A Dreamy-t is használtam nyáron, jó kis bronzos, rosegoldos sminkeket lehet vele készíteni. Tauz Nóra pont tavaly nyáron csinált vele naplemente sminket.
Igen, ezt láttam, köszi!
Az igaz, hogy ezzel is lehet nyári sminket csinálni, de valahogy én mégis egész nyáron csak a Soul Blooming után nyúltam…
Igen, tény, hogy a Soul Blooming sokkal tavaszibb/nyárias színeket tartalmaz mint a Dreamy. Nekem még a ma használt Eyescream paletta ilyen tipikus nyári. Ma jutott eszembe, hogy milyen rég vettem elő, pedig annyira szép.
Én is imádom ezeket a színeket! Hallottam már a márkáról, de sose nézegettem a termékeit, pedig nagyon szép ez a paletta!
Hát ez tényleg nagyon kis szép, találó kis fagyi árnyalatok
Végre lakkoztam. Essence, Colour Alike nyomdalakk, Seche Vite fedőlakk, Moyou lemez és nyomdafej.
Nekem ez a márka vált be a legjobban lemezben.
Jaj, de ügyesek vagytok Lányok! Na ez az, amihez nekem nincsen türelmem.
Nekem sincs. Inkább 4 hetente eljárok körmöshöz most már 12 éve
Most épp ilyen kis bohókás nyári
Hű de jó :). Nagyon tetszik ez a minta, sosem láttam még ilyet :). Sokba került? :). Mostanában egyre jobban vágyom valami szép műkörömre, vagy különleges körömlakkra, sosem rakok a körmömre semmit, vagy max átlátszós körömlakkot. Túl kicsi a kezem, béna is vagyok így nehezemre esik a körömlakkozás . Amúgy Tukánnak hívják ezt a madarat?
Nem semmi hogy 12 éve körmöshöz jársz :), csodás körmöket csinálhat :). Nagyon igényesnek tartom az ilyesmit . Most van rajtad műköröm vagy az igazi körmöd? :).
Az ilyesmi műköröm nagyon tetszene, a hosszúkás, hegyes nem jön be.
Gyönyörű, nagyon ügyes vagy!
Köszönöm.
Jaj, de cuki! Már eszembe jutott, hogy én is inkább csináltatom, de elég sok lakkot felhalmoztam, és hát szeretek vele vacakolni, ha van rá időm.
Én is pont emiatt nem csináltattam. Kikapcsol a lakkozás, ráadásul 2-3 nap alatt ráunok minden mintára Plusz van amikor piros ruha van rajtam, ahhoz francia manikűr dukál, van hogy neon színekbe öltözöm, olyankor a körmöm is olyan. Ha levágom akkor imádom a fekete lakkot, ha pedig hosszú (extrém gyorsan nő), akkor jöhet a francia, vagy világos pasztellek. Nyomdázni is szeretek és az is kikapcsol
Én magamnak csinálom, itthon
Épített zselés francia
Úú nagyon szép!
Köszönöm! Igyekszem!
Sokszor mondtam már, most sem bírom megállni, annyira ügyes vagy! Boldog lettem volna otthon, ha találok olyan “szakembert”, aki ilyen minőségű munkát csinál, de ne tudd meg… 2 napig bírtam elviselni a látványt, leszedtem magamnak. Kifelé álltak a körmeim, összetettem a két kezem és a körmeim elálltak, undorító volt. És ezt egy környékünkön kifejezetten jó hírű oktató készítette…
Egyébként ahogy feljött itt a köröm téma, eszembejutottál pont, hogy milyen szépen csinálod ezt is, azon gondolkodam, lehet meg kellene próbálkoznom vele. De nem tudom, tanév alatt is lenne-e hozzá ekkora kedvem, lendületem, mint most, szünet alatt
Hűváó, nagyon ügyes vagy! Csodaszép!