Carmexet vettem aztán, mert hazafelé menet a DM-ben ez volt csak kapható azok közül, amiket ajánlottatok. Az normális dolog, hogy miután bekenem vele az ajkaimat csíp, éget, mindent csinál vele egy ideig? Tudom, hogy van benne menthol, meg minden, de akkor is…
A szám egyébként nincsen kicserepesedve, és pirosodást se látok rajta.
Nekem is bizserget pár percig a mentol miatt de elmúlik. Ha esetleg irritált az ajkad akkor viszont okozhat kellemetlen érzést. Elmúlt azóta?
Fentebb írtam, mi van velem…
Mai smink:
Sundance Sensitive Sonnenfluid arcra és nyakra:
https://kremmania.hu/kremek/sundance-sensitiv-sonnenfluid-spf50
Mac Studio Fix Fluid alapozó
TIU Skin Supreme púder
TIU bronzer: https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-sun-burst-bronzosito-testpuder
Milani Dolce Pink pirosító
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Juvia’s Place Zobo matt ciklámen a külső részre és halványan elsatírozva a mélyítőbe, Giza fényes világos bézs a mozgó rész 3/4-ére, fényes bordó Calabar az alsó pillatőbe.
TIU szempillaprimer
Essence You Better Work szempillaspirál
YSL Volupté Plump in Colour rúzs 1-es árnyalat
EL Modern Muse Chic
Ez most különösen tetszik!
Juj, de szép! Ez melyik Juvia’s paletta?
A Carmex csípheti az irritált ajkakat. A Blistex is kicsikét, de ezekben az a jó hogy fertőtlenítenek is, a sima ajakbalzsamokkal ellentétben. (Pl. herpesz esetén kifejezetten ajánlottak, vagy egyéb fertőzés esetén is).
Tényleg ez kimaradt! A Masquerade paletta.
Szuper!
Ez megvan nekem is, legalább nem érzek kényszert, hogy meg kell vennem.
Nagyon szép, olyan kis finom, mégis látványos.
Köszönöm! Ráadásul pár perc alatt készen volt.
Nagyon jól áll neked a rózsaszín!
Ügyes vagy, szép lett
Ez most nekem is nagyon tetszik, sokkal fiatalosabb, nagyon illik hozzád! Ez a szín nagyon jól áll neked is!!
Köszönöm
Nagyon jól áll ez a szín, és szépek a szemeid!
Köszönöm, neked is olyan jók a rózsás színek! Sötét szemnél ez a jó, minden jól áll. Bár én mindig kéket szerettem volna, de megpróbálom a barna pozitív oldalát nézni, minden színnel ki lehet emelni
Milyen jól áll a rózsaszín!
Nagyon köszönöm! Pedig sokáig úgy tartottam, hogy a rózsás és bordós árnyalatok nem állnak jól, mert beteg külsőt kölcsönöznek, de aztán egyre inkább megtetszettek magamon
Igen, én is így vagyok vele. Régen úgy örültem volna barna helyett kék vagy zöld szemnek, aztán egyszer a fodrász panaszkodott, hogy milyen kevés szín áll jól neki a zöld szeméhez, bezzeg mi barnák milyen szerencsések vagyunk. Akkor elgondolkodtam és tényleg. A barna és fekete szemhez minden passzol. Meg a barna szemnek is annyi változata van. Anyukám és kisfiam szemszíne pl zöldes barna. Húgomé meg annyira sötét barna, hogy már-már fekete. Az enyém meg ilyen csokibarna mint a képeken.
Én is nagyon különlegesnek tartottam a kék vagy zöld szemet illetve vörös hajat ( még mindig annak tartom.)
De barna szeműek és hajúak bármilyen színbe öltözhetnek, illetve bármilyen színnel kisminkelheti magát :). Ez szerintem szuper és én is örülök hogy barna hajú/szemű vagyok :D.