Nagyon jól sikerült kísérlet!
Valóban dögös a rúzs!
Nagyon nem idevaló téma, de anyukámék ott laknak a közelben!
Hétvégén mindkét nap a Tarzan parkban voltunk a fiúkkal, nem sminkeltem. Ma sem kellett volna, pláne nem kellett volna nekem is ma kezdeni kísérletezni. De hát, azt hittem, ezzel időt fogok spórolni. Nem.
Urban Decay Primer potion
H&M folyékony szemhéjfesték - metálos fényes bordó szín.
Az az igazság, hogy ez nekem pár hónapja megvan úgy, hogy ki sem próbáltam. Megvettem, aztán valahogy tartottam tőle. Na ma éreztem elég önbizalmat hozzá.
Szóval felkentem ezt, de valahogy nem voltam félkészülve az intenzitására. Gondoltam elsatírozom (újabb rossz ötlet), akkor meg szanaszét maszatoltam. Végül a Natasha Denona Mini Sunset palettát hívtam segítségül. A világosbarnával elsatíroztam a széleket, a folyékony festékre tettem a szatén barnából, a belső szemzugba a legvilágosabb színből. A sötétbarnából került pici a külső V-be, és az alsó pillasorba.
Tarte BB krém
IT Cosmetics Bye Bye under eye korrektor
3W Clinique Dodo púder
Milani Baked blush Berry amore
Maybelline Snapscara spirál
Melt folyékony rúzs - Seance
Ezt csak ujjal oszlattam el a számon
Sahlini - La Femme
Ezt követően:
Izzadás 1: szaladtam a buszhoz, hogy elérjem.
Izzadás 2: egy régi, klíma nélküli Ikarus jött
Izzadás 3: 3-as metró.
Izzadás 4: a 34-es buszon máskor ezerrel megy a klíma, most bezzeg itt is csorog rólam a verejték.
Szerintem kár volt a gőzért.
Kép nincs, szerintem nem is lesz…
Nekem a Color Tattoo csíkban összegyűlik a szemhéjamon, akár van rajta por állagú szemhéjfesték, akár nincs.
Jaj, úgy bírlak! Csak a jókedvünk ne hagyjon el sose!
Én tegnap se használtam szemhéjalapot, mert ez volt az. Majdnem egész nap kirándultunk, voltunk napon is, izzadtam is és este 9-kor nem volt semmi baja! Magam is elcsodálkoztam!
Igen, hallottam már másoktól is, hogy jó tartós a szemükön, mondjuk akkor nem tudom, miért csodálkozom azon, hogy nekem nem az…
Mostanában nem igazán járok el itthonról, egész nap csak tanulok, így a fórumot se nagyon nézem és sminkelni sem szoktam, szombaton viszont elnéztem barátnémhez, így született ez a valami
Eveline Facemed+ kék flaskás micivíz
Neutrogena Pink grapefruit oil-free moisturizer
Biore UV Aqua Rich Watery essence spf 50+
Alverde Naturschön augencreme
Essence Get picture ready primer
Catrice wake-up effect camouflage színkorrektor (nagyon az utolsókat rúgja, úgy sajnálom, hogy már nem kapni:( )
NYX Bare with me Vanilla nude + Maybelline Fit me M&P 100 + Catrice világosító cseppek
Catrice Liquid camouflage 001
RCMA no-colour powder szemem alatt, Essence Brighten up banana mindenhol máshol
Trend it up! Pure perfection pirosítóstick 010
Catrice Kaviar Gauche blush&glow
Essence Sun club matt bronzer világosabb verzió
Colourpop Brow pomade Dope Taupe
Trend it up! szemöldökpor 010
Essence Make me brow blondy brows
Korrektor+RCMA púder szemhéjalapként
Colourpop Daddy SSS
Coastal Scents Violetville Hot pot
MakeupGeek Blacklight
Coloured Raine Crushin’ alsó szemhéjon
Colourpop Cherries Jubilee SSS belső zugban
CP Let me explain szemödökhighlightnak
Catrice Liquid liner matt
Essence Lash princess lila felül vízálló alul
Lovely H2O szájfény 04-es azt hiszem
CP All star spray
Megmutatom, miből indultam ki:
Nos, lehet, hogy átértékeled ezután a kísérletem sikerességet.
Háhh, beazonosították az egyik átszállóhelyemet!
Nagyon szép lett és ügyesen fotózol.
A tanuláshoz kitartást!
Na jó, de ez a smink amúgy is túl erős lett volna egy hétfői munkanaphoz. Te csak megalkottad a munkahelykompatibilis változatot.
Ehhez képest én szívós munkával két barna pacát varázsoltam a szememre.
Amik egyébként már aktív kopásnak indultak.
Egyébként a szemhéján az a szín, az eszméletlenül gyönyörű!!!
Csak szólok, hogy ne írogass ilyeneket, mert itt a főnököm és ilyenkor talán nem illene hangos kacagásban kitörnöm. Így is vissza kellett nyelnem a nevetést. Tudod milyen rossz az???
Köszönöm szépen!
2 hét múlva vizsga, úgy érzem lassan “szorul a hurok”
Ó igen, én is szoktam így járni!
Egyébként néztem a hétvégi képeidet, nagyon szép családod van! A lányod pedig nagyon hasonlít hozzád, büszke lehet az anyukájára, nagyon jó géneket örökölt.
Jaj, köszönöm szépen, kedves vagy! Igen, van egy kis közünk egymáshoz . Bár mindenki azt mondja, hogy hasonlítunk egymásra, én nem igazán látom.
Ilyenkor, amikor visszamegy, egy napig mindig olyan rossz… Aztán megszokom.
A mai egy nagyon spontán szerintem nagyon különleges smink lett, amiből természetesen semmi nem látszik. JP Nubian, Tribe, Zulu, Zoeva Spice of life. Rúzs ABH matt mini Spice árnyalat. Nude by nature por alapozó és sok kis egyén finomság. A mai smink kapcsán jöttem rá, hogy én nem szeretném az “egy hét egy paletta” kihívásokat. Sokkal inkább a “random 3 palettából legyen valami” a nekem való feladat. Amúgy nagyon megihlettetek a próbáljunk ki más technikákat is gondolattal. Nekem is van egy fix, amit a legtöbbet használok, de igyekszem kísérletezgetni, csak az nem a rohanós hétköznap kategória.
Mai smink:
Catrice Tinted Blur Mousse
KAP korrektor szem alá
TIU szaténfényű bronzosító
Bobbi Brown pirosító Clementine árnyalat
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Jeffree Star Blue Blood paletta: Deceased metálfényű azúrkék a mozgó rész külső felére, ebből satíroztam vékonyan a mélyítőbe is, szintén a mozgó rész külső részére tettem és befelé satíroztam a fényes szürkéskék Ice Tray árnyalatot. A mozgó rész belső és középső felére pedig a fényes bézs Crystal Flesh került. A széleket a matt barack Priceless színnel lágyítottam, szemöldök alá pedig a szintén matt Wealthy ment. Alsó pillatőbe a matt navy kék Undertakert tettem.
Essence You Better Work szempillaspirál
Essence Plumping Nudes szájfény 01-es világos bézs árnyalata nagyon szép fénnyel
Nagyon szép sminkeket csinál. A szemöldökét egyenesen imádom.
Most nézem, hogy ő fényes naranccsárgát használt, én meg mattot, jól van…