Mit használtál ma?

Én mindig félek ilyen helyeken autózni, gyerekkoromban is féltem és most is. Nem tudom az okát, nem érzem magam biztonságban.
Egyszer (kb. 10 éve) Győrből jöttünk kocsival haza decemberben, este 8 tájékán, akkora köd volt, hogy szó szerint semmit nem láttunk. Nagyon félelmetes volt.
Pár hete meg Balcsiról jöttünk haza este nagy viharban, az is borzasztó volt. A sötétben kis falvak között meg halálfélelmem van, pl. most nyaraláson mentünk Harkányból Pécsre, 25 perc kis utakon, vaksötétben… utálom. De mondjuk erre nagyban rátett hogy egy régi barátom így halt meg, éjjel beleszaladtak egy kombájnba 2 kis falu közötti úton :frowning:

Gyönyörű vagy! És annyira jól áll neked ez a vörös hajszín, hogy a helyedben semmi pénzért nem cserélném le másra. Milyen volt a koncert?

2 Likes

A tegnapi koncertélményemet megfejelve TI tettétek még szebbé a napomat!!! Hálásan köszönöm Nektek! :smiling_face_with_three_hearts:
A kutyafotók tüneményesek!!!
A Rick Astleyről pedig majd bővebben. :heart_eyes:

3 Likes

Imádom ezeket a kutyusokat :heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

Van valami frisseség, üdeség, fiatalság az összes képeden :). A vörös haj, nagyon nagyon jól áll :slight_smile:

1 Likes

Kis éééédes bogár! :heart:

2 Likes

Aranypofi! :heart:
Ugyanolyan jó dolga van, mint a mi kutyánknak. :relaxed:

2 Likes

Mai smink:

Urban Decay Primer potion
Ma újra a Jeffree Star Jawbreaker paletta volt soron. Álom ez a paletta, ma egy olyan színkombinációt hozott ki belőlem, amire talán más nem lett volna képes. Először a Virgin színt oszlattam el alapként, aztán a mélyítőbe a Cone-t satíroztam el. Külső V-be került a Tasty, mozgó szemhéjra az Orange Juice. Aztán gondoltam egyet, és a mozgó rész legbelső részére a citromsárga, matt Wow-t tettem, majd ez annyira megtetszett (pedig nem gondoltam volna, hogy én valaha erre “vetemedek”), hogy ezzel a citromsárgával szépen körbesatíroztam az egész sminket.
Tarte BB krém
Kat Von D Lock-it setting púder mindenhova, mert ma nem használtam korrektort szem alá, csak a BB-t vittem fel oda is.
Nabla bronzosító
e.l.f pirositó paletta két barnás színe keverve
Essence Berry on highlighter a barackosabb szín
Maybelline Snapscara spirál
Too Faced rúzs - Sunday Funday

Givenchy Angel ou demon Le Secret

A fotók annyira nem adják vissza a szememet, de még így is látszik azért.

IMG_20190804_131748

IMG_20190804_125913

12 Likes

Csodálatos az a paletta és a sminked is!

1 Likes

Tegnapi smink
KAP poralapozó (nedvesen hasznàltam)
Too Faced Natural Face arcpaletta matt bronzere
H&M pirosító- Sunrise Pink
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta highlightere
Lovely szemöldökceruza
KAP korrektor szemhéjalapként
BH Cosmetics Zodiac Love Signs paletta: fényes középrózsaszín a mozgó részre, fényes bordós a külső részre, fényes lilás bordó az alsó pillatőbe, Too Faced paletta rózsaszín highlightere a belső pillatőbe
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs- Peach Blossom

EL Modern Muse Chic Edp

K%C3%A9p

5 Likes

Köszi! Amúgy ez egy tökéletes paletta, mert végül is nem csak vad, erős sminket lehet vele készíteni, mégis szinte minden alkalommal képes kizökkenteni a komfortzónámból. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Mai smink
EL DW alapozó
RCMA púder
UD Beached Bronzer
Mac Wrapped Candy pirosító
CP On The Cusp highlighter
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Max Factor Copper (a neve ellenére egyáltalán nem rèz, hanem szürkés taupe) krémes szemfesték a teljes mozgó részre, erre tapogattam fel a fényes taupe Mac Subtle pigmentet, belső szemzugba CP highlighter, alsó pillatőbe JP Magic paletta matt tengerészkèk Yejide színe. A széleket a bronzosítóval satíroztam el.
Essence Liquid Ink tus
Essence You Better Work szempillaspirál
Mac rúzs- Modesty

EL Modern Muse Chic Edp

K%C3%A9p

K%C3%A9p

5 Likes

Catrice Dr. Blur primer
Fedőkutyulék
Nars korrektor
ABH pomádé + Catrice mikro szemöldökceruza
Becca hydra-mist púder
Catrice Luminous bronzer
Catrice Glowy highlighter
Hourglass pirosító
UD Primer Potion
JSC Jawbreaker paletta: sárgás beütésű matt bőrszín a teljes szemhéjra és a mélyítőbe, nemtudommilyensárga-mályva Fuck a mélyítőbe. A piros Licious és a sötétbordó szín a külső v-be. A belső szemzugba a fehéresarany Jawbreaker ment.
A külső v-be a Juvia’s Place bordó és sötétbarna színe került, az alsó pillatőbe végig a világosbarnát satíroztam el, a sötétbarnát a külső részében, a Zoeva barna, piros csillámos ceruzájával együtt.
A mozgó részre az Alien fényes petrolkék szine került, és tapogattam rá egy kicsit a GoT paletta egyik darabos, rózsaszínes színéből.
TIU Skinny szps + Lovely Vampire Lashes
TIU élénk, hideg pink szájceruza

Parfüm: Armani Acqua di Gioia

1 Likes

Ma magamhoz képest visszafogott “smink” készült, mert délelőtt temetésre megyek. Ráadásul nagyon korán kellett miatta elindulnom, úgyhogy eléggé minimál lett.

Alapozót nem használtam, a Neostrata Mineral fluid színezett fényvédőt púdereztem le. Előnye, hogy mivel nincs nagy fedése, nem létszükséglet mellé a pirositó sem.
Urban Decay Primer potion
Lorac Pro paletta: Mauve a mélyítőbe, mozgó szemhéjra a belső szemzugból kifelé: Nude, Pewter, Espresso.
Az alsó pillatőbe is tettem egy kevés Espressot.
Maybelline Snapscara spirál
Catrice Tinted lip glow - One shade fit áll
Ezt már a liftben tettem fel gyorsan meg, azért is esett erre a választásom. :smiley:

Lolita Lempicka Lolita

3 Likes

Mai szemsmink:
INGRID Cosmetics szemhéjalap.
Nabla Soul Blooming szemhéjpaletta méz, illetve vajszínű Chamomile az egész szemhéjra,
Rózsaszín Climbing Rose monochrómja a mélyítővonal fölé, felfelé füstösítve, elsatírozva,
A kékeslila Flowery a külső v-be és a mélyítővonalba, ugyancsak felfelé satírozva,
A fehéres-kékeslilás finishű duochróm Philosophy, a szemöldökcsontra, és a belső szemzugba,

nabla_soul-blooming1

Nabla Dreamy szemhéjpaletta mustárosan aranysárgás monochrómja a mozgó szemhéj egészére. Majd ugyanezt a színt a mozgó szemhéj közepére egy aránylag merev lapos ecset segítségével ismét feltapogattam. A mozgó szemhéj közepétől ezt kintről a belső szemzug felé haladva elsatíroztam.
Az átmeneteket egy puha tiszta eset segítségével továbbtompítottam.

nabla-dreamy1

Nude Trend It Up szemceruza az alsó vízvonalra.
Lila Rimmel Scandal Eyes 24h szemceruza alul-felül a szempillatövekbe. Alul a külső szemzugtól kb. a pupilla közepéig kihúzva.
Trend It Up szempillaspirál az alsó szempillasorra.

Szemsmink után mindig le szoktam törölni a lehullott festéket a szemkörnyékről. Akkor is, ha semmi se látszik, mert mindig elég jól elszíneződik a vattakorong.
Ezután állok neki az arcfestésnek:
Physicians Formula Super CC Púder, elsősorban a T vonalra, és az egész arcra,
Catrice Sun Lower Glow bronzosító,
Trend It Up Pure Perfection Highlighter stift az orrcsontra (az orrom hegyére nem szoktam), illetve az arccsontom legmagasabb részén ujjbeggyel eldolgozva:
https://kremmania.hu/kremek/trend-it-up-pure-perfection-highlighter-stift
Clinique cheek pop pirosító plum pop árnyalatban:
https://kremmania.hu/kremek/clinique-cheek-pop-pirosito

Catrice szemöldökceruzával korrigáltam a szemöldököm kopásait.

Ajak:
A Trend It Up szájceruzának a rúzsom színénél kissé sötétebb árnyalatával megrajzoltam a szájkontúrt és enyhén kifestettem vele az ajkaimat. Ezzel is erősítve a rúzsom színének finishét.
Estée Lauder Pure Color Love ajakrúzs Raw Sugar árnyalata, ami egy természetes matt rózsaszín, narancssárgás-barackos lecsengéssel:
https://kremmania.hu/kremek/estee-lauder-pure-color-love-ruzs

Ma egy bronzbarnás-mustáros ruha van rajtam, ami éppen illik a rúzsom és a szemhéjsminkem színéhez, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy mindez csak nekem tűnik fel.

5 Likes

Hidd el, hogy a többi nő észreveszi.:slight_smile:

1 Likes

Áááá, sajnos én se olyanokkal dolgozok…

1 Likes

Imádom ezeket a színeket amit a mai szemsminkedhez használtál. Annyira szépek! Úgy örülök, hogy visszavásároltam a Soul Blooming palettámat.

3 Likes

A nyaram slágerpalettája. Mivel már augusztus eleje van, elkezdtem nyitni (szó szerint elkezdtem nyitogatni a tetejét is :smiley: ) a Dreamy felé is, mert azt meg őszre tartogatom. :slight_smile:

1 Likes

Mai smink
IT CC krém
Hourglass Luminous Bronze Light bronzosító
H&M pirosító- Sunrise Pink színben
CP On The Cusp highlighter
Catrice szemöldökceruza
Milani szemhéjalap
Dose of Colors Eyescream paletta: fényes bronz Sherbert a mozgó részre, a külső részre a fényes sötétbarna Double Scoop, mélyítőbe matt mályvás tónusú barna Cone, alsó pillatőbe a matt levendula lila Lavender Honey. Belső szemzugba a CP highlighter került.
Essence You Better Work szempillaspirál (nagyon bejött ez a termék)
TIU szájfény rózsaszín mikrocsillámokkal

K%C3%A9p

4 Likes