Mindenkit megihletett a rossz idő, a tiéd is tök jó lett.
Láttad, hogy újra elérhetőek a Lukéj Gabi termékek?
Na, jó, ilyen szép smink láttán egyre jobban vágyom egy Lorac palettára.
OMG az Autumn leaves milyen csodaszép tőle!
Igen, csak rettentő drága.
Jaj jaj, nagyon. Linkeltem itt pár napja, majdnem 20e és csak 6 szín.
Nagyon szépek az átmenetek, meg úgy az egész szemsmink is Én nagyon örültem az időjárásnak, ilyenkor szívesebben sminkelek, mert várhatóan nem fog lefolyni rólam egyik része sem
Újabb Jp próbálkozás: Zulu, Tribe, Nubian 2, és egy ősrégi Douglas paletta, amit nem gondoltam, hogy ilyen jól be tudok illeszteni a többi sminkem színvilágába. Gondoltam próbát teszek a random 3 paletta legyen valami ötletemmel, de aztán kaptam egy kék szemsmink rendelést a páromtól, így született meg ez a kék verzió, amit még én is el tudok képzelni magam. Nem vagyok ugyanis egy nagy kék szemfesték rajongó.
Hú, nagyon különleges lett, és jól is áll
Nagyon szépen köszönöm:). Kicsit feszélyez, hogy csak az ennyire erős sminkből látszik bármi is rajtam, de a szemüveg is sokat árnyékol ám. Szerintem úgy hétköznapra sem bálkirálynős. Direkt megkerestem az összes meleg árnyalatú kékem és meglepett, hogy többet is találtam. Ezt a sminket azért is osztottam meg itt, hogy nehogy elfelejtkezzem róla. Sokszor merül egy-két jobb ötlet a feledés homályába,de ezt a verziót szeretném még majd elkészíteni akár más színvilágban is.
Nagyon szép lett, illik hozzád.
Kedves vagy, köszönöm. Pedig nem a világom, de ideje nyitni:).
Meg egy ilyen hülyét a földön, mint én…
Szépen megcsinálom az arcom, majdnem kész a szemem. Aztán simán belenyúlok ecsettel a GoT paletta csillámos kék Frozrmen North színébe, hogy felütögetem a külső v-be.
A fél arcom tele lett kék bizgentyűvel.
Ha nem félnék, hogy a homlokomon is tönkrevágom a sminket, most szaporán ütögetném a fejem a hirdetőtáblába.
Ezért csinálom meg elsőnek a szememet, hogy ilyen véletlenül se fordulhasson elő!
Ó, sajnálom!
Ilyen sminkbalesetek nálam is gyakran előfordultak, ezért már én is jó ideje áttértem arra, hogy előbb a szemem festem.
Azért nem fordítottam meg eddig a sorrendet, mert mi van, ha sokáig elbabrálok a szememmel és nem marad idő az arcomra - elég hülyen néznék ki full szensminkben és csupasz arccal. De ha lett volna annyi eszem, hogy Fix±szal befújom az ecsetet, nem lett volna ilyen baj.
Nektek mennyi időtök van reggelente?
Igen, én is a szememet csinálom meg elsőnek, ahogy itt többen is írták.
Na ezt már én is akartam kérdezni! Én le sem merem ide most írni, hogy ma reggel mennyit vacakoltam csak a szememmel, mert újítani akartam, ugye… ennek eredményeként csináltam két színtelen pacát a mozgó szemhéjaimra.
Átlagban reggel minimum fél órát sminkelek. De szerintem inkább 40 perc. Régen ez megvolt negyed óra alatt. De az is igaz, hogy ez szerintem még a rutintalanságom miatt van. Abban bízok, hogy szép lassan csökkenteni tudom ezt az időt.
Sztem a fél óra teljesen rendben van. Nekem is kb. ennyi idő. Régen, rutintalanabb koromban elhúztam egy óráig is.
A fontossági sorrendem úgy néz ki, hogy arckrém-fényvédő, fogmosás, öltözés, primer, fesülködés, alapozás, korrektor, púder, szemöldök. Innentől attól függ, mennyi időm van. Bronzer/kontúr, pirosító, highlighter, szemhéjalap, szemfestés, rúzs, ja, meg a parfüm.
Húsz perc alatt megvagyok, de ha többet munkálkodok a szememen, akkor ebből lesz 25-30 perc. Én mindig az arcommal kezdem, utána jön a szemsmink.
Tegnapi sminkem, sajnos a kamera nem igazán adja vissza.
Huda Beauty New Nude palettával készült.
Nagyon könnyű volt vele dolgozni.