Persze nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki a kis ufómat
Alien paletta:
Phone Home a mélyítőbe és fölé satírozva, X-Files a külső v-be, Moon Rock a mozgó rész külső felére és az alsó pillatőbe, Ufo a mozgó rész közepére, Interstellar a belső szemzugba, Titan a szemöldök alá.
Mondddd, hogy tetszik! Ugyeugyetetszik?
A mai szemsmink. Reggel fél 7-kor készült.
A telefonom meg új.
A valóságban nem foltos a mélyítővonal, direkt megvizslattam a tükörben…
De jól hangzik ez a házi peeling :D.
Egyre jobban kezdem megszeretni ezt az arcápolási rutint: este-reggel egy kis aloevera spray/ gél és Garnier micellás víz.
Majd valamilyen maszk: A kaktuszos és a mézes-avokadós nagyon-nagyon jó volt :).
Ezek nem okoztak pattanást. Kezdem feladni, hogy valamilyen normális arckrémet találjak, lehet inkább valami szérumot kellene találnom. Csak milyet :D.
Mi a gond a krémekkel?
Nagyon tetszik. Annyira szeretem ezeket a színeket, szerintem gyakran fogom használni ezt a palettát. Direkt nem használtam alá szemhéjprimert, csak az EL DW alapozóból pöttyintettem kicsit a szemhéjamra. 3 óra körül sminkeltem és este 10-kor még ugyanúgy nézett ki. Sehol egy kopás vagy csík.
Erről jut eszembe: annyira szeretem a Juvia’s palettákat de nekem borzalmasan beleül a szemhéjam ráncaiba. Egy csíkba összegyűlik, bármilyen alapot teszek alá (próbáltam Milani, Rdel Young és Nyx Glitter primert is) Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
Nem gondolom, hogy egy arckrém annyira fontos. Én sem használok és mégis van bőr az arcomon Skinsmarton nézz körül, rengeteg hasznos információt találsz, sőt úgy tudom még segítenek is megtalálni a megfelelő terméket.
Szerintem az aloe vera gél bőven jó hidratálásra, most én is azt használom. Van itthon olajam is, ha úgy adódna, hogy a bőröm igényelné, de nem túl gyakori, a 30 ml nem fogy el, 10 hónapja bontottam. Elég pénztárca barát a hidratálás
Egyébként én is nagyon szerettem volna megtalálni AZ arckrémet, de feladtam. Az én bőröm nem sokat kér az arckrémekből. Leginkább semmit.
De jó! Én is nagyon szeretem ezeket a színeket, mindig elönt az öröm, valahányszor előveszem a palettát (csak kicsit nehéz tartani fél kézben…). Élénkek a színek, mégis mintha lenne egy kis piszkos altónusuk (ezt jól megmondtam…), és nagyon könnyű őket használni.
Nem tudom, mi lehet a baj, nem tapasztaltam ilyet.
Nekem nincs gondom a JP színekkel szemhéjon, pedig többféle szemprimert használok én is, Rdel Youngot, MAC-et, NYX-et, Janre Iredalet, bár mondjuk nekem inkább száraz, normál a bőröm.
Vmelyik nap beszéltünk arról @Anheszenamon -nal, hogy mindig ugyanazt a technikát alkalmazzuk.
Ma kísérleteztem, persze a képen ebből semmi nem látszik. A narancssárga szíbt elsatíroztam az egész szemhéjon és a mélyítőben, a sötétbarnával meg erős külső v -t húztam, a felső szemhéjon befelé haladva vékonyítva. Az ABH MR paletta Burnt Orange és Cyprus Umber színét használtam. A belső szemzugba a Too Faced arcpaletta rosegold pirosítóját pöttyintettem, rá meg egy pici ABH Dream Glow Kit Unicort (csillámos rózsaszín).
Hogy mi volt az ihletadó kep, inkább nem mutatom meg, mert persze csak nagy vobalakban hasonlít rá, de üdítő volt eltérni a megszokottól.
Nagyon jó lett! És milyen jól áll ez a rúzs is!
Én tegnap csak minimál sminket használtam mert Szigligeten strandoltunk egész nap.
Ezeket kentem magamra:
fényvédő arcra: https://kremmania.hu/kremek/eyenlip-pure-perfection-natural-sun-cream-spf50-pa
testre: https://kremmania.hu/kremek/bioderma-photoderm-kid-spf50-spray
Smink:
Catrice Tinted Blur Mousse (alapozót, BB krémet nem akartam, ez a könnyed állagú cucc meg mégis kicsit egységesíti a bőrszínt)
Essence You Better Work szempillaspirál
YSL fényes, szinte színtelen rúzs https://kremmania.hu/kremek/yves-saint-laurent-volupte-plump-in-colour
Köszi. A Nabla egyik folyékony rúzsa, a neve persze nem jut eszembe. Ritkán használom, mert nem visszafogott darab.
Igen, nagyon jól áll ez a rúzsszín! Amit @Isabelle től kaptam ajándékba (kis clinique minirúzs), annak is hasonló színe van. Egyszer már kipróbáltam és tetszett magamon, pedig magamtól nem hiszem, hogy nyúltam volna ezért a színért!
Jó ilyen ismeretlen színeket kipróbálni, nagy rácsodálkozások születhetnek.
En @Montelino -tól kaptan mini Clinique-et, az is fukszia. És nagyon kényelmes.
Én tegnap és ma is a Maybelline Color Tattoo krém szemhéjfesték halványrózsaszín árnyalatát használtam alapnak, bekentem vele az egész szemhéjat. Nem hagytam ki a szemöldökcsontot és a belső szemzugokat se, itt a highlighter szerepét töltötte be, nagyon szép selymesen fénylik. https://kremmania.hu/kremek/maybelline-color-tattoo-szemhejfestek
A külső v-re és a mélyítővonal fölé, felfelé füstösítve, elsatírozva rámentem a Nabla Soul Blooming szemhéjpaletta rózsaszín Climbing Rose monochrómjával.
Majd a mozgó szemhéj középső 2/3-ától a szemzúg felé (befelé) elsatíroztam a Nabla Poison Garden szemhéjpaletta pezsgős halványrózsaszín Fabric árnyalatát (csodálatos!). És a paletta halványrózsaszín Rositájával pedig ráerősítettem a szemöldökcsont és a belső szemzug highlighterére.
Nude Trend It Up szemceruza az alsó vízvonalra.
Lila Rimmel Scandal Eyes 24h szemceruza alul-felül a szempillatövekbe. Alul a külső szemzugtól kb. a pupilla közepéig kihúzva Tegnap és ma is meglepő módon egész csinosra sikerült ez is.
Trend It Up szempillaspirál az alsó szempillasorra.
Catrice szemöldökceruzával korrigáltam a szemöldököm kopásait, a szemöldökömet Catrice szemöldökformázóval fixáltam.
Ma és tegnap is igazán jól sikerült a szemsminkem, amiről számomra esélytelen próbálkozás olyan fotót készíteni, ami visszaadja az eredményt. De az önbizalmamnak azért jót tett a sikerélmény!