Mit használtál ma?

Mindenkit megihletett a rossz idő, a tiéd is tök jó lett.:blush:
Láttad, hogy újra elérhetőek a Lukéj Gabi termékek?

1 Likes

Na, jó, ilyen szép smink láttán egyre jobban vágyom egy Lorac palettára.:blush:

1 Likes

OMG az Autumn leaves milyen csodaszép tőle!

1 Likes

Igen, csak rettentő drága.

1 Likes

Jaj jaj, nagyon. Linkeltem itt pár napja, majdnem 20e és csak 6 szín.

1 Likes

Nagyon szépek az átmenetek, meg úgy az egész szemsmink is :slightly_smiling_face: Én nagyon örültem az időjárásnak, ilyenkor szívesebben sminkelek, mert várhatóan nem fog lefolyni rólam egyik része sem :grinning:

2 Likes

67847655_521585205250058_8285291140060545024_n
Újabb Jp próbálkozás: Zulu, Tribe, Nubian 2, és egy ősrégi Douglas paletta, amit nem gondoltam, hogy ilyen jól be tudok illeszteni a többi sminkem színvilágába. Gondoltam próbát teszek a random 3 paletta legyen valami ötletemmel, de aztán kaptam egy kék szemsmink rendelést a páromtól, így született meg ez a kék verzió, amit még én is el tudok képzelni magam. Nem vagyok ugyanis egy nagy kék szemfesték rajongó.
68599857_924634611234488_7067035761178050560_n

10 Likes

Hú, nagyon különleges lett, és jól is áll :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm:). Kicsit feszélyez, hogy csak az ennyire erős sminkből látszik bármi is rajtam, de a szemüveg is sokat árnyékol ám. Szerintem úgy hétköznapra sem bálkirálynős. Direkt megkerestem az összes meleg árnyalatú kékem és meglepett, hogy többet is találtam. Ezt a sminket azért is osztottam meg itt, hogy nehogy elfelejtkezzem róla. Sokszor merül egy-két jobb ötlet a feledés homályába,de ezt a verziót szeretném még majd elkészíteni akár más színvilágban is.

1 Likes

Nagyon szép lett, illik hozzád.

1 Likes

Kedves vagy, köszönöm. Pedig nem a világom, de ideje nyitni:).

1 Likes

Meg egy ilyen hülyét a földön, mint én…
Szépen megcsinálom az arcom, majdnem kész a szemem. Aztán simán belenyúlok ecsettel a GoT paletta csillámos kék Frozrmen North színébe, hogy felütögetem a külső v-be.
A fél arcom tele lett kék bizgentyűvel.
Ha nem félnék, hogy a homlokomon is tönkrevágom a sminket, most szaporán ütögetném a fejem a hirdetőtáblába.

7 Likes

:smile:
Ezért csinálom meg elsőnek a szememet, hogy ilyen véletlenül se fordulhasson elő! :smiley:

2 Likes

Ó, sajnálom!
Ilyen sminkbalesetek nálam is gyakran előfordultak, ezért már én is jó ideje áttértem arra, hogy előbb a szemem festem.

1 Likes

Azért nem fordítottam meg eddig a sorrendet, mert mi van, ha sokáig elbabrálok a szememmel és nem marad idő az arcomra - elég hülyen néznék ki full szensminkben és csupasz arccal. De ha lett volna annyi eszem, hogy Fix±szal befújom az ecsetet, nem lett volna ilyen baj.
Nektek mennyi időtök van reggelente?

1 Likes

Igen, én is a szememet csinálom meg elsőnek, ahogy itt többen is írták.

1 Likes

Na ezt már én is akartam kérdezni! Én le sem merem ide most írni, hogy ma reggel mennyit vacakoltam csak a szememmel, mert újítani akartam, ugye… ennek eredményeként csináltam két színtelen pacát a mozgó szemhéjaimra.
Átlagban reggel minimum fél órát sminkelek. De szerintem inkább 40 perc. Régen ez megvolt negyed óra alatt. De az is igaz, hogy ez szerintem még a rutintalanságom miatt van. Abban bízok, hogy szép lassan csökkenteni tudom ezt az időt.

3 Likes

Sztem a fél óra teljesen rendben van. Nekem is kb. ennyi idő. Régen, rutintalanabb koromban elhúztam egy óráig is.:grin:
A fontossági sorrendem úgy néz ki, hogy arckrém-fényvédő, fogmosás, öltözés, primer, fesülködés, alapozás, korrektor, púder, szemöldök. Innentől attól függ, mennyi időm van. Bronzer/kontúr, pirosító, highlighter, szemhéjalap, szemfestés, rúzs, ja, meg a parfüm.

1 Likes

Húsz perc alatt megvagyok, de ha többet munkálkodok a szememen, akkor ebből lesz 25-30 perc. Én mindig az arcommal kezdem, utána jön a szemsmink.

1 Likes

Tegnapi sminkem, sajnos a kamera nem igazán adja vissza. :confused:
Huda Beauty New Nude palettával készült. :slight_smile:
Nagyon könnyű volt vele dolgozni.

K%C3%A9p K%C3%A9p
K%C3%A9p

11 Likes