Én tegnap és ma is a Maybelline Color Tattoo krém szemhéjfesték halványrózsaszín árnyalatát használtam alapnak, bekentem vele az egész szemhéjat. Nem hagytam ki a szemöldökcsontot és a belső szemzugokat se, itt a highlighter szerepét töltötte be, nagyon szép selymesen fénylik. https://kremmania.hu/kremek/maybelline-color-tattoo-szemhejfestek
A külső v-re és a mélyítővonal fölé, felfelé füstösítve, elsatírozva rámentem a Nabla Soul Blooming szemhéjpaletta rózsaszín Climbing Rose monochrómjával.

Majd a mozgó szemhéj középső 2/3-ától a szemzúg felé (befelé) elsatíroztam a Nabla Poison Garden szemhéjpaletta pezsgős halványrózsaszín Fabric árnyalatát (csodálatos!). És a paletta halványrózsaszín Rositájával pedig ráerősítettem a szemöldökcsont és a belső szemzug highlighterére.

Nude Trend It Up szemceruza az alsó vízvonalra.
Lila Rimmel Scandal Eyes 24h szemceruza alul-felül a szempillatövekbe. Alul a külső szemzugtól kb. a pupilla közepéig kihúzva Tegnap és ma is meglepő módon egész csinosra sikerült ez is.
Trend It Up szempillaspirál az alsó szempillasorra.
Catrice szemöldökceruzával korrigáltam a szemöldököm kopásait, a szemöldökömet Catrice szemöldökformázóval fixáltam.
Ma és tegnap is igazán jól sikerült a szemsminkem, amiről számomra esélytelen próbálkozás olyan fotót készíteni, ami visszaadja az eredményt. De az önbizalmamnak azért jót tett a sikerélmény!