Nagyon szép a festés formája, és a satírozás is!
Köszönöm.
Köszi! A valóságban nem ilyen éles a külső v, bírom, hogy a telefon átvarázsolja a sminket.
Szerintem jól mutat!
Uhh baromi jó!
A jó időt kihasználva ma én is izgalmasabb sminket tettem fel. Kontúroztam is, belefejeltem a highlighterbe, és annyi pirosítót tettem, hogy a végén igazi játékbaba fejem lett. Ma inkább az arcra fókuszáltam, a szememen csak visszafogott rózsaszín szemfestés és egy kékes-fekete tusvonal van. Képet nem nagyon tudtam olyat csinálni, hogy visszaadja. Sem a tusvonal színe, sem a doll face pofikám nem jön át, hiába próbálkoztam.
Mai smink:
Garnier BB krém világos árnyalat (új szerzemény)
Guerlain korrektor
RCMA púder
Carli Bybel paletta bronzos highlightere bronzosítóként használva
Lukéj Gabi pirosító 6-os árnyalat
Mac Double Gleam highlighter
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Carli Bybel paletta: fényes aranytónusú bézs a mozgó részre, fényes rózsaszín a belső szemzugba, matt mályva a mélyítőbe, fényes bronz az alsó pillatőbe.
TIU szempillaprimer
Maybelline Snapscara szempillaspirál
KAP rúzs Encore árnyalat
Thierry Mugler Alien Edt
Köszi!
Érdekes, hogy képeken a szemsmink még csak-csak látszik, de az arcból jóformán semmi, hiába vakít a highlighter annyira, hogy külön lankát hoz létre az arccsontomon.
De jó, igazán üde, természetes hatásúnak látom :).
Ma nem hagyhattam ki, hogy az új Lorac Mega Pro 3 palettát használjam. Ha ez nincs, talán nem is sminkelek, amilyen fos (bocs) az idő.
Urban Decay Primer potion
Lorac Mega Pro 3 paletta: először a Pink cream színnel lealapoztam a primert (újabban csak a mozgó rész fölé teszek ehhez, magára a mozgó szemhéjra nem), ezután a Pecan nevű leborulokaszépségeelőttolyangyönyörű színt a mélyítőbe és fölé satíroztam. A széleit Toffee-val dolgoztam el. A belső szemzugba a Snow került (és a szemöldök alá is) a mozgó rész belső harmadára a Tulle, Rose quartz középre, a külső V-be pedig a Hickory. Az alsó pillatőbe egy Pupa világosbarna szemceruzára pedig a Walnut.
Tarte BB krém
Becca under eye brightening korrektor + Becca under eye púder
Kat Von D Lock-it setting púder
Hourglass Ambient blush - Diffused heat
Maybelline Snapscara spirál
Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - Crush
Juliette has a gun - Not a perfume
Hát én imádom, annyira gyönyörűek a színek, ráadásul baromi könnyű a palettával dolgozni, szinte magától satírozódik. Érdekes módon a palettákban úgy tűnik, mintha porolna, de a szemem alá nem hullott semmi.
Ez tényleg nagyon jó paletta lehet, olyan “selymes” hatású a szemsmink vele.
Köszönöm! Nagyon szeretem a Carli Bybel palettát mert az összes szín kihasználható, természetes, pikk-pakk össze lehet vele hozni egy hétköznapi sminket.
Ez csodás lett!
@Amadea, @Anheszenamon mindketten nagyon szépet alkottatok, úgy tűnik, a rossz idő kedvez a sminkeknek.
Igen, én is azt (is) imádom bennük, hogy olyan igazán szép, elegáns a végeredmény. Van sok szép és tényleg jó minőségű palettám, amiket mindet imádom, de azt mindig észreveszem, hogy ez valahogy más kategória.
Mintha photoshoppolva lenne a szememen a smink.
Igen, ma mindenki nagyon csuda sminket készített! @Kokapu, @Anheszenamon nagyon szép lett mindkettőtöknek!
Na, a tegnapi ígéretemhez hűen, ma aztán magamra kentem minden gyalázatot! A szemsminkem – a barátságtalan reggeli időjárás ellenére - maradt a hagyományos: egy kis kékeslilával megijesztett üde rózsaszínes, a Nabla Soul Blooming és Poison Garden palettákból. (Lesz majd még bőven alkalom a barnás – narancsos színek bevetésére!)
Az arcomon az Annabelle Minerals fényes alapozóját dolgoztam el. Festettem magamnak egy jó beteg kinézetű fejet, olyan fehér voltam, mint az egykori mentőautók. Ijedtemben gyorsan raktam rá bronzosítót is, amivel sikerült egyensúlyba hozni a fejemet a nyakammal. Pirosítónak ugyancsak az Annabelle Minerals Rose pirosítóját használtam.
A számon EL Pure Color Love Raw Sugar (narancssárgás-barnás-rózsaszínes) árnyalatát viselem.
Igen, és ismét próbálkoztam én is a végeredmény lefotózásával, de katasztrofális eredménnyel, így kép nem lesz. Nagyon irigylem a kedves kolleginákat, akik szebbnél-szebben lefényképezik a sminkjeiket, én erre alkalmatlan vagyok sajnos.
u. i.: És piros bőrkabátkát viselek, dacolva a reggeli morcos időjárással.
Élmény volt olvasni!
Nekem pedig élmény a fotókat nézegetni.
Szép lett a mai sminked IS!
Köszi! Nos, hidegek a színeim, de annyira szeretem a meleg árnyalatokat, hogy csakazértis használom őket.