Mit használtál ma?

És ez a lényeg :grin:

1 Likes

Urban Decay Primer potion
Paletta kavalkád :smiley: Jeffree Star Jawbreaker paletta Virgin színével alapoztam, aztán a mélyítőben és fölötte Brain Freeze-t szépen szétsatíroztam. Erre a Blue Blood paletta Blue Blood színe ment, de már vékonyabban, és koncentráltabban. Aztán a Juvia’s Place Nubian 2 paletta Cleopatra színét majdnem a teljes mozgó részen eloszlattam, kivéve a belső picit részt, oda a Zurit tettem. Ezután a Nabla Soul Bloomingből a Honey Dripet ujjal tapogattam fel a szemhéj közepére, de sajnos nem a kívánt zöldes fényt kaptam, hanem inkább rózsaszínest, úgyhogy a Secret paletta Play Hardja is fölé ment, de sajnos már nem tudott rajta olyan lenni, mintha eredetileg is csak ezt használom. Plusz a fényes folt kicsit nagy lett, biztos nagyok az ujjaim. :smiley:
Az alsó pillasort meghúztam az Urban Decay Game of Thrones kollekció Night King szemceruzájával, és fixáltam a Cleopatraval.
Deborah Milano BB krém
Becca under eye brightening korrektor + Becca under eye púder
Kat Von D Lock-it setting púder
Catrice Sun Glow matt bronzer
Physicans Formula Murumuru butter blush - Rosy pink
Ofra Pillow talk highlighter
Maybelline Snapscara spirál
GOSH Velvet touch lipstick - 002 matt Rose
ettől világosabbat képzeltem, el, úgyhogy rámentem még a
Maybelline Colordrama rúzsceruzával is - 140 Minimalist

Juliette has a Gun - Not a perfume

IMG_20190816_095850

11 Likes

Nagyon csini! :innocent:
Annyira jól áll a kék szemsmink, és nagyon összepasszol a rúzzsal is!!!

1 Likes

Áhh, olyan szép a bőröd!:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Igen, én is épp azt néztem miután kigyönyörködtem magam a szemében és a szájában. :star_struck:

2 Likes

Jaj de jól nézel ki!

1 Likes

Közelről sajnos nem ilyen jó a helyzet, főleg az államon nagyon tágak a pórusok (az arcomon is, de szerencsére ez a bb krém nem adja ki őket). :roll_eyes:

1 Likes

A rúzsod színe - a kép alapján - teljesen megegyezik az én EL Pure Color Envy Sculpting Lipstickem Powerfull árnyalatával!

1 Likes

Mindig azt mantrázom magamban, hogy minden bőrön vannak pórusok.:grinning:

2 Likes

Ó, de vannak ám!
Nekem pl. azért nem váltak be az ásványi por alapozók - bár az Annabelle-t még nem próbáltam -, mert képes beülni az összes pórusomba, és úgy nézek ki, mintha pöttyös lennék…

Köszönöm szépen, nagyon jól esnek a szavaid. :heart:

1 Likes

Annyira szép arcod van! :blush:

1 Likes

Most végeztem a sminkemmel, délelőtt nem voltam sehol, csak itthon takarítottam.
Bourjois AirMat alapozó
Guerlain korrektor
TIU Skin Supreme púder
Hourglass Diffused Bronze Light bronzer
Max Factor Creme Puff pirosító
Laura Geller Gilded Honey highlighter
Lovely szemöldökceruza
Milani szemhèjalap
Pupa Dot Shock paletta szaténos lilás taup színe a mèlyítőbe, gyönyörű érdekes árnyalatú rózsaszín a mozgó részre, belső szemzugba fényes jeges világosrózsaszín,
JP Zulu paletta matt lilája a külső v-be és alsó pillatőbe
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara spirál
KAP rúzs Julia (lilás tónus)

K%C3%A9p

K%C3%A9p

7 Likes

Köszönöm szépen!

Érdekes, mert én soha nem tartottam szépnek magam, legjobb esetben is csak átlagosnak. Sokáig volt is bennem egy elég erős kisebbségi érzés.
Aztán nem is tudom, talán a korral jött, vagy időközben megtanultam elfogadni magam, esetleg az, hogy jobban tudom már, hogy mi áll jól, de már jól megvagyok önmagammal

Egyébként most, hogy ezeket így írom, talán az is sokat változtatott rajtam, hogy elköltöztem vidékről, Budapestre.
Itt nincsenek azok a helyi jócsajok, meg menő csávók, mint otthon. Itt, ha péntek reggel feldobok egy ilyen sminket, az az én dolgom, otthon meg elkezdenének az ismerősök susmorogni, hogy vajon miért festette ki ez így magát?
Szeretek hazamenni, de mindig örülök, hogy Budapesten élünk.
Na, ez jó zagyva lett. :smiley:

8 Likes

Mai smink:
Maybelline Baby Skin primer
IT CC krém
Urban Decay Beached Bronzer
Milani Color Harmony Blush- Pink Play
CP On The Cusp highlighter
Lovely szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
A szemsminkemet az új CP Trough My Eyes palettával készítettem el. Nehéz volt választani a szép színek között, végül ezek mellett döntöttem: matt bőrszínnel (In A Wink) fixáltam az alapot, matt mályvás tónusú barna (Nostalgia) ment a mélyítőbe és fölé is satíroztam, fényes pink Lomo a mozgó rész közepére, a külső részre a fényes bordó Nocturne, a belső egyharmadra pedig a világos árnyalatú fényes arany vagy inkább pezsgő Lúcido. Alsó pillatőbe a matt meleg tónusú pirosat (Missbehave) kevertem az szintén matt nagyon sötét burgundi színnel (Divina)
Essence You Better Work szempillaspirál
TIU fényes rózsaszín rúzsceruza

Az első két fotó napfényben, az utolsó pedig árnyékban készült.

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

15 Likes

Hűváó, ezek a színek is pazaul állnak! :heart_eyes: Mindig ilyet használj! :+1:

1 Likes

Wow, de szép! Telitalálat neked ezek a színek!

2 Likes

@umpalumpa, @Kokapu köszönöm szépen! Egyébként élőben sokkal élénkebb, vibráló pinkes a külső rész. Vártam is, hogy apukám beszól majd ha meglát, hogy hogyan nézek ki, de nem mondott semmit :smiley:

4 Likes

Nem tudom, hogy melyik topikba lenne való (vagyis inkább egyikbe sem, hiszen nem szépségápolás), de mostanában sokszor esik szó az újrahasznosításról.
Férjem vette, használt Nespresso kapszulákból készült. Egyébként a Nespressóhoz vissza lehet vinni a használt kapszulákat.

FB_IMG_1566040204150

6 Likes

Nagyon jól állnak ezek a korallos árnyalatok! Szép lett :slight_smile:

2 Likes