Gyönyörű körmök
Nekem is pont nemrég mesélte a körmösöm, hogy a falnak tudna menni attól mikor a vendég azt mondja, hogy most csak egy egyszerű franciát vagy egyszerű baby boomert kér, mert azokat a legnehezebb szépen megcsinálni.
Ma: elfogyott a reggelre használt Clinique Pep-start mini hidratálóm, ezért a DE Protinit kenem fel toner után (ma még egy Giibon Cleansing Paddel is átmentem az arcomon), fényvédő előtt.
Smink:
Catrice Dr. Blur Primer
Fedőkutyulék
Becca korrektor szem alá, egy igazán csinos pattanás utáni foltra Nars korrektor
A’pieu fényvédős ásványi púder
ABH pomádé, Catrice mikro szemceruza és Catrice szemöldökspirál
Catrice Luminous bronzer
Clinique Berry Pop pirosító
Essence Berry on rózsaszínes highlighter
UD Primer Potion
Juvia The Warrior matt paletta szürkés taupe színe egész szemhéjra és a mélyítőbe
Ace Beauté Flair: a sötétbarna szín a mélyítővonalba, a nagyon szép kék Atlantis és a zöldeskék Pine nemtudommicsoda a külső v-be. A mozgó részre tettem egy pötty korrektort és nedves ecsettel az Essence Melted Chromes Zinc About You színét tapogattam fel, szülinapra kaptam a barátnőmtől. A belső szemzugba az Atlantis került ném ezüst Catrice highlighterrel. Az alsó pillatő külső felébe szintén az Atlantis.
Lovely Vampire Lashes és TIU Skinny szps
JSC egyik nyári kollekciós rúzsa, Strawvalami, rajtam jóformán neon narancsssárga
Parfüm: Michael Kors Sparkling Blush minta
Tudnátok nekem ajánlani valami olyan, a DM-ben is kapható ajakápolót, ami hatásos?
Valamivel csúnyán elintéztem az ajkaimat, ilyen még nem is fordult velem elő.
Őszintén remélem, hogy nem az EL rúzs okozta, mert az nagyon hihetetlen lenne számomra!
Viszont most már második napja dinnyézek esténként, és arra is gyanakszok, bár elég hihetetlennek tartom azt is. Ma reggelre az ajkaim már meg is voltak duzzadva .
Utoljára az áfonya okozott ilyen tünetet, azóta azt nem is ettem.
Az lenne a baj, ha nem lenne stílusod!
Már 20 éve allergiás vagyok a parlagfűre (szemviszketés, orrfolyás), szerencsére ez egyre inkább múlóban van. Évről-évre enyhébbek a tünetek. És most szerintem itt a megoldás, amire nem is hiszem, hogy az ajakápoló használni fog:
Keresztallergia lényege
A keresztallergia azt jelenti, hogy bizonyos anyagok képesek más anyagot helyettesíteni, utánozni, ami az allergiás tünetek megjelenését eredményezheti. Egyik leggyakoribb, és talán legismertebb a görögdinnye-parlagfű keresztallergia. A keresztallergia hátterében az anyagok kémiai szerkezetének hasonlósága áll. Olyan kicsi a két anyag közötti különbség, hogy sok szervezet, különösen akkor, ha már fokozottan érzékeny az egyik anyagra, nem tud különbséget tenni közöttük.
A folyamat lényegét sokszor tévesen értelmezik. A légúti allergiák jellegzetes tünetei az orrdugulás, viszketés, orrfolyás, tüsszögés. Azonban aki tüsszög a görögdinnyétől, az allergiás rá, ez estben tehát nem keresztreakcióról van szó. A keresztallergiáknak ez esetben az orális allergia szindróma kialakulásában van szerepe. A parlagfű allergiások csekély százalékánál görögdinnye fogyasztása után szájüregi viszketés, ajak, nyelv, garat vizenyő, néha hasi görcsök lépnek fel.
Mi az a fedőkutyulék ?
Jelenleg Cosrx korrektor, Lioele CC krém és a L’Oreal True Match highligter elegye. Mostanaban nem esnek jól az alapozók, ez a keverék olyan kis lágy, krémes, kézzel is eldolgozható. Nagyon szép bőrképet ad.
Szia. Nekem ez az ajakápoló segített mindig, remélem hogy neked is hasznodra lesz és rendbe jössz.
https://kremmania.hu/kremek/alverde-koromvirag-ajakapolo
Körömvirágos Alverde, olcsó és nagyon szuper.
Nekem a fehér tubusos Blistex a kedvenc
DM-ben kapható ez is?
Sok helyen vettem már, szerintem elég általános termék, szinte biztos hogy DM-ben is van. Auchan-ban vettem legutóbb, de tuti máshol is vettem már belőle
A carmex is jó, de én nekem nagyon sokat segítettek az Isana ajakápolók az olivás meg az intenzív ajakápoló :).
Nekem a stiftes Carmex a kedvenc ajakápolóm. Kapható Dm-ben is.
Mai smink:
Yamuna poralapozó
TIU nyári limitált kiadású óriás bronzere
TIU szatén fényű pirosító 055
Catrice Glow Patrol highlighter 03 Icon
Lovely szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Teljes mozgó szemhéjra Mac Expensive Pink fényes arany tónusú rózsaszín, külső részre Nabla Soul Blooming Paletta Climbing Rose színe, mélyítőbe matt meleg barna Nabla monó (Petra) alsó pillatőbe fényes meleg barna a Soul Blooming paletából (Garcon) belső szemzugba Philosophy
L’oreal Unlimited szempillaspirál
Clinique Chubby Stick Intense -06 Rommiest Rose
Thierry Mugler Alien Edt
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
Ha görögdinnye keresztallergia okozza, nem is biztos, hogy van értelme vennem, de azért ártani nem fog! Illetve a jövőre nézve, nem baj, ha van otthon.
Most ugrott be: Fenistil géled nincs otthon véletlenül? Ha allergia okozza a duzzanatot, akkor segíthet.
De van, erre nem is gondoltam! Arra gondoltam, hogy iszok majd kalciumot. Bár nem is tudom, hogy a fenistilt rá szabad-e a szájra kenni…
Reggel szép telt ajkakkal ébredtem, de mostanra már sajnos leapadt!
Az aggaszt a legjobban, hogy az EL Pure Color Love rúzs kétnapos használata után jelentkezett, egy időben a 2 napos dinnyézésemmel. Merem remélni, hogy nem a rúzs az oka, Neked is van @umpalumpa, láttam a véleményeknél, gondolom nem volt tőle semmi bajod.
Azért nem gondolnám, hogy a rúzstól van, mert még a szám belső része is bizsereg egy kicsit. Oda azért nem került a rúzsból.