Helyi sztár körmösünk egyik munkája, amit kitesz mutogatni… El sem tudom képzelni milyen az, amit nem tesz ki a kirakatba…
Atyaisten. Gusztustalan.
Én azért szeretem, ha egy hétig kitart, általában hétvégén tudok időt szakítani rá. De én is így látom, a durvább színek nekem is jobban tetszenek rövid körmökön, ha hosszú, akkor inkább visszafogottakat kenek rá.
Oh, hát a mester az mester!
Lexa szabadkézi manikűrjeit imádom:
Úúúúristen, de jóóóó!
Eszméletlen ez a csaj, hihetetlenül kreatív.
Gyönyörűek a körmeid és a bőröd is :). Valamint ezek az ékszerek :)). Akár körmösnek is elmehetnél :).
De jóó :)).
Köszönöm mindenkinek nagyon kedvesek vagytok
Épp sütök halat és krumplit, olyan jó közben fórumozni :D.
Nagyon szeretem a halat, meg a krumplit is
Jó étvágyat hozzá!
Köszii , most elég sokan itt vannak barátok úgyhogy fel kell kötni a gatyát :D.
Nos, lányok… a Nyx glitter primer Tammy Tanuka pigmenttel kombinálva nagyon ütős. A fotón sajnos nem látszik, de veszettül csillog.
Wow! Nagyon jól nézel ki! Szemek, rúzs, minden!
Szuper kis színkavalkád, igazi summer feeling
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok. Sajnos csak ilyen hülye fejtartással látszott valami a szemhéjamból…
Nagyon köszönöm! Igen, ez tukán Direkt a nyaralásra csináltattam. Nyáron jobban szeretem az ilyen élénk színeket meg bohókás mintákat. De legtöbbször egyszerűbbet kérek. 4600 Ft-ot szoktam fizetni mintától függetlenül. Alatta teljesen a saját körmöm van, csak zselé réteg van rajta. Volt ennél hosszabb is, de ez bizonyult a legkényelmesebbnek. Ő a második körmös akihez járok. Az elsővel is elégedett voltam, csak ő nem a városunkban dolgozott hanem egy közeli településen, így meg kényelmesebb nekem, hogy biciklire pattanok és pár perc alatt ott vagyok.