Mit használtál ma?

Nagyon jópofa minta és szép a kivitelezés is. Kisgyerekkel valóban ez a köröm hossz a legideálisabb :slight_smile: Nyomda, matrica, vagy kézi festésű?

Mai smink:
Bourjois AirMat alapozó
UD Beached Bronzer
Too Faced Natural Face paletta sötétebbik pirosítója
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Nabla Soul Blooming paletta: matt liláskék Flowery a teljes mozgó szemhéjra, erre tapogattam fel ujjal a fényes, színjátszós Philosophy árnyalatot. Mélyítőbe matt barna Middle Karma, fölé satíroztam még a matt rózsaszín Bolerot. Alsó pillatőbe fényes barna Garcon.
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs Peach Blossom árnyalat

EL Modern Muse Chic Edp
K%C3%A9p

K%C3%A9p

4 Likes

Nagyon szép sminkeket készítesz.:slight_smile:

2 Likes

Ez most matrica. Ezek is az én körmeim :blush:
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p
K%C3%A9p

6 Likes

Nagyon köszönöm @Amadea :slight_smile: Sokszor azt érzem, hogy az összes sminkem egy kaptafára készül csak más színekkel, de hát hiába, ez vagyok én :smiley:

2 Likes

Igazán gyönyörű mind! A francia baby boomer nagy kedvenc, annyira kifinomult és mindenhez megy!

1 Likes

Igen, azt nagyon szerettem. Biztos lesz még ilyen körmöm újra.

1 Likes

Ezt én is érzem, próbálok mindenféle technikákat ellesni, hogy kicsit máshogy sminkeljek.

1 Likes

Húúú, ez nagyon jó ötlet, ezt majd kipróbálom! :slight_smile:

1 Likes

Úú, az a kagyló milyen menő!

1 Likes

Nekem is nagy kedvencem a francia baby boomer, legszívesebben mindig ilyet hordanék, de azt vettem észre, hogy a körmösök kerülik a franciát, túl sok a macera vele, ezért általában valamilyen színes zselét hordok, legtöbbször valamilyen világos rózsaszínt, vagy valamilyen nude színt.

1 Likes

Azok is jól hangzanak :slight_smile: Egyszer próbáltam magamnak baby boomert, szivaccsal, háát azért egynek elment de ezerszer szebb a profi általi. IMG_20190703_161003

6 Likes

Hú én nem tudom, hogy kell ilyet, eddig csak profival csináltattam.

Igazából egyszerű de közel sem olyan szép, mint a profi általi. Lefestettem alap nude-gyöngyházra, és szivaccsal ütögettem fel fehéret a végére, egyre halványabban a körömágy felé. Hát ez amolyan házibarkács, messziről nagyon szép volt :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Én is szoktam ezt érezni magamnál, meg hogy sokszor nem is annyira szembetűnő a különbség, hiába használok tök más színeket egy adott sminkhez. De végülis persze, hogy hasonló sminkeket készítünk, hisz olyanokat csinálunk ami jól is áll, előnyös.

2 Likes

Nálam is jellemző. Bár néha jó kipróbálni valami mást mert hátha beleszeret az ember :slight_smile: Pl. egyszer kipróbáltam, hogy a szemfestésnél a mozgóra teszem a sötétebb színt, és felfelé-kifelé világosítom satírral, és kiderült hogy sokkal jobban áll :slight_smile: (mert ugye pont fordítva szokták leginkább) Azóta a szemsminkjeim 90%-ban így készülnek. Az alsó szempillatő kihúzásánál meg fekete helyett meleg barnát használok vagy a sminkem domináns színét, így kevésbé lesz kemény a tekintetem.

2 Likes

Igen, a meleg barna a kor előrehaladtával is előnyösebb már, mint a fekete.

1 Likes

Igen, és spirálnál is, nekem ajánlották a barnát a fekete helyett. Van is itthon, de azért többségében még a feketét használom :slight_smile: De a barna sminkekhez tényleg szebb, “puhább” a barna szempillaspirál.

1 Likes

A baby boomer körmökért élek-halok. Ezt a videót már a jóég tudja, hányszor megnéztem. Egyébként is nagyon szeretem ezt a nőt.

1 Likes

Régebben, fiatalabb koromban én is hajlamosabb voltam színesebb sminkeket csinálni, de egy fiatal bőrön, feszes, nem löttyedt, nem lefele biggyedő vonásokkal szinte minden jól néz ki. Manapság már nagyon ki kell számítani az íveket, amiket használok, a textúrát, a színeket, stb., ezért én is mindig kb. ugyanazt a sminket készítem el. Van azért olyan, amit nem fogadok meg, pedig korosabbaknak ajánlják. Pl. nekem a barna szempillaspirál nem nyerő, mivel szőke a szempillám, és csak irtózatosan fekete, vastagított és hosszított szempilla mutat rajtam jól. Én a barna szemsminkhez is azt használom. A szemhéjamon pedig nem annyira szeretem a matt szemhéjpúdert, mert attól ráncosabbnak tűnik a szemhéj, inkább a krémesebbet kedvelem, és nem baj, ha picit csillogós is. A számra nem szeretem a matt rúzst, mert öregít, sokkal jobban áll a krémesebb vagy csillogósabb rúzs rajtam.

4 Likes