Ma egy nagyon élénk, színes nyári ruhát vettem fel, ahhoz készült a smink is.
Urban Decay Primer potion
Jeffree Star Jawbreaker paletta: Good morning a primerre, Bubble Gum a mélyítőben elsatírozva. Mozgó részen belülről kifelé: Snack, Cotton Candy, Delicious. Ez utóbbit tettem az alsó pillasorba is, egy Pupa lila szemceruzára.
Deborah Milano BB krém
Mostanában elég gyakran ez kerül a kezembe, ha nem akarok alapozó erősséget (IT CC), de a Neostrata színezett fényvédő lepúderezésénél azért többet, ugyanis most augusztusra értem el azt a színt, hogy a 01-es árnyalat nem sötét hozzám. Egyébként elég kellemes kis krém, most nagyon szeretem, szépen mutat a bőrömön.
Tarte Shape tape próba kiszerelés
Szem alá használtam leginkább, de mivel a próba kiszerelés nem visszazárható, így igyekeztem elhasználni, amennyit csak lehet, szóval ment belőle az államra, és a homlokomra, orromra is, ahol világosítani szoktak. A 16N a minta legvilágosabb színe, most pont jó, ha vennék, valószínűleg egy ettől világosabbat választanék, mert most a BB-hez pont jó, de a téli színemkor nem világosítana. Elsőre nagyon durván jónak tűnik az állaga, könnyen és nagyon szépen eldolgozható a szem alatt, majd meglátjuk, hogy estig hogyan muzsikál, de egyelőre tetszik. Eléggé hasonlít az IT Bye-bye under eye-ra, bár talán ez kicsit könnyebben használhatónak tűnik. Ha az elfogy, akkor lehet, hogy majd ilyet veszek. Mondjuk az IT-et csak pár hete bontottam ki, és 24 hónap a szavatossága, szerintem addig ki is tart (mert mellette még ott a Becca is), szóval ez nem mostanában lesz.
Becca under eye brightening púder szem alát
Kat Von D Lock-it púder a többi helyre
Nabla bronzosító
Tarte Amazonian Clay pirosító - ez is még a mintából
Ofra highlighter - Pillow talk, belső szemzugba is
Urban Decay All nighter setting spray
Colourpop BFF spirál - sötétkék
Jeffree Star folyékony rúzs - Scandal
Parfüm: Sahlini - La Femme
Köszi, @anon46483502, hogy eszembe juttattad!