Mit használtál ma?

szt%C3%A1r%20k%C3%B6rm%C3%B6s Helyi sztár körmösünk egyik munkája, amit kitesz mutogatni… El sem tudom képzelni milyen az, amit nem tesz ki a kirakatba…

Atyaisten. Gusztustalan.

5 Likes

Én azért szeretem, ha egy hétig kitart, általában hétvégén tudok időt szakítani rá. De én is így látom, a durvább színek nekem is jobban tetszenek rövid körmökön, ha hosszú, akkor inkább visszafogottakat kenek rá.

1 Likes

Oh, hát a mester az mester!:slight_smile:

1 Likes

Lexa szabadkézi manikűrjeit imádom:

5 Likes

Úúúúristen, de jóóóó! :heart_eyes:

1 Likes

Eszméletlen ez a csaj, hihetetlenül kreatív.

2 Likes

Gyönyörűek a körmeid és a bőröd is :). Valamint ezek az ékszerek :)). Akár körmösnek is elmehetnél :).

1 Likes

@Bella az is.:slight_smile:

2 Likes

De jóó :)).

1 Likes

Köszönöm mindenkinek nagyon kedvesek vagytok
:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Likes

Épp sütök halat és krumplit, olyan jó közben fórumozni :D.

3 Likes

Nagyon szeretem a halat, meg a krumplit is :slight_smile:
Jó étvágyat hozzá! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszii :blush:, most elég sokan itt vannak barátok úgyhogy fel kell kötni a gatyát :D.

2 Likes

20190806_072720
Nos, lányok… a Nyx glitter primer Tammy Tanuka pigmenttel kombinálva nagyon ütős. A fotón sajnos nem látszik, de veszettül csillog.

14 Likes

Wow! Nagyon jól nézel ki! Szemek, rúzs, minden!

2 Likes

Csatlakozok @Kokapu hoz! :star_struck:

1 Likes

Szuper kis színkavalkád, igazi summer feeling :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok. Sajnos csak ilyen hülye fejtartással látszott valami a szemhéjamból…:slight_smile:

2 Likes

Nagyon köszönöm! Igen, ez tukán :slight_smile: Direkt a nyaralásra csináltattam. Nyáron jobban szeretem az ilyen élénk színeket meg bohókás mintákat. De legtöbbször egyszerűbbet kérek. 4600 Ft-ot szoktam fizetni mintától függetlenül. Alatta teljesen a saját körmöm van, csak zselé réteg van rajta. Volt ennél hosszabb is, de ez bizonyult a legkényelmesebbnek. Ő a második körmös akihez járok. Az elsővel is elégedett voltam, csak ő nem a városunkban dolgozott hanem egy közeli településen, így meg kényelmesebb nekem, hogy biciklire pattanok és pár perc alatt ott vagyok.

2 Likes