép! Ez most kifejezetten jó lett! Nagyon illik hozzád ez a színvilág! :slight_smile:

1 Likes

Csodaszép szín átmenetek vannak benne :). Kedvencem lenne ez a szemsmink :). Sokszor hordd szerintem, nagyon illik hozzád :). Sokáig tartott megcsinálni? :slight_smile:

1 Likes

Gyönyörű vagy! :heart_eyes::open_mouth: Szerencsés ember a férjed! :wink:

2 Likes

@anon27689852, köszönöm hogy megmutattad hogy hogy kell csinálni ezt a (hogyis nevezzem :D), névmegjelölést a kukaccal :D.

1 Likes

:blush::blush: Ez nagyon aranyos mondat umpalumpa :).

2 Likes

Megnéztem a rúzsod :), hű jó drága :). 6 órát bír, ez nem semmi :D. Gyönyörű színe van :).

Itt vásároltam a rúzst (is) a KM zsibin, számomra megfizethető áron.

2 Likes

Köszönöm szépen Mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok! :blush:

A MAC pirosítónak tényleg van egy selymes fénye, de még nem tudom eldönteni biztosan, hogy ez nem a fölötte lévő Hourglass púdernek köszönhető-e. Ez további tesztelést igényel.

1 Likes

Wow, nagyon szép vagy!
És akkor alapozó/BB, vagy bármi ilyesmi nem is volt rajtad?
Gyönyörű a bőröd!

1 Likes

De igen, most komplett volt: alapozó, alatta primer.
Köszi. :blush:

1 Likes

Nagyon szép vagy, jól kiemeli a smink a szépségedet.

1 Likes

Mai smink.

Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker paletta: Good morning a primerre, Bubble Gum a mélyítőbe, Snack a mozgó szemhéjra, And what a külső V-be, a kettő közé Cotton Candy. Aztán rájöttem, hogy ez így túl rózsaszín, ezért a külső V-be tettem még a lila Bite Me-ből, a mélyítőbe pedig a Gum dropból. Nem sokat, csak annyit, hogy lilás-rózsaszín legyen. Alsó pillatőbe Delicius került Pupa ceruzára.
Deborah Milano BB krém
Becca under eye brightening korrektor
Catrice Caviar Gauche púder
Vidéken vagyunk, és nem mertem a Becca púdert magammal hozni, nehogy szétszóródjon.
Kat Von D Lock-it setting púder
Nabla bronzosító
Hourglass Ambient blush Luminous flush
Sleek highlighter paletta
Colourpop BFF kék spirál
Kat Von D folyékony rúzs - Mother

Armani - Sí (minta)
Mikor elkezdtem írni a listát, rájöttem, hogy a belső szemzugba nem tettem semmit, úgyhogy odapöttyintettem a Jawbreaker színből, de az a képen nincs rajta. :smiley:

IMG_20190818_141029

IMG_20190818_141050

9 Likes

De szép vagy :blush:! Gyönyörű a szemed, jól áll ez a rózsaszín szín :). A szemöldököd is nagyon szép :). Nagyon jó színe van a rúzsnak :).

1 Likes